Inlägg

Inlägg som MacAtax har skrivit i forumet
Av MacAtax

Namn: Marco
Nickname: MacAtax
Ålder: 25 år
Hur länge jag spelat: BF3 sedan det släpptes, Xbox och PC
Hur ofta jag spelar: 3-5 ggr i veckan
Tider jag brukar spela: 1730-2200
Kontaktuppgifter: Mumble? TeamSpeak?
Klass: Mest Recon/Assault
Infanteri/Vehicle: Infanteri/Jet/Heli
Spelstil: Feg Recon vid försvar, All in Assault vid anfall
Erfarenheter i tidigare FPS: CS, CoD, Halo
Public / Satsande: Har inga problem med att spela solo men det är alltid roligare att ha någon att prata med i squaden.. Måste ju bättra på min Win/Loss-ratio!

Av MacAtax

Jag har kollat länge på Samsungs PS51E8005, fanns ju till ett riktigt bra pris under september månad, 10990:- Någon som vet hur länge man måste vänta tills dom sänker priset igen eller ska man slå till nu när den ligger på 13k?

Av MacAtax

Tjena CDON/Edin,
Har ni några erbjudande eller föreliggande prisändringar på Samsung UE46ES8005UXXE? Såg på Facebook att ni hade ett erbjudande på denna tidigare men jag var för sent ute.. något som kanske kommer igen med tanke på konkurrenternas prissänkningar?

Tack för en bra webbutik!

Av MacAtax

Jag är med! Har Monk och Witch Doctor kvar att testa! MacAtax#2162

Av MacAtax
Skrivet av Pollux89:

Jag vill också ha en nyckel

Vad krävs för att man ska få den?

Hälsningar en trogen kund

Dom hade en tävling om 100 nycklar som delades ut bland dem som förbokade D3! Slutade idag dock..

Av MacAtax
Skrivet av MacAtax:

Tja Edin,
Har ni skickat ut Beta-nycklarna till Diablo 3 än?

CDON hör bön.. fick nyckeln 5 minuter efter jag frågade

Bra helg! iPad 3 och D3 Beta!

Av MacAtax

Tja Edin,
Har ni skickat ut Beta-nycklarna till Diablo 3 än?

Av MacAtax

Jag skulle nog tagit ett lite tyngre nätagg också.. så kan du klocka CPU:n lite..
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1587036/2012-03-11

Av MacAtax

2500-3000:- kanske?
Finns nya på Elgiganten för 3490 nu..

Av MacAtax

Det kommer fungera bra med den du har.. köp t.ex. till en Netgear ProSafe GS108 100/1000 8p och koppla in den i någon av switchportarna i din Telewell så kommer det i princip fungera som att du lägger till 8 portar på din router.. Mellan switcharna kommer ingen routing ske.. se bara till att hålla alla enheter i samma subnät.

Av MacAtax

Ser ut att fungera, har du nätagg redan?

Av MacAtax

Det ska vara en switchad (Cross-over) kabel om du kopplar router till router.. Nu vill du ju använda den ena routern som en switch så då tror jag det går bra med en vanligt straight through-cabel..

Av MacAtax

Ok, tack!

Av MacAtax

2700k "stor" temperaturskillnad mellan kärnorna

Har min Intel i7 2700K klockad till 4,5 GHz, som ni ser på bilden är det efter några timmars BF3 ganska stor skillnad på temperaturen på kärnorna..
Kan det vara så att kylaren sitter dåligt och det är därför det blir sån skillnad, är fortfarande monterad med stock-kylpastan. När jag monterade den skruvade jag tills jag var säker på att processorn var sönder, sen skruvade jag några varv till.. så den borde sitta hårt mot CPU:n..

http://i43.tinypic.com/i4jndi.jpg

Av MacAtax

Missade Datorutrustning och Gamer-rean kl 18.. var det nåt bra förutom crucial M4 128GB eller?

Av MacAtax
Skrivet av skanepiraten:

Vilken sorts bil har dessa möjligheter?

//skane

Det jag beskriver ovan kan göras på de flesta Volvos årsmodell 2011 och senare..
se t.ex. http://www.autoguide.com/auto-news/2011/06/remotely-control-y...

Det jag är ute efter är mer konceptuella saker som ingen tänkt på än.. det måste ju finnas massor med onödiga saker man vill kunna göra remote

Av MacAtax
Skrivet av MusicWizard:

Nu är det så att jag kommer att sitta och spela Diablo 3 för att jag TYCKER det är jävligt SKOJ, sen som en bonus så kommer jag att fokusera mycket på RMAH delen i spelet och förhoppningsvis tjäna en massa pengar på det som jag tycker är SKOJ. Det tycker ni är FEL, varför ställer jag mig den frågan?

Jag tror det sticker i ögonen på de flesta pga. det faktum ATT (oberoende hur) du tjänar pengar vid sidan av din inkomst från försäkringskassan.. många ser det nog som att du utnyttjar systemet.. men vem har sagt att du inte kan få en riktigt schyst inkomst endast på RMAH och slippa bidraget från Försäkringskassan.. det hade ju varit hur coolt som helst!

Av MacAtax
Skrivet av j0hn:

Hoppas att ingen misstycker att jag frågar det här men,

"Vågar" man beställa nästintill ett helt datorpaket i utvalda delar från cdon? Jag har hört lite olika om hur de skickar produkter (bland annat bristande varsamhet samt rejäla fördröjningar).

Och såhär såg mina paket ut.. 9 ariklar all som allt, emballerade med luftpåsar och kartong:

http://i42.tinypic.com/wlt1xi.jpg

Av MacAtax
Skrivet av j0hn:

Hoppas att ingen misstycker att jag frågar det här men,

"Vågar" man beställa nästintill ett helt datorpaket i utvalda delar från cdon? Jag har hört lite olika om hur de skickar produkter (bland annat bristande varsamhet samt rejäla fördröjningar).

Gört! Jag köpte dator i delar, fick allt efter 3 arbetsdagar.. detta var för en månad sedan under januarierbjudande.. Allt fungerar bra än!

Av MacAtax
Skrivet av MusicWizard:

Hej på dig du med, trevligt med ny syn på detta.

Angående RMAH, så kan det bli svårt att beskatta dom pengarna som genereras från just RMAH då det betalas ut från ett annat land med andra regler till ett PayPal kontor som också finns i ett annat land med andra regler än dom dom finns här i Sverige, det kontot kopplar man sen bara till ett VISA kort och disponerar precis som man vill vars man vill. Så sorry, det kommer nog aldrig att hända, men framtiden är ovis, så man vet ju aldrig vad som händer.

Sen varför skall en person som bara har en ekonomi som man just och pass klarar sig med inte få möjligheten att dryga ut den med något som personen kan klara av och då kan jämföras med en arbetares lön på ca 20.000:- efter skatt vilket är en medellön i dagens samhälle?
...
Jag skulle säga att det vore rättvist om man lyckas med en sådan bedrift på egen hand för en person som har dom svårigheterna som jag oturligt nog besitter. Man skall väl inte behöva lida och ha mindre pengar bara för att man har funktionshinder och får pengarna från skattemedel? Vi har väl rätten att få göra vad vi kan för att uppnå samma nivå som alla andra med dom medel vi förmår, eller vad säger du med fler?

...
Du kan ju jobba halvtid och spendera den andra halvtiden på Diablo 3 för att tjäna lika mycket som jag har och eventuellt kommer att tjäna på att spela det spelet. Men det vore dumt om man KAN och HAR ett heltids jobb, vilket jag inte klarar av med den problematik jag besitter. Så jag tänker göra ALLT jag kan för att dryga ut min ekonomi på det sätt jag kan och förmår bäst.

Vad säger du och ni andra om det?

Fan, det blev stora frågor i en D3-forumtråd Snart kommer vi in på meningen med livet och sånt!!

Ang. att dina RMAH-pengar går in på VISA är ju lätt fixat.. varje år deklarerar ju alla och i deklarationen finns det plats för eventuella ytterligare inkomster.. om man sedan väljer att fylla i rätt och riktigt är ju en annan fråga.. Är man bidragstagare och har andra skattebetalare att tacka för delar av sin inkomst kan det ju vara lämpligt (och moraliskt korrekt) att man är ärlig i sin deklaration.

Ang. att en person som har bristande ekonomi inte ska få dryga ut den med ytterligare inkomster. Det har ju alla rätt till, med t.ex extrajobb och liknande.. frågan är vad försäkringskassan säger om att man drygar ut deras bidrag. En annan viktig fråga är om de som tar bidrag ska ligga på medelnivån som du säger, 20000 i månaden.. eller om de ska ligga i det undre skiktet tillsammans med de som tjänar minst.. jag kan tänka mig att många med kanske 11000-12000 i nettolön och jobbar 40 timmar i veckan, inte uppskattar att bidragstagare får nästan dubbla deras lön bara för att de får en inkomst från försäkringskassan OCH har tid med en sysselsättning som t.ex. D3 eftersom de inte har något jobb att gå till på dagarna.

Ang. rättvisa så tog du väl själv upp det tidigare i tråden.. och rättvisa existerade inte..

Jag skulle känna att det var "rättvist" om du fick ett garantibidrag som motsvarar 11000-[det du får från RMAH], och då kan du även bidra till andra bidragstagare genom att betalat lite skatt på dom pengar du tjänat i D3..