Inlägg

Inlägg som Limerence har skrivit i forumet
Av Limerence

Varför kör du inte på en RL map?

Av Limerence

Det du upplever är inte delay utan casting time på spells och turntime för din hero.

Oftast när folk "springer tillbaka och dör" är det för att dem råkar klicka på minimappen.

Av Limerence

Ny updaten ser intressant ut!

Av Limerence
Skrivet av Hagge:

Tjena

Jag ska börja EvE igen tänkte jag, då jag såg den nya expansionen med massa explore möjligheter:)
Då jag inte kommer ihåg så mycket angående platser o så, finns de något område ni föredrar att ha alla sina saker i? En station som typ förblir en bank/hem och sedan reser man runt därifrån?

Ett ställe som kanske är gränsen på safespace för ju lägre man går finns de bättre mineraler o hitta Och just nu är de mesta av mina saker i 0.6 tror jag..Men vill inte vara där, för de va min gamla cops huvudställe, och nu när corpen är död så har andra tagit över stället...Och jag känner mig inte trygg

Jag är Caldari föresten:)
Kanske en station där marknaden är bra:)

Finns en Eve tråd, skriv där i fortsättningen. 0.6 är fortftarande NPC rymd, så dina saker är 100% säkra där. Allt stationer utanför 0.0 är säkra och du själv är säker utanför stationerna i 0.5-1.0.

Den största marknaden hittar du i systemet Jita, men det finns andra stora så som systemet Amarr.

Av Limerence

Någon som fortfarande spelar som kan berätta hur det ser ut just nu?

Av Limerence

Tycker spela funkar fint.

Av Limerence
Skrivet av Palmie:

*Tråd rensad*

Inlägg som länkade till privata World of Warcraft-servrar borttagna, samt svar på dessa. Eftersom dessa inte är godkända av företaget som äger spelet och därigenom möjliggör spelandet av piratkopierade versioner kan vi tyvärr inte ha inlägg sådana inlägg i forumet.

Regeln om piratkopiering existerar av flera skäl, men främst för att piratkopiering är ett brott och att tillåta inlägg som ber om hjälp med piratkopiering kan tolkas som medhjälp till brott mot upphovsrättslagen. För mer information om denna regel, se denna tråd.

Det är inte olagligt att spela på privat-hostade wow servrar enligt svensk lag och enligt blizzards policy så är det okej att spela på privata server så länge du har köpt spelet med dess expansioner, men ej att hosta. Så det är ej något brott mot någon upphovsrättslag och det är inte hjälp till någon form av piratkopiering att diskutera privata servrar. Det skulle däremot vara emot Sweclockers regler att diskutera hur man går tillväga för att hosta en privat wow server, men så är ej fallet.

Av Limerence

Project eternity, TUG, Star citizen och Camelot unchained. Wildstar också, även om det är lite AAA.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Rorax:

Inte vad jag vet, vet inte ens om vi är tillräckligt många för att skapa en på dragon eller om det är värt det om vi är så pass få ändå.

Hur många är ni som kör på Beholder? Jo planen är att dom ska merga alla shards till en. Enda officiella som finns är "kort efter launch".

Appropå något helt annat, fick upp min GWF till 60 i helgen som planerat. Har blygsamma 6.5K GS på honom, klagar inte på skadan han gör då jag får ca samma damage i CT som jag fick på min TR när han var nydingad. Däremot är min GWF mer squishy än min TR av någon anledning. Min gissning är för att TR har CC på låg CD + stealth, är inga problem att köra CT utan healer på min TR - Smokebomb = Kärlek. Dock med min GWF när jag testade det så exploderade jag i små små bitar om jag sprang in i en grupp och började svinga svärdet för glatta livet.

Någon som kör en GWF och vet om det blir en stor skillnad i survivability med bättre gear? Eller kommer man alltid vara lika squishy som en övermogen vattenmelon?

Alla jag känner spelar på beholder, väldigt mycket svenskar där.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Frakko:

Yep gillar den starkt.
Ni som appliat, lägg gärna nått i forumet, även på fredag joina vårt guildmöte. kommer inte bli så mkt möte utan mer prat
Wquad har lovat att öva på sina roliga historier

Kommer in och skriver idag då. Fredag bokar jag guildmöte, inga problem!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Frakko:

tackar, jag och Wquad har jobbat på den. Om du har smartphone, testa den där, hur grymt som helst

Riktigt bra smartphone anpassat!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av bullen181:

Jo, det var exakt så jag fastnade.. Eftersom man inte har råd att pröjsa hundralappar.

Går att spela med relativt lite pengar. I början spelade jag som en vanlig subscription, alltså typ 100-200kr i månaden. Men man vill gärna ha det lilla extra hela tiden.

Av Limerence

TUG by Nerd Kingdom.

Kom över denna ädelsten när jag följde ett annat projekt på kickstarter och pledgade för alpha access.

"TUG sits at the crossroads where survival sandbox and multiplayer RPG’s meet, offering both elegant simplicity and a world of complex secrets for those who desire to seek them out. From freezing snow capped mountains to dark dreary caves, TUG offers a massive procedurally-generated world to explore, full of mystery and danger -- but what makes TUG truly unique is its ability to help us learn what you as players enjoy about the game, and to use your interactions to make an amazing world even better."

Kolla in det och diskutera!

http://www.kickstarter.com/projects/nerdkingdom/tug-1

Av Limerence
Skrivet av Frakko:

Indeed, lite info gällande guildet blir att vi kommer nog begränsa det till en 50-60 pers, mest för att ha ett tight gäng där alla i guildet oavsett hur mkt speltid man har blir någon och inte bara en siffra som de stora guilderna + att det blir lite lättare att administrera.
Tanken är oxå för varje 10-15:e medlem ska det gå en officerare för guildet ska inte vara guildledarens guild utan det ska mer vara medlemmarnas guild vilket vi diskuterade innan. Guildet kommer vara ett EU guild, än så länge är det bara svenskar med dock kommer det lite folk utifrån från ett annat guild och de är från Norge samt Skottland.

Att begränsa guildet är både på gott och ont men jag ser att jag hellre spelar med folk (gamla som nya) jag lärt känna och känner än ha en ständig ruljans på spelare samt när man gör raid/warplots etc och om man ser på det är 60 pers rätt mkt om man bortser från gw2 där man såg 300manna guilds Vi kommer satsa på PvP progression men även spela PvE casual, jag vill helst ha en raid i veckan om nu spelet blir bra men vi håller tummarna.

Lite nyheter om Denied guildet är att mumble finns uppe dock bara 10kanaler men kan uppdatera lätt när fler folk som tvekar joinar.
De som vill lira lite smashmuck champions till helgen är bara till att hojta till, jag är rätt mkt inne på guildsidan o moddar

@Antzoon, har du reggat dig och messa när du ska lira smashmuck

Skickar en applikation så fort jag kommer till datorn!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av bullen181:

Som tidigare sagt så är det ju en del utav Entropia Universe.. Och det är ganska stora "Worlds" eller vad man ska kalla det.
Vet inte riktigt om man ska kalla det kul, men det finns ju spelare åtminstone.

Skulle skriva så här ungefär:
Hyffsad grafik, halvdåligt gameplay, massor utav buggar och det är Pay to win liknande.

Kul vet jag inte om jag vill kalla det, men visst är det bra tidsfördriv att springa runt i det.

Klart det är pay to win när det är en "real money economy", alltså du lägger in pengar i spelet som konverteras till spelets valuta "PED". Sen kan du ta ut pengar från spelet till ditt bankkonto. Låt er ej luras dock. Det är INTE lätt att tjäna pengar i entropias universum.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Har spelat det en hel del med tusenlappar i potten. Behöver ni tips eller råd så hör av er.

Av Limerence

Väcker liv i en gammal tråd! Någon som spelar det här på Sweclockers? Spelat ett par månader nu på Sarlona servern.

Helt klart det bästa MMO spelet just nu.

Av Limerence

Hoppas dem håller fjärde maj nu!

Av Limerence

Dungeons and dragons online!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence

Dungeons and dragons online (DDO) kanske vore något? Spelat i typ en månad och köpt 3 månader vip. Riktigt kul hur man bygger sin karaktär. Spelar på Sarlona

Skickades från m.sweclockers.com