Inlägg

Inlägg som Limerence har skrivit i forumet
Av Limerence

Hej! Tänkte att detta var en bra tråd att fråga i. Vad tycker ni om denna setup? http://www.inet.se/kundvagn/visa/6616678/mining

Hur många fler grafikkort kan jag stoppa i den? Borde jag göra några förändringar?

Tack!

PS. Finns det någonstans här i Sverige jag kan beställa såna pci-e extenders?

Av Limerence

Bumpar tråden lite! Vi har haft gott om midspelare som sökt sig till oss. Vi skulle jättegärna se lite fler carry spelare!

Mvh,
Robin

Av Limerence

[DOTA2] TeamDrunk

Hej! Vi söker 2 nya spelare till vårt lag, vi behöver en mid och en carry.

Vi ser gärna att du är 18+ men undantag kan självklart göras, vi är ganska snälla.
Vad har du för MMR? Detta spelar inte jättestor roll men är en liten indikation på hur du har spelat osv.
Hur många timmar dota2 har du spelat? Du kanske har spelat dota 1 också?
Hur ser din livssituation ut? Pluggar, jobbar eller något annat? Skriv något om dig själv!

Skriv tillbaka här, pm'a eller maila mig på borg.robin@gmail.com!

Av Limerence

Varför säger folk att det är pay to win? Det enda man endast kan köpa med pengar är ju cosmetics eller har jag missat något? Spelat i typ 4 dagar och redan låst upp det jag behöver; schysst vapen till medic med attachments, revive granade och fullt uppgraderad healing tool

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av addek83:

Blev brutalt sugen på att börja lira igen! Inte lirat sen sen beta eller om det var alpha. Är spelet fortfarande svenskägt?

Lägg gärna till mig!

Nick: Deltaquebec

Mindark som äger plattformen, dem har sitt kontor i gbg.

Av Limerence
Av Limerence
Skrivet av DrSnaggles:

Skickade en kompis förfrågan till dig Heter Zlachry i spelet

Har inte sett än! Dem har lite problem med senaste patchen.

Av Limerence
Skrivet av GAPa:

*trådar sammanfogade*

Tackar!

Av Limerence
Skrivet av Xynter:

Åh, Project Entropia! Eller som det heter nu Entropia Universe. Det var riktigt länge sedan jag spelade det. Det var tider det, då man farmade sweat från djuren bara för att få ihop lite pengar, men det kanske man gör nu också? Kanske är läge på att börja lira igen och försöka tjäna lite pengar.

Det går fortfarande att samla sweat! Lättare nu dock, vilket har gjort att priserna sjunkit..

Av Limerence

Jag har alltid trott att det är ilärningskurvan som gjort att folk med lite lägre IQ föredrar lol? Mekanikerna är ju fler och svårare i dota vilket inte bara gör det till strategiskt intressantare spel utan också svårt för vissa att förstå/lära sig. Detta är min objektiva syn på det hela.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Limerence
Skrivet av Främling:

Lirade för några år sedan. Då var det i princip ett måste att gå in med riktiga pengar för att kunna njuta av spelet. Har det verkligen utvecklats något? Jag tröttnade efter några veckor. Ekonomin kändes som någon form av pyramidspel.

Jag tycker det iaf verkar vara lättare för nya spelare att veta vad man kan göra osv med det nya intro systemet. Jag skulle verkligen inte kalla det gratis, att gå in med 100kr i månaden ungefär gör att man kan njuta avsevärt mycket mer än om man skulle köra "free-to-play".

Av Limerence
Skrivet av linuscool2:

Okej. Men startar man med några PED:s ?

Nope! Så lätt är det inte.

Av Limerence
Skrivet av waspen123:

Kommer ihåg att jag prövade detta spel! För några år sedan, helt sjukt vad jag laggade Dock bättre dator nu och spelet verkar ju även ha ändrats lite, dags och ge det en till chans? Någon som vill ta an en nybörjare sånnafall? ^-^

Absolut! Har plats för många nybörjare i mitt hjärta!

Av Limerence
Skrivet av linuscool2:

Synd då att jag valde Arkadia... :/

Om du vill kan du ju göra ett nytt konto. Eller alternativt ta dig till Calypso när du känner för det.

Av Limerence

Det har hänt mycket med åren! Nu för tiden är det jättelätt att komma igång, man får ett eget fordon(typ av fordon beror på vilken planet man börjar på) osv. Jag skulle rekomendera Calypso då ekonomin är mer etablerad där (första planeten) men har bara hört gott om Cyrene och Arkadia!

Det går att komma igång utan deposit men jag rekomenderar det inte! En hundring kommer man igång bra med nu, ca 145 ped eftersom dollarn är låg.

Vill ni ha en mentor i spelet så heter jag Robin Robinffs Borg, ni kan också adda mig på skype: Robinwtf

Hoppas jag svarade på allt.

Edit: Det kostar cirka 10 ped att åka med ett mothership mellan planeterna har jag för mig(dem är spelarägda).
Edit2: Glömde säga det men de tre "huvudsaker" som går att pyssla med är hunting, mining och crafting. Lite nyttiga länkar också:
www.planetcalypsoforum.com
www.entropedia.com

Edit3: Haha, kommer på nya grejer att skriva hela tiden. Om ni blir några härifrån som vill ha mig som mentor kan vi köra lite teamhunts. Jag äger en helikopter som det får plats 6 personer i, så vi kan ta oss vart som helst på planeten.

Av Limerence

Entropia Universe

Entropia Universe är ett onlinespel som växer snabbt. Det skiljer sig också jämfört med övriga spel. Spelet har nämligen en egen, verklig, ekonomi.

I andra spel betalar man en medlemsavgift på lite mer än hundra kronor i månaden. I Entropia växlar spelaren in verkliga pengar till spelvalutan PED som sedan kan användas till att köpa saker i spelet för. PED är kopplad till dollarkursen – 10 PED är lika med 1 USD. Om spelfiguren sedan i spelet hittar exempelvis en gruvfyndighet, exploaterar den och tjänar PED kan man växla tillbaka de pengarna i verklig valuta. Detta har skapat tillväxt. Spelet började generera vinst redan 2004, ett år efter lansering. Företaget Mindark gjorde 2007 en vinst på 18 miljoner. Men tillväxten finns inte bara hos företaget Mindark utan även i själva spelet.

År 2005 köpte exempelvis amerikanen Jon Jacobs en asteroid i spelet för en miljon kronor. Han byggde nattklubbar och skapade områden att jaga i och ganska snart drog Jacobs in 15 000 dollar i månaden på sin asteroid. För några år sedan sålde ett brittiskt klädföretag kläder på Calypso. Som spelare kunde du gå in i en digital affär, titta på plaggen, köpa dem och få den verkliga motsvarigheten hemskickad till din fysiska adress.

Idag använder "EU" Cryengine2, ser verkligen snyggt ut.

Har ni några frågor så svarar jag gärna!

Av Limerence

Jag är på, kan spela alla hjältar i alla lanes, typ.

Av Limerence

Började smålira lite här om dagen, snart förbi rook, bara kört en timme cirkus.

Av Limerence
Skrivet av Printscreen:

Inte utan att questa i flera timmar

Det är ju det som är lite av charmen med Tibia! Har dagens ungdomar verkligen blivit så lata?

Av Limerence
Skrivet av Printscreen:

För att det är skitdrygt att köra OT på den riktiga kartan, man vill ha lite genvägar, och möjlighet att åka alla båtar direkt

Det finns väl gott om båtar och genvägar på RL mapen?