Inlägg

Inlägg som JONSTE har skrivit i forumet
Av JONSTE
Skrivet av morpeus:

haha då lägger ja in ett inlägg till ;P men fatta vad surt betala 400 spänn och kan inte ens aktivera, surt är det

Nu fick jag ange produktnyckel ... och sedan snurrar det igen ...

Av JONSTE

Första inlägget här var 13:40, det är 8 timmar sedan så nu har det varit ett nytt inlägg i minuten i 8 timmar, kanske Sweclockers server krashar snart oxå

Av JONSTE

MONEY MAKES THE WORLD GO AROUND

Av JONSTE
Skrivet av _NsMs_:

ÄNTLIGEN NÅGON SOM FÖRSTÅR!

Varför reta upp sig, detta var väl helt väntat. Hur lätt är det att sätta upp ett gäng servrar som skall klara av typ 2000 000 samtidiga aktiveringar.
Det kommer funka så småningom, så plocka ut DVD:n ur datorn, installera något kul och enkelt, coola ner och passa på att sova en natt extra, för när det väl funkar kommer vi inte att sova på flera dagar, det kommer kosta Sverige en massa pengar när folk stannar hemma från jobbet för skjuta varandra!

Av JONSTE
Skrivet av lordnotan:

Bästa inlägget i denna tråd.

TACK!!

Av JONSTE
Skrivet av boylen:

Man blir så jävla förbannad!!

Ta det lite lungt ... http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

Av JONSTE

Denna tråden måste vara en med flest inlägg per minut på SweClockers någonsin, vi har ju något att prata om och det är ju trevligt

Av JONSTE
Skrivet av TheGiant:

Hahaha där har du hittat varför lösningen inte är framme...

Alla tekniker jobbar med att skapa problem

Agree jobbar själv med system för flera användare, vi har problem när det blir fler än 300 användare ... men vi har en hel arsenal med undanflykter ...

Typ: Bortsett från att det inte funkar, hur tycker ni det verkar

Av JONSTE
Skrivet av Haptic:

Dom vet om problemet och jobabr på det

Borde kanske jobba på lösningen istället ...

Av JONSTE

Jag spelar Battlefield Play4Free så länge ....

Av JONSTE

Bra initiativ:D

JONSTE heter FROSTBITE0 på Origin

Av JONSTE
Skrivet av Pennybridgarn:

Gillar din öppenhet.

Klart att spel är spel och film är film, jag har suttit o spelat shooter spel o sett ett o annat på internet. och jag skulle nog kunna säga att jag faktiskt blivit neutraliserad av skiten som faktiskt pågår, skulle tex min flickvän se nåt liknande på internet skulle hon må skit kan ja tänka mig.
De jag menar är att vi blir djupt påverkade av även spel som detta och att med den takten spelindustrin utvecklas så kan man fråga sig, hur kommer man vara som människa om 20år, eller rättare sagt. Hur kommer "gamer generationen" 20 år fram i tiden vara om man vill jämnföra med dagens.

man blir ju lite kallblodig eller hur? även om man kan må dåligt av vissa saker så tål man mer och mer

btw, jag gillar de här ämnet jag med

Självklart påverkas människan av allt hela tiden, ibland blir det bra och ibland blir det mindre bra. MEN Att bli avtrubbad eller påverkad av t.ex. våldsspel innebär inte med automatik att man inte kan skilja på fiktion och verklighet, eller/och att man ger sig ut och skjuter folk i verkligheten, gör man det så beror det inte på att man spelat/sett våld i spel/på film. Detta är intressant, men folk i allmänhet drar slutsater som inte har någon grund i fakta/forskning utan mer baserat på känslor.

Som någon annan sa "Krockar vi mer pga. att vi spelar bilspel" man kan säkert hitta en massor liknande resonemang som man enkelt ser inte stämmer:
- Ökar fusket i fastighetsbranchen om vi fuskar i monopol ...
- Rånas fler banker om vi spelar "Tjuv och polis" oftare
- ...

Någon mer som kan hitta andra fantastiska "samband"

Av JONSTE
Skrivet av Pennybridgarn:

varför skulle snubben trolla, ja tycker det faktiskt är lite hemskt jag med. Krigshets på hög nivå är vad som tydligen pågår här, och som jag sa i ett tidigare inlägg så glamoueras krig genom spel som detta då det är så "amazing" enligt många, men vad man glömmer är att det faktiskt sker krig i verkligenheten också och att vi på fullast allvar faktiskt neutraliseras av spel som detta där vi helt plötsligt tycker att de är skoj att skjuta folk i pannan.

Spel påverkar människan mer en man tror och vem vet vad ska kanske sker i framtiden när man blivit matad med sånt.

just a opinion..

Jag ser inga problem med att på låtsas skjuta folk i pannan, problemen uppstår när vuxenvärlden låter barn (under 18 år) typ 12 - 16 åringar sitta dagarna/nätterna i ända och spela denna typ av spel och sedan skylla all världens problem på muslimer eller invandrare vid middagsbordet och heja på när USA/NATO utan vettig anledning går in i andra länder med militär makt och spär på med att "dem har fel och vi har rätt", så enkelt är det inte!!!

Av JONSTE
Skrivet av Uzor:

Själv tycker jag inte om artikeln och det kommer få många medlemmar att söka efter den läckta versionen, vilket i min uppfattning är hjälp till olaglig fildelning.

Förstår inte vad du menar med hjälp till olaglig fildelning genom att skriva om händelsen ... Är det medhjälp till rån om man skriver att det öppnat ett nytt bankkontor i Örebro, och att det inte är bevakat dygn runt ...

Att visa var/hur man kan begå brott är inte olagligt, men att ta saker, om än bara en iso avbildning av en DVD, eller pengar på en bank är ett brott.
Det kan aldrig vara OK att stjäla i mina ögon ...

Av JONSTE
Skrivet av Tomtelol:

Jag är inte nöjd då flertalet andra på forumet kommer med temperaturer på högre klockade Phenom II prollar som är lägre än vad jag får. Jag maxar ut på 50-53C i spel. Medan jag får 55C efter att Prime95 kört i några timmar. Folk rapporterar att dom får mellan 40-45C i load på deras med luftkylare eller samma kylare som mig.

Börjar fundera var problemet ligger, för pumpen får den ström den ska, den ligger dock väldigt ojämt i RPM så undrar ifall den är trasig. Känns som att jag BORDE få bättre temperaturer.

Hade Hyper 212+ kylare (PnP med 1150 RPM fläktar) tidigare och fick temps på 46C med en OC på 3,7GHz. Så man blir ju fundersam vad som är felet. Har monterat om kylaren ett antal gånger, med tre olika kylpastor. Ingenting verkar fungera.

Kör jag pumpen till PWR_FAN så låter den som en rostig cykelkedja och temperaturerna stiger över 62C. Har den nu kopplad till CPU_FAN med all fläktstyrning avslaget.

Har även 2 140 MM fläktar i toppen som utblås, och 2 120 MM som inblås fram.

Jag vet inte vad jag tycker eller tänker längre.

Tack för dina kommentarer. Tråkigt att du inte är nöjd, jag är nybörjare så jag har inte en aning vad du kan göra

Jag har lagt min order idag (inatt ...) och hoppas på leverans i veckan, återkommer med rapport om resultat här.

Av JONSTE

Hur byter jag kylare

Nu har jag lagt denna kundkorg på Inet: http://www.inet.se/kundvagn/visa/992620/kylare

Hittat FAQ och förstått att jag bör använda den bättre pastan

Som ni ser har jag lagt till en kylpasta oxå. Nu undrar jag hur man gör när jag skall byta kylare?

Min dator är nästan ny (1 månad) och har varit igång runt max 40 timmar, när jag monterar bort orginalkylaren behöver jag göra rent på något sätt och hur
omtåligt är det, vad gör jag rent med?

Är det någon kylpasta applicerad på Antec 620 när man köper den? Hur tar jag bort den, eller tycker ni att jag skall låta den vara och strunta i att köpa ny?

Nybörjare på detta som ni förstår

Av JONSTE
Skrivet av Tomtelol:

Är det BF3 Betans härliga CTD bugg (Crash to desktop) så har 90% av dem som upplevt det haft ett fabriksöverklockat kort. Gärna Gigabytes version på 1GHz core klock.

Hej Tomtelol, Missade att du har en Antec Kühler h2o 620 PnP med 2 st 1450 GT, är du nöjd med det? Räcker det med fläktarna 1450 eller borde man ta de som (kan) snurra i 1850?

Av JONSTE
Skrivet av Tomtelol:

Är det BF3 Betans härliga CTD bugg (Crash to desktop) så har 90% av dem som upplevt det haft ett fabriksöverklockat kort. Gärna Gigabytes version på 1GHz core klock.

Skrivet av ernor_86:

Menar ni att BF3 stängdes ner eller hela datorn?

Det är säkert den buggen som spökade för mig. Jag skyller inte "krashen" på tempen konstaterade bara att ASUS AI SUITE II som jag installerat med moderkortet varnar när processorn är över 72 grader och i samband med det "krashade" BF3, men inte alltid. Så ja det är säkert CTD buggen. Jag kör ett fabriksöverklockat GeForce GTX 560 Ti som kör i 900Mhz.

Hela datorn har inte stannat, men däremot har det skett ett par fel med "Grafikkorts drivrutinerna har stannat" ... men men det var ju BETA av allt, blir säkert bättre när Nvidia och DICE jobbat 2 veckor till ... nu är vi lite off topic

Av JONSTE
Skrivet av Gunner357:

Min prolle ligger kring 83gr i prime95 i 100% load. Körde så i 8tim inget problem där.

Skickades från m.sweclockers.com

Någon som vet hur varm man vågar låta den bli, hur länge?

Av JONSTE
Skrivet av Gurkvatten:

Hej JONSTE!

Sitter med typ samma komponenter som dig, P8Z68-V PRO, i5 2500k samt 2x4gb Corsair vengeance blue.

Stött på exakt samma problem som dig när jag kör Battlefield 3, processorn blir allt för varm, och jag har stängt av för att undvika skador. Beställde igår en cooler master hyper 212+. Har kollat runt lite och den ska få plats bredvid minnena (som sitter i A2 och B2).

Har en Fractal design define R3, och från vad jag har förstått ska den få plats i det chassit också Räknar med att kunna hämta/montera på onsdag

Tack för svaret, jag har varit på resa ett par dagar och inte haft tillgång till dator och inte kunnat svara tidigare.

Ja, då borde den få plats i en ARC också, men jag har bestämt mig för att köra med en vattenkylare, läste lite om att det blir lite känsligt
med en tung "tower" kylare om/när man flyttar runt datorlådan, de kan ev. bryta/bända i moderkortet om jag fattade rätt.

Det blir troligen en https://www.inet.se/artikel/6901310/antec-kuhler-h2o-620, när jag läst här på SWECLOCKERS och andra ställen så borde det räcka för mina behov.

Än en gång tack för svaret, jag är helnöjd med min utrustning, upptäckte att processorn klockar upp sig själv under last (det är väl någon funktion på P8Z68-V), den rullar upp till runt 4.2 i OCCT med 100% last ... men den blir också typ 80 grader efter ca 30 sekunder sedan vågar jag inte köra längre