Inlägg

Inlägg som anon160366 har skrivit i forumet
Av anon160366

garanterad har någon betalat för att få honom gripen, och utlämnad till rättsstaten Sverige för att låsas in, efter avtjänat straff eventuellt överlämnas till USA för att låsas in resten av livet.

*redigerat* - kanske inte stänga av, men trevligare uttryck kan man nog använda. //Mod

Edit: okey då, kallar honom för spindeln Carl Bildt, som har ett finger med i allt som är o store brors önskningar USA.

Av anon160366

prova med extern kabinett eller kör "Ontrack EasyRecovery Professional v6 Portable" den brukar hitta 99% av filerna även om dessa raderats, så länge inte överskrivna.

Av anon160366

Blue serien är mer lämpad för lagring än green serien. black serien är riktigt snabba, har ett par själv, dock låter en del med.
annars kan jag rekommendera hitachi. men vad du än köper, köp inte seagate.

köper du blue serien, köp nya generationen som länken nedan, den gamla har sämre prestanda ect

http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/157596-western_digita...

Av anon160366

lol?

typisk storbolags skitsnack
jag kan förstå att vissa tankar hem pron och tv serier pga otillgängligheten, men spel tror jag inte många gör, då man köper spel som BF3, wow, GW2, MW3 mfl mfl just för multiplayer läget, vilket inte brukar gå så bra med en pirat kopia. kör man single player kan man lika gärna köra demo;n istället.

men o andra sidan, den med pengar i fickan får propagera hur denna vill och få sitt skitsnack publicerad överallt, som många med samma tankar och idéer köper och sväljer skiten!

offtopic: en ekorre sprang in på balkongen, WTF?

Av anon160366
Av anon160366

sitter och väntar på min fortfarande, inte ett enda ord om packas, packad eller skickad

Av anon160366
Skrivet av Webhallen:

de kort som har tagit slut eller är precis på gränsen att ta slut har vi höjt igen så det beror på vilket 7970 du syftar på

tja

jo jag tänkte på just sapphire 7970 korten. jag är inte bara radeon fanboy, utan senaste 11 åren bara kört med sapphire kort

Av anon160366

köpte ett 7970, o ville köpa ett till men priset har höjts en hel del, Är kampanjen slut?

Av anon160366

aldrig haft problem med cdon, men börjar tröttna på dem så i Hvete. senaste veckorna har flera varor avbeställts från några order helt utan några godtagbara förklaringar. har man betalt varan i förväg och väntat i 1.5 månader så ska dem se till och leverera skiten eller motsvarande, inte bara skicka ut en automail och en värdelös fraktfri rabatt kod och tro att man sväljer skiten.

fick mail idag igen, disken har försenats ännu mer, trots att jag gjorde beställning redan kl12 samma dag som den dök upp!!!!

Off topic: ännu en fin mail från gårdagen, kan tillägga att denna gång uteblev frifrakt koden som gäller i evigheternas 72 långa timmar:
Bästa kund, Tack för att du har beställt Frank Dandy kalsonger hos oss. Tyvärr måste vi meddela att den produkt du beställt är slut i lager och att vi inte kan leverera den till dig. Vi beklagar det inträffade.
Med vänlig hälsning CDON.COM

Av anon160366

råkat ut för denna typ av samtal 3ggr. jo då dem är indier som ringer, påstås ha sitt säte i England?. målet är att mha windows fjärrstyrning ta över dina filer och sedan begära en summa för att låsa upp, alt radera allt om man vägrar betala. första gången drog jag ut på tiden och låtsades jag gör allt han begär sen la jag på. andra gången blev: go and f*** a goat, sen lägga på, sist gav ja telefonen till broshans unge på 1år, hon fick tugga på telefonen lite medan han pratade på andra sidan

man tackar för tipset, ska sätta upp en virtuell maskin på en 6 år gammal laptop o ha den redo för nästa samtal

Av anon160366

fick upp en gubbe till lvl 44, men stop sen dess. för ensidig känns det som, men tror att åldern och omgivningen spelar roll med
jag har nästan helt tappat suget för spel överhuvudtaget, tror jobbet dödade min passion för spel. alla jävla konferenser, möten resor ect. alla tomtar man träffar som är 50+ som sitter och pratar om deras jävla båtar och unga tjejer dagarna långt, skulle man prata spel lär alla tro man har några skruv lös. Även tjejen hatar att jag spelar
har även slutat med BF3, skyrim, MW3 mfl, vuxen livet suger

25 år, ingenjör i nåt med medicin

Av anon160366

Hehe roligt tråd
Mer kjell o mindre glenn i göteborg tack
även kvarters krogen heter Glenns

Av anon160366

så sugen, kan inte motstå frestelsen, men köper jag får jag sova på soffan månaden ut

Av anon160366
Skrivet av Schdefan:

De är lite i dom banorna jag funderat också.. men med vpn så har man väl dynamisk ip som byts va? Fungerar det att ansluta utifrån om datorn/nasen är uppkopplad mot vpn tjänst eller tar det stopp någonstans?

Skickades från m.sweclockers.com

bara och köra med dynamisk DNS, bör funka

Av anon160366

jag kan tipsa om en billig moderkort, så kan du bygga på resten själv
http://cdon.se/hemelektronik/gigabyte_ga-x79-ud3_intel_x79_4x...

Av anon160366
Skrivet av Schdefan:

Hejsan.
Jag undrar hur man går tillväga för att lättast lägga upp en ftp där all trafik från och till är krypterad.
Ftpn skall fungera så att man kommer åt den även att man inte är hemma, så att min kompis kan lägga upp backup filer och bilder. Ska man lägga upp en dator med ftp server program eller ska man köra med en NAS? Går det lägga in vpn tunnel t.ex. anonine i en nas?

För att göra de klart så handlar detta inte om något olagligt på något vis. Anledningen till att jag vill ha allt krypterat är för att jag är helt emot alla nya lagar som hittas på för att folk ska kunna se allt man gör/har på datorn.

Tack på förhand

Skickades från m.sweclockers.com

köp in dig på någon VPN tjänst och sätt NAS;en eller routern via DD-WRT, PoPP eller openVPN ect så är all din trafik krypterad
några jag rekommenderar, testat Vypr och funkat helt oki

http://ivacy.com/
https://www.anonine.com/sv
http://www.goldenfrog.com/vyprvpn

Av anon160366

har du installerat nån ny router, utrustning nyligen?

Av anon160366

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/router...

välj din router och och tjänst för att sätta upp routern, sedan kan du lägga tll undantag i form av ip adress, dns ect som får använda porten. har du lite nyare router så är det helt möjligt.
jag har WNDR4500 och den funkar helt oki, dock lika förbannat kan man bara lägga in 25 undantag i port forwarding listan

Av anon160366

yepp riktigt bra disk
alternativ till samsung är C4 och 520 serien

Av anon160366

Tips! Gigabyte X79 UD3 899kr CDON