Inlägg

Inlägg som Limerence har skrivit i forumet
Av Limerence

Låt det inte dröja allt för länge!

Av Limerence

Var grymt kul att se! Synd att vårt lag förlorade så snabbt! Någon måste ju göra det dock. Väldigt hög nivå på spelarna.

Grattis till Pissed in your kitchen!

Av Limerence

Skulle vara kul att se vilka lag som möter varandra i första matcherna!

Av Limerence
Skrivet av imo:

De startade ett nytt free to play mmorpg igår, Age of Wushu, bara själv lirat 5 min, kanske värt att kolla in?

Tyvärr på US serverar enbart just nu. Age of Wulin(EU) som Gpotato ska hålla i, har inte kommit in i beta än..

Av Limerence

Ska bli riktigt skoj, jag och vännerna peppar och övar med spännande combos. Vi ska nog kunna ge en bra show!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av widL:

Vårt team blir enbart irls. Måste se till så att alla kan det datumet bara. Återkommer pm osv om ett par dagar, har nämligen inget internet just nu pga flytt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Fint! Ska försöka hitta någon som kan ställa upp som stand-in.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Jaixe:

ingen möjlighet att utöka så fler får plats? kanske köra lördag och söndag vid ett senare tillfälle?
bara en ide

Tänk på att ca 30% av de som anmält intresse förmodligen blir no show.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av widL:

Själva turneringsstrukturen är inga problem, men tack ändå för tipset! Det jag menade var hur vi ska ta emot anmälningar, med tanke på att det är många fler intresserade än vad som kommer få plats i turneringen.

Vi får lov att köra en turnering med platser i turneringen som priser!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Spel på 15"?

Hej! Håller på att titta efter en gaminglaptop och det verkar finnas en hel del på 15", hur är det att spela på en så liten skärm?

Skickades från m.sweclockers.com

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Limerence

Jag kan lätt dra ihop ett lag tills dess så sign me up!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Finns också på electroworld för samma pris fast utan fraktkostnad!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Om jag förstått det rätt så ska processorn flaska väldigt mycket i just den konfigurationen?

Av Limerence
Skrivet av Alakai:

Det går skit för sverige. Vi vadar i skit. Vi dricker och äter skit. Vi är skit.
Men andra har det värre och vi tar skiten som en man.
Just nu försöker vi oss på att ta över Götaland igen. Men Litauerna är förtjusta i sitt guld och släpper gärna inte regionen utan mycket bra anledning. I skrivande stund har båda sidor spenderat en halv miljard skada tillsammans under 10 rundor. Sverige har ensamt stått för 225 miljoner, 20 mille mer än Lit. Vi är trots allt fjärde största landet.

Vet inte så mycket om företagande i dessa tider. q5 är vad man gör vinst på i dagarna och det knappt, som jag förstått det. Vill du satsa på företagande så gör det, antingen genom att starta upp ett lovande SC eller jobba upp företaget till q5 och leva fattigt ett tag. Om du inte vill satsa så gör det ingenting att företaget står tills eventuella bättre tider. Du kan ändå endast sälja det för mindre än 40 guld så jag skulle säga att det inte är värt att sälja alls.
Annars söker många MUs och SCs accountants, Company manager, CEOs och dylikt. Det går säkert att bli inkorporerad och ändå få sin dos av företagande. Att äga aktier i ett SC och samtidigt vara aktiv medlem innebär i ofta två olika löner, bara man pallar trycket och förväntningarna.

Tack för all info!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Alakai:

Kom in på #SWE.e-sim@irc.Rizon.net . Det blir så mycket lättare när an får det live. Vi kommer där att förse dig med nybörjarguider och allmänna tips och länkar och vad du i stort än pekar på. Det är en bra idé att tigga i kanalen om man framstår som intresserad nykomling med ambitioner.
Annars, hitta ett svartjobb det första du gör. Fråga i kanalen efter ett sådant, alla kommer att slita efter dig och försöka bjuda bästa lönen över varandra, typ. Joina sen en statlig MU också, såtillvida du inte har turen att hamna i en privat en. Det ger dig extra skada och hjälper dig, Sverige och din MU. Satsa på att nå upp i lvl först, genom att slå mycket, jobba och träna. Vapen behövs inte till en början då du ändå gör så lite skada. Gift är dyrare än mat så man satsar först på mat. Du får ingen exp av att resa eller spendera slantar på annat sätt. Om du inte reggat dig med reflänk så går du miste om extra guld när du når lvl 7 eller hur det nu än var. Företagande och all sorts handel är svårt i nuläget då det fattas konsumenter, rekommenderas först när du fått ihop ett betydande startkapital eller när du hittat en ordentlig nisch som fungerar (och tro mig, många har försökt och misslyckats nischa sig. De som lyckats kommer man ihåg på ena handens fingrar).
Det går ganska segt i början, kom ihåg det. Blir man dock involverad i politik, handel eller soldatliv så tar det allt mellan 10 min till timmar om dagen.

Bra skrivet. Loggade in på mitt konto för första gången på några månader. Har ett q2 iron företag i ett High iron område. Är det värt att satsa på eller tycker du jag bör sälja det? Hur går det gör Sverige just nu?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Bara jag som tycker att "new age" RS är bättre/skönare att spela?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Uppgradera till ett 670 så har du i princip samma burk som mig! Funkar fint.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av MuffinManxD:

Har med spenderat mycket tid på spelet (372 dagar). Slutade för ungefär ett år sen. Det blev sämre efter 2010.
Ska självklart testa detta.
Tycker det är lite kul dock att de vill ha in 750k röster. Jagex är pengahungriga. 750k röster är ganska omöjligt att få in då det är ungefär 100k aktiva spelare som spelar just nu och kanske 250k som fortfarande är member. Läste en skrämmande summa att 70% av dessa är bots.

Senaste "counten" dem gjorde var för inte så länge sen och då var det 8.2 miljoner unika spelare på en 14 dagars period.

Av Limerence
Skrivet av ErDraug:

OK, tack tänkte att den transferrade till hp cost när man har blood magic.. Maybe not?

Sedan undrar jag vilka spells du kör? Jag kör mycket dual strike med life gain on hit och critical strike multiplier som support gems.
Samt Cleave attack när man möter många

och flicker strike för att ta sig in och ur fighterna..

Sedan vet någon hur support gemen som increasar rarity på drops fungerar? Måste man ha den som support gem på spellen/moven som dödar moben man attackerar?

Reduced mana cost funkar med blood magic. Minskar hp cost med andra ord. Du måste ha item rarity länkat med skillen du dödar med.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Börjar bli trögt nu, act 3 på cruel, lvl 46 marauder, nästan enbart byggt survival.. Måste nog vänta på att några polare kommer ikapp.

Om någon har bågen "Quill Rain" så köper jag den för nästan vad som helst!

Skickades från m.sweclockers.com