Inlägg

Inlägg som reallyReallySoon har skrivit i forumet
Av reallyReallySoon
Skrivet av Firkraag:

hon försöker stå på huvudet, inget snusk där inte!

Snusk?! Var ju så klart stå på huvet som jag syftade på

Av reallyReallySoon
Skrivet av Firkraag:

Ah cool, jag var orolig över att det inte gick fram vad jag ville visa. Det verkade vara någon utlänning där som observade, därför blev det engelska.

Angående din avatar, vad gör hon? Gör hon sig redo?

Av reallyReallySoon
Skrivet av Crom:

Jag räknar med en riktigt hård match mellan dig och mig men om jag förlorar så ska jag se vad jag kan åstadkomma med streamandet Tycker helt klart att vi behöver en live kommentering till finalen

Hade varit coolt ^^

Av reallyReallySoon

drone > probe

Av reallyReallySoon

Jag tycker allt var bra, förhoppningsvis så får vi se lite fler förändringar än de vi ser här.

Fattar varför de nerfade battlecruisers, jag har inte sett dem ofta, men det där med stalemate som de snackar om hänt några ggr och det var faktiskt lit för svårt att ta ut dem med stalkers (jag hade många). Att battlecruisers är underanvända beror inte på att de är dåliga utan att de är high tech och kostar väldigt mycket resurser, men då Terran har mycket resurser så är de aningen för bra mot ground units.

Av reallyReallySoon
Skrivet av Firkraag:

ok, så ifall man har 16 på minerals(i main) när expen kommer upp så äre bara å sätta dubbel waypoint direkt till expansionen, har man under 16 så har man separata waypoints för båda baser(tills det att main har 16 varpå man byter waypoints till dubbel på exp).

Alltså är det onödigt å flytta över hälften, som de flesta bra spelare gör om man bara har ~16 och man förlorar tidig inkomst på det.

sen så brukar jag alltid slänga till 4 extra per bas (2.5 per patch) då det ändå ökar inkomsten men det får komma när båda baser har 16 då.

Japp precis. Har man 2 per mineral field så blockas ingen. Har man 3 så står en å väntar på att få börja arbeta direkt när en mineral field är ledig. Alltså den tiden den står å inte gör nått e den tiden du skulle tjänat på en annan exp.

När du väl har två st expar med 16 var, så kan du fortsätta att bygga 8 till på varje å sedan när du får upp en tredje exp så flyttar du 8 från varje (+3 för varje gas).

Av reallyReallySoon

Tja, Yoda här!

peon <=> {drone | scv | probe}

Om antalet peons i din exp har <16 peons flytta då peons från en annan exp eller main till denna exp, antalet du skall flytta är (peons - 16) där peons är ett heltal större än 16. Detta gäller för mineraler, du behöver 3 st peons per gas extractor.

Dvs om du har 16 peons i ditt main och <16 i din exp så kan du sätta rally point från ditt main till expen. Det gör jag alltid om jag kommer ihåg.

Med två st peons per Mineral Field så får du mest minerals per tidsenhet per peon. Du får alltid starkare ekonomi över tiden om du alltid bygger en ny exp då du har nått 16 peons på alla expar. Du sprider dessutom ut den ekonomiska risken. Kortsiktigt dock så tjänar du på att köra 24 arbetare per exp (+ 3 per gas).

För övrigt så tar det ungefär 1 min att tjäna ihop vad en peon kostar (för den peonen själv då), så tror man att spelet kommer fortsätta i mer än 1 min från "nu" så ska man skaffa en till peon. Dock, stämmer det så klart inte alltid Men man kan ha det i åtanke. Såg NaDa spela mot TLO, han slutade aldrig skaffa peons

Av reallyReallySoon
Skrivet av Alakai:

load Paint.net do print screen ctrl+v if disarranged = true arrange else leaveitbe while (satisfaction =! enough) If done = true print graf_kollab.png else goto load Paint.net then profit

------------------------
Att grafikkortet hade störst påverkan var kanske ingen ögonbrynsträning. Bara skillnaden mellan nedklockat och normalklockat kort när jag spelar SC2 gör skillnad på, med egna inställningar, 20 fps, direkt. Nu gör det även skillnad mellan 2 och 4 kärnor (säkerligen lika stor skillnad som mellan 2 och 3 kärnor), vilket märks av under intensiva stunder men hej och hå, man drar ned på fysiken, alternativt stänger något i bakgrunden och så flyter det som det ska.

Enligt min åsikt så är det bättre om Sweclockers bara slänger upp alla reslutat å struntar i att skriva massa text. För det går snabbare att titta på graferna själv än att läsa texten. Men det hade varit lättare att jämföra bilderna låg precis bredvid varandra. Självklart så kan jag själv fixa det, men om sweclockers hade gjort så från början hade det varit bättre eftersom då hade fler som tycker som jag sluppit göra samma sak. För att citera Spock "the need of the many is greater than the need of the few". Jag vet ju inte om andra har samma uppfattning som jag, det enda jag kan göra är att ge min åsikt och hoppas att flera tycker lika. Om andra inte gör det så spelar min åsikt inte någon roll. Bara för att min åsikt är skiljd från din betyder inte det att jag inte borde få yttra den och ty har du ingen rätt att vara uppkäftig för det.

Jag vet att jag är dum i huvet, nu slipper du säga det.

Av reallyReallySoon

Kör samma test i Team Fortress 2 eller GTA4. Enjoy! ^^

Av reallyReallySoon

Skulle vilja ha en sida som bara visar alla bilder jämte varandra istället för all text.

Av reallyReallySoon

sry

Av reallyReallySoon

Tänkte Dela Med Mig Av En Ganska Najs Replay

Replayers.com - Starcraft 2 Replays, sc2 replays, news, articles

Tror jag såg alla units utom Carriers och Dark Templars i denna!

Av reallyReallySoon
Skrivet av m1n1h0p:

Planera inte in någon final, känns onödigt
Så söndag kväll is the time to watch our retarded ZvZ (ZvZ är sämst men jaja jag vinner)

Ahahhahaha epic

^^

De gillar tydligen inte när man trollar.. :/

Av reallyReallySoon

final stretch har blivit bannad från forumet, men jag lirar gärna när som helst

Av reallyReallySoon

Ge mig! ^^