Inlägg

Inlägg som Morgan har skrivit i forumet
Av Morgan

Använd något tweak-program.

Av Morgan

Jag kan inte direkt svara på Din fråga, men vill Du i detta speciella fall ta bort det aktuella meddelandet, kan Du använda t.ex. e-mail remover som tar bort meddelandet på servern.

Av Morgan

Testa att installera om dem - kontrollpanelen-teckensnitt-arkiv-installera nytt teckensnitt.
Även om meddelandet kommer upp att de redan finns, kan Du prova att installera om dem.

Av Morgan

... eller i Lägg till eller ta bort program. Har Du en netuppdatering där kan Du ta bort denna, så slipper Du denna inloggning.

Av Morgan

Ev. kan det vara att Du tagit ner .net-uppdatering via windows update. Avinstallera den så får Du den vanliga inloggningen.

Av Morgan
Av Morgan

Testa felsäkert läge.

Av Morgan

Länk i e-post

Normalt när man klickar på en länk i ett e-postmeddelande skall den förinställda webbläsaren starta med den aktuella sidan. Det gör den dock inte. Ingenting händer. Det är antagligen en accosieringsfråga. Någon som vet var man skall ändra för att det skall fungera. Jag använder IE6 ,sp1.

Av Morgan

Verktyg-konton.

Av Morgan

Prova att ladda ner de sex disketterna från http://www.bootdisk.com. Kör dessa så kommer Du till cd-installationen efter en evighet.

Av Morgan

Du skrev ju att musen inte var trådlös!?

Av Morgan

Prova att ersätta runddll32.exe. Sätt i cd-skivan med windows. Öppna "start" och skriv i "kör" expand X:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\rundll32.exe där x är Din cd-enhet. Starta om.

Av Morgan

Du skrev inte riktigt vilka nya grejor Du köpt, men har Du bytt moderkort bör Du nog installera om windows.

Av Morgan

Har Du kollat under mus i kontrollpanelen på markörhastighet och acceleration? Har man dem ställda på snabba lägen hoppar gärna pekaren runt överallt.

Av Morgan

Det finns redan ett flertal trådar om detta. Dock kan Du läsa här vad som kan stängas av, men var försiktig och ta gärna en i taget och använd datorn emellan för att se att den fungerar: http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm.

Av Morgan

Du skriver inte vilket operativsystem Du har, men prova att lägga dit en ny kernel32.dll från installationsfilerna för Windows.

Av Morgan
Av Morgan

T.ex. kan Du starta IE, ta verktyg-internetalternativ-program och klicka i att det skall kollas om IE är standardläsare.

Av Morgan

Var i enhetshanteraren hittar man denna inställning?

Av Morgan

Jag vet att HP har egna filer för kopplingen av sina USB-skrivare till datorn. Canon kanske har något liknande. Lägger Du in drivrutinen för USB? Kolla Canons webbplats om det finns någon lösning där.