Inlägg

Inlägg som 1kolli har skrivit i forumet
Av 1kolli
Skrivet av Shockwave:

Bara jag som tycker han låter lite som denna snubben?

http://www.youtube.com/watch?v=075BYWFl66U

Standard amerikanen...

Av 1kolli

NU börjar det!!

Av 1kolli

Damn. Kojan på Hawaii har bara 56k modem.

Av 1kolli
Skrivet av Devil May Cry:

22:00 verkar vara nya tiden.

Vilken dag?

Av 1kolli

Gött med ett kvälls event.
Har laddat upp med ryggbiff, kvarg och Pepsi max

Av 1kolli

Jag hade ställt in mig på ett 780 under hösten, men detta fick mig att se lite ljusare på framtiden
Givet vis ska man ta detta med en nypa salt, men om det bara stämmer någorlunda så är det riktigt kul.

Av 1kolli

Spelar Horde på Stormscale sedan 2005, spelar inte lika mycket i dag dock.

Av 1kolli
Skrivet av Tumnus:

Lite lustigt hur du tycker att ett namn är ett bevis på ett misslyckande. Det är ett namn och om ett halvår kommer folk i vanlig takt inte ens komma ihåg hur Radeon-serierna bytt namn. Eller du kanske sitter och fortfarande ojar dig för att Radeon lämnade XXXX serien för HD-serien? AMD har dessutom inte misslyckats med något på deras GPU sida. De håller jämna steg med Nvidia.

Om du ändå ska kommentera det jag skriver så är det en fördel om du läser OCH förstår det jag skriver. Gör om gör rätt.....

Av 1kolli

Det där fenomenet har jag varit med om. Det kan uppstå om man kör med annan upplösning än vad skärmen ar gjord för, kolla även i fal du har skalning på i Windows, och nollställ zomen i webbläsaren.

Av 1kolli
Skrivet av Tumnus:

Men ändå gnäller du på något som är så pass trivialt som namnet och påstår dessutom att AMD är oseriösa pga. detta. Om ett företag är seriöst eller inte beror inte på namnet utan på produkten.

Nej det beror inte enbart på namnet, det är bara en sak i raden av misslyckanden, och pga. många saker så börjar AMD kännas mer och mer oseriösa.
Och detta är inget påstående, utan det är min personliga åsikt.

Av 1kolli
Skrivet av Tumnus:

Okej? Så du menar att namnet på GPU:n bestämmer hur seriösa ett företag är och inte prestandan? Du var bara tvungen att hitta något att gnälla på? -.-

Nej, på båda dina frågor.....

Av 1kolli

AMD börjar kännas mer och mer oseriöst, AMD är inte ensamma om det, men dessa j***a kodnamn...

Av 1kolli

Detta är inget jag personligen skulle köpa, men det är ett riktigt grymt chassi. Hoppas fler tillverkare tar efter en del av sakerna i detta chassi och höjer standarden på sina produkter ( Behövs verkligen! )

Av 1kolli

mITX tower är alltid kul, synd bara att den är så jävla ful.

Av 1kolli

Får man full n-key rollover på alla andta tangentbord om man kör med PS/2 adapter? eller är det bara vissa?

Av 1kolli
Skrivet av Fabbeee:

Tack för många hjälpsamma svar !! Efter mycket grubblande har jag kommit fram till att det blir asus senaste matx moderkort En ssd bakom moderkortsplåten lät inte specielt tråkigt . Fast jag har ingen ssd i nuläget utan jag ville bara veta expansions möjligheterna . Finns det någon bra "frontfläkt" till detta chassi då ? ¨

Och en sak till : Vilka ram minnen rekommenderar ni till ett asus moderkort ? Jag har kikat på hyperx beast series . Finns det inte några röda som har samma "nyans" som asus moderkortet ?

Ja det finns det. Den som medföljer är bra, men den har ett riktat flöde och det resulterar i ett högre ljud än om den inte skulle haft det. Själv kör jag med Phobya G silent 18 som front fläkt i mitt TJ08-e och den funkar riktigt bra. Men prova med original fläkten först för att se om det funkar för dig, den går ju att köra i två olika lägen.

Av 1kolli

Att MM skulle lägga ner i Sverige var inte direkt oväntat. Att det sedan tas över av Expert är väl lite skit samma då dom kommer få anpassa priserna, (Elgiganten och Siba finns ju kvar)
Detta är baksidan av priskriget, för låga priser är inte hållbart, även för oss konsumenter.

Av 1kolli

Jag skulle nog inte förändra så mycket i mitt liv. Jag skulle troligen forsat att göra det jag tycker om, inte fylla den sista tiden med en massa måsten som ändå bara gör att tiden går fortare. Vi kan alla dö imorgon eller om en vecka, så varför inte börja leva redan i dag.
Men visst, vissa saker skulle man förändra, tex sluta pensions spara och sluta bry sig om sina lever värden

Av 1kolli

Kan även tillägga att man kan skruva fast två SSD enheter bakom moderkortsplåten. Man drar bara skruvarna genom gallret/perforeringen som sitter uppe i bakkant i moderkortsplåten, man måste bara plocka bort moderkortet först.

Av 1kolli

Ursäkta för sent svar.
Personligen föredrar jag luftkylning pga. att många vattenkylare har ett något störande ljud från vattenpumpen.
Jag tror du kan hitta många svar på dina frågor i denna tråden
http://www.sweclockers.com/forum/74-chassin-och-nataggregat/1...