Inlägg

Inlägg som Leifson har skrivit i forumet
Av Leifson
Skrivet av AMD-FX:

Fick man använda såna program? jag förstod nog inte reglerna riktigt eller har kanske inte läst så noga

Allting som modifierar spelet på något sätt annat än rent grafiskt är förbjudet, iaf om man ska spela äkta Guffa-style Folk tummar lite på det och kör /players 2 ibland för att slippa cleara trista zoner. Jag tycker det är lite fusk också, då man kan skippa potentiellt farliga scenarion.

Annars är reglerna väldigt enkla, single player hardcore, inte cleara samma område mer än en gång. Vinn.

Skrivet av Guffa_Harley:

gött att se att leifsson e back in the saddle! vad hände med din paladin förresten??

more to come om mina tankar om might och annat

Den lever fortfarande, men får vila. Jag har egentligen inte tid att spela, men blev så nyfiken på necro-konceptet att jag var tvungen att starta en sådan.

Av Leifson

Nu är jag klar med akt 2, mer eller mindre utan att ha tagit damage. Det går inte alltid jättefort, men är ju lugnt och säkert iallafall. Lyckades, genom att köra alla vägar i Arcane Sanctum och alla tombsen i slutet, att nå level 23 innan Duriel, så nu är jag mer eller mindre ikapp.

Av Leifson
Skrivet av lanbonden:

Och där tog det slut, äventyret är över för denna gången... Dags att lämna över ledartröjan till den.
Jag har haft en typ av motståndare som största fara sen dag 1 och det var precis där det slutade också Snacka om att man känner sig lite nere just nu...

https://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/33/r1k7.jpg

1100 HP till 0 på 1/100 sekund (med 75% lightning ressist) när hela elite packat bombaderade mig samtidigt innan jag ens såg dom, jag kom inte ens nära nog för att se vad ledaren hade för abilitys efter jag dött då han fortfarande var utanför skärmen...

Nooooo!

Du har ju ändå visat att det för det första är mycket möjligt att klara det, och för det andra på en enda genomspelning också! Jag har faktiskt startat en necro som jag spelar lite på då och då när jag får tid (vilket är rätt sällan pga studier), men sakta men säkert.

Körde du players 2 eller något i början? Jag var inte alls lika hög level som du när jag plockade Andariel (var väl 16 eller så)

Av Leifson

Linjär algebra är hemskt förvirrande, och jag behöver hjälp.

"En linjär avbildning T: R2 -> R2 avbildar vektorn [1; 0] på [0; -3] och vektorn [0; 1] på [4; -5].
Bestäm bilden av vektorn [3; 2]."

Det blir extra förvirrande när allt kursmaterial är på engelska, och frågorna sedan på svenska. Vad är det egentligen de vill att man ska göra?

Av Leifson
Skrivet av lanbonden:

Det har jag märkt, känner dock inte igen det problemet sen senast jag körde.
Ps. Är alldeles för berusad för att kör d2 nu så blir sängen istället

Med risk för att jinxa dig nu så skulle jag vilja påstå att ditt nuvarande försök antagligen är den enda gången jag faktiskt tänkt att det mycket väl kan gå vägen, vilket är mycket imponerande. Jag trodde alltid att en summoner-necro var ett bra koncept, men att de skulle bita i gräset när skeletten slutade att ständigt förbättras (dvs när du hade 20 i mastery och 20 i summon), men de verkar rätt effektiva fortfarande.

Kom igen och klara av det här nu!

EDIT: Vore väldigt intressant om du kunde skriva lite mer i detalj hur man bygger en summoner-necro likt din, med spelstil etc., är sugen på att testa själv

Av Leifson
Skrivet av Guffa_Harley:

en annan sak..det står på minst två siter(inklusive classic arreat) att hans aura är conviction. det var inte det när jag mötte honom. det var might. kan det vara så illa att han har två auror numera??

det kan förvisso varit holy fire för den och might är så lika men jag tror det var might

might och spectral hit är inte kul alls när hans base damage är 60-80(ytterligare 14-29 fire damage enligt en site)

shit..en del okända faktorer numera verkar det som..

edit: hittade en bra site om diblos stats

gotta love danna..126-144(physical) + 234-324/sec(lightning)

hahaha inte undra på att den är så dödlig

lustigt dock att de skriver att han saktas ned av holy freeze auran då andra hävdar att dessa ej gäller på bossar..

Diablo is vulnerable when charging, since he will run very slowly if slowed by various CC attacks, including cold attacks, the Holy Freeze aura, the Decrepify curse, etc. Ranged attackers can land many, many shots while Diablo slowly charges towards the location where they were standing when he began the charge. kan vara värt en tanke..att använda ranged attacks på hell mot honom. den där lightningsakdan på hell är en mardröm

Mina erfarenheter säger snarare att bossarna, speciellt Diablo, blir betydligt lättare på Nightmare i förhållande till Normal.

Enligt http://diablo2.diablowiki.net/Diablo så går det att slowa honom, men bara med 15% av fulla tiden (till skillnad mot 25% i Normal).

Av Leifson
Skrivet av Guffa_Harley:

leifsson vad tror du om duriel fighten?

skulle vara nice att kunna ta honom med gull daggern och få lite bra items men samtidigt kan det vara lite riskabelt. saken är med gull daggern är fanatiscism inte särskilt effektivt eftersom det är procent på fys skada och den har -14 i skada ; )

så antingen får det bli gull daggern med kanske holy fir level 6 : ( eller med holy freeze och köra en inner vision och lower resistance på honom(har inner sight i en amulett som jag använder mot bossar)

men med handen på hjärtat kan detta bli lite väl riskabelt

tror jag gör så att jag kör hexfire och holy freeze med lower resistance tills jag får ner det aset på knäna(ca 10 15 % kvar) och sen drar jag ut, och hämtar en eventuellt död merc och fyller max i bältet med juvve(förutsatt att jag inte använt upp alla redan) och sedan får mercen hålla fortet medans gull daggern får köra nådastöten

men..kanske vore det en ide att sätta ett par poäng i pissen och sen 3-4 poäng på fanatiscism. det kommer svida eventuellt att möta knights hos diablo om jag inte får upp holy bolt och hammers tills dess pga detta men det borde gå ändå. jag har 8 poäng sparade nu och med hefire behöver jag inte maxa vengeance än då svärdet tar över vad gäller attack rate. fast det är ju det där med att behålla gull daggern..hmm kanske borde jag maxa vengeance nu ändå..

Jag tycker att du inte ska försöka med MF-grejerna om det inte känns helt 100% säkert, inte värt att dö för liksom. Sedan beror det ju lite på hur fighten känns. Är det lugnt och fint så skulle nog jag bytt vapen precis i slutet iallafall.

Av Leifson

Nej men titta! Jag har ju alldeles missat att du kör en ny karaktär! Kul läsning, lycka till!

Skrivet av Guffa_Harley:

nån som kan mkt om cold length? har försökt förstå mig på det

vill minnas att duriel blev frusen rätt rejält på både normal och nightmare men han är nästan immun mot kyla på nightmare och han ÄR immun mot holy freeze chill effect och frame-skadan. bara plus till attacken ger honom skada och den bör reduceras med 75%

har charms med cold, vengeance med cold och cold skadan från plus attack på holy freeze. dessa bör väl kunna vara tillräckligt för att frysa honom lite grann med tanke på min goa attack speed(snabba vapen plus snabbare attack speed med mina sigon gloves)

tankar?

Du får inte mer freeze bara för att du har cold damage från flera olika källor. Bossar påverkas väldigt lite av speciellt cold i nightmare, och som regel inget alls i Hell. Annas hade bossarna varit väldigt lätta

Av Leifson
Skrivet av abki:

Hans bror ska försöka att fortsätta med sidorna även om inte exakt samma musikintresse finns hos honom.

Vad är det som utmärker hardstyle-musik ?

Det främsta som utmärker det är väl egentligen takten. Hardstyle spelar för det mesta i 150BPM, vilket är märkbart snabbare än house (128bpm). Det brukar vara mindre fokus på drops med, och en betydligt hårdare kick. I tråden har vi ju länkat högvis med hardstyle, bara att titta igenom och njuta.

Här är ännu ett exempel!

Hardstyle Mafia är nog mina nya favoriter.

Av Leifson
Skrivet av abki:

http://www.lololyrics.com så finns det en del att botanisera bland.
Är för jorden runt med ca 20% USA.
Avicii har en del free-tracks här och Two Million är en låt som gjordes för att fira 2 miljoner likes i facebook. http://www.lololyrics.com/lyrics/19728.html .
Han har en del annat också. Går att kommentera låtarna eller göra egna.

Lololyrics är troligen den största databasen för lyrics inom hardstyle och dylikt, och startades av samma person som startade harderstate.com, ett forum för hardstyle/hardcore. (Tyvärr gick han bort relativt nyligen, RIP) Bra ställe att hitta lyrics på.

Tänkte bara påpeka att Avicii inte precis är hardstyle, som den här tråden handar om.

Av Leifson

Trevlig tävlingsform som uppmanar till mer teamplay och roligare matcher! Att döda mest är inte hur man vinner matcher, så bra att det inte var det som var tävlingsmomentet!

Synd att jag inte kunde vara med själv..

Av Leifson

Eftersom det här är en direkt specifik fråga om processorer flyttade jag den till forumet för just det.

Av Leifson

*Rubrik redigerad*

Städade lite.

Av Leifson

Tänk på att bumpning är förbjudet.

§ 4
Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

Av Leifson

*Tråd rensad*

Stavningspoliser tycker vi inte om, det sprider dålig stämning och ger absolut ingenting.

Av Leifson

Städade rubriken.

Av Leifson

*Tråd rensad*

Stavningspoliser är bara onödigt, lägg av med det.

Av Leifson
Skrivet av Prinz:

Och om de inte gör det? De kan ju bara ta koden rakt av när de inte är inloggade.

Går naturligtvis inte garantera eller på något sätt enforca. Uppdateringen kan förhoppningsvis få något ovetande att tacka iallafall, den lär ju inte precis göra skada.

Av Leifson

Efter förslag har jag nu uppdaterat reglerna för tråden lite.

Det är numer lag på att tacka när man tagit en nyckel! Kan ha verkat självklart redan innan, men nu är det officiellt, så att säga.

Av Leifson

*Tråd låst*

§ 7
Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Skrivet av nccish:

Känns onödigt. Funkar hur bra som helst med Windows 7 usb dvd tool. Jag har använt mig av den åtskilliga gånger och aldrig haft något problem. Skulle nog mer tippa på att felet antingen ligger på iso'n eller själva usb-minnet.

Vill minnas att det inte fungerar för piratkopierade versioner, eftersom det är ett Microsoft-verktyg.