Inlägg

Inlägg som FBGKimpan har skrivit i forumet
Av FBGKimpan

Letar nya högtalare till TV / datorn + bonus fråga!

Tjoho

Först;

Jag undrar om det är möjligt att ha en slags switch så man kan använda samma högtalare till TVn som till Datron (så trycker man tex. på en knapp så är det bara TV ljudet vice versa eller att när datorn är avstängd så kommer ljudet från TV). Om ni förstår vad jag menar? Att man har samma sladdare hela tiden men på något sätt kan välja vilket håll det ska komma ljud ifrån!

(Kanske funkar om man drar en HDMI sladd till tvn ifrån datorn att välja så? Då kan man ju välja om man ska använda tvns ljud eller inte).

Dessutom letar jag efter ett schysst system till min TV, har en ganska låg budget på 3000-4000kr - Jag behöver ingen bluray då jag har ps3, bara schysst ljud! (Jag kommer använda högtalarna för film samt musik, så lite starkare bas är att föredra).

Jag bor i en relatvit liten etta så jag vet inte om det gör någon skillnad mellan 2.1 eller 5.1. Kanske är bättre med riktigt bra 2.1 istället för decent 5.1? eller vad säger Ni?

Jag låter era experter hjälpa mig och ge mig all råd jag kan behöva för att hitta de perferka högtalarna för mig!

Av FBGKimpan

Så jävla snyggt chassi! Helt ärligt.. måste vara det snyggaste jag någonsin sett!

Ska lätt ha detta till min dator! (Dock tycker flickvännen att den inte kommer passa in med väggarna)..

Någon som vet vart man kan fixa ett matchande tagentbord / mus och ev. skärm?

Av FBGKimpan

Hjälp! Ska beställa nu och vissa delar finns inte, behöver hjälp med att byta ut!

Okej så

Det här är min setup: http://www.inet.se/kundvagn/visa/912614/abc

Vart tvungen att byta ut RAM minne (dock bytte jag upp till LP så det var väl win), chassi ifrån Storm scount till HAF 912 + och nu måste jag byta ut nättagget också

Någon som kan hjälpa mig? Drygt samma prisklass, mindre ifall det går

Bonus fråga dessutom: Borde man slänga in extra fläktar till chassit för att vara safe? Typ en 200mm och en 120mm .. kommer antagligen inte clocka / crossfire men man vet aldrig.

Vad tycker ni?

Av FBGKimpan

Finns det verkligen inte någon som har något att säga? :<

Hur som helst! har pillat lite och kommit fram till detta nu: http://www.inet.se/kundvagn/visa/912456/check123

En polare sade att moderkortet vart något jag skulle försöka byta ut för att få ut så mycket ifrån grafikkortet som möjligt? Några andra som har synpunkter på varför och vilket jag skulle byta ut det till isf? Dessutom står det "Hastighet 2200(O.C.)*/2133(O.C.)*/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066" på moderkortet minnes hastigheter.. betyder det att RAM minnet jag valt (1600mhz) inte kommer vara optimalt utan kanske borde välja ett 1333mhz istället?

Sen är jag också osäker på chassit, någon som har något annat snyggt / bra att föreslå för drygt samma peng?

Alla synpunkter uppskattas!

Av FBGKimpan

Börjar bli riktigt trött på det här problemet med att inte kunna använda hemsidan. Behöver beställa en ny dator då min dör...

Finns det inget man kan göra för att få det att funka? Gå genom proxy eller vad som helst? Annars får jag börja kolla efter andra hemsidor att köpa datorn genom :<

Fråga angående eran montering ifall jag nu skulle hitta någons dator jag kan låna som sidan funkar för:
Om man väljer att köpa LED ljus, monterar in på dem åt en också?
Väljer man till fläktar, monterar ni dem också på passande plats? Tänkte köpa ett Cooler Master HAF 912 Plus Svart där (om jag förstår det rätt) det Fläktplatser bak 1st 120mm
Fläktplatser sidan 1st 120/140mm
Fläktplatser topp 1st 200mm

Lediga, så om jag väljer en 200mm fläkt samt 140 fläkt, monterar Ni dem där de skall vara?

Av FBGKimpan

Inga synpunkter?

Av FBGKimpan

Ny dator - Drygt 10k budget

Okej så, behöver hjälp ännu en gång! Andra gången jag gjort en tråd där jag ber om hjälp om att fixa en dator. Fick lite oväntade utgifter så fick skjuta upp dator köpet..

Men nu behöver jag verkligen en! Min håller på att dö sakta men säkert...

Mina 'krav' är:
Att den ska klara av 25man raid på high / ultra settings
Klara av D3 när det väl kommer (på medium minst).
Att den ska vara relatvit tyst, att kunna somna med den i samma rum typ om Ni förstår vad jag menar
Att Inet bygger samt OS

Jag kommer antagligen aldrig klocka den eller köra SLI / Cross (Då jag inte är så hajj på hur man gör, men kanske inte är så svårt att klocka lite och sätta in ett extra grafikkort som det låter).

Min budget ligger på drygt 10,000kr men skulle det betyda mycket att gå över med 500kr så är det inte hela världen, men om den ligger under är det också nice för då kan jag slänga dem på ett nytt headset eller något.

Jag satte ihop ett paket själv, några synpunkter på detta om vad man kanske kunde upgradera eller dylikt? eller ser det bra ut för att klara mina krav?
Jag är inte inte 100 % ram minnet jag valde, är det något att ha eller ska man ta ett CL9 istället och spara de hundra lapparna? Vad är skillnaden mellan CL8 och CL9 ?
http://www.inet.se/kundvagn/visa/908380/comp-of-dooom-paw

Av FBGKimpan

Ni ville ha mer information angående att sidan inte fungerar så bra för mig:

Jag har testat att rensa allt inom webläsarna, har installerat om dem och testat på 2 olika datorer (under samma nätverk).
Använt
Firefox Mozilla
Firefox Aurora
Google Chrome
IE

på båda datorerna och vi använde Tele2 24mbit - Det är hela tiden (Det funkar prefekt i drygt 1-2 minuter men sen blir allt segt, tar drygt 5min att ladda något).

Synd att jag inte känner någon annan och det inte finns nät cafe här där jag bor Hoppas bara det löser sig tills nästa månad när jag tänker köpa min nya dator, tänker fan inte köpa från något annat än Inet

Av FBGKimpan

Det har varit så i veckor för mig. Testat allt jag kan kan tänka :< Sjukt drygt att inte kunna beställa något.

Av FBGKimpan

På senaste tiden har det varit nästintill omöjligt att försöka handla något på eran hemsida. De första 3-4 sidorna jag trycker på är felfritt och sedan blir sidan otroligt seg! dvs tar omkring 5 minuter att ladda varje sid tryckning.

Bara jag som har detta problemet?

Jag har testat med 3 olika webbläsare på två olika datorer (Mozilla Aurora, Mozilla Firefox samt IE)

Av FBGKimpan

Det är just det jag inte har, kan endast ha en hårddisk i åt gången. Går det inte installera windows utan att ha båda i?

Av FBGKimpan

Ny hårddisk!

Tjoho

Jag har nyligen köpt en ny hårddisk för att min segar ner. Saken är att jag inte har någon aning om hur jag installerar windows på den. När jag satte in den i datorn och satte in windows skivan så hände inget!

Finns det någon som kan hjälpa mig? Ev. länka en guide eller dylikt? Dessutom undrar jag om någon känner till något lätt sätt jag kan hitta alla mina drivruitner då jag inte har kvar cd skivorna.

mvh

Av FBGKimpan

Någon som vet vad den senaste updated gjorde? Kan man hitta en changelog någonstans?

Dessutom, någon som har några tips på must have android apps typ? Känns lite tråkigt att jag gjorde mer på iPhone typ men kanske är jag som inte anstränger mig nog med att leta apps

och något som jag VERKLIGEN letar efter, hur man ändrar de iconerna längst ner?!

Av FBGKimpan
Skrivet av megaman1:

Fick en symbol överst förra veckan som jag inte kan få bort. Ett simkort med ett kugghjul på typ. När jag scrollar ner fältet för meddelanden står det under meddelanden "Telenor SE". Edit: Telenor SE står även längst upp på den sidan så det är inte där jag menar..
När jag trycker på den så kommer jag tillbaka till startsidan.. Hur fan får jag bort den?! Frågade kundservice på telenor men han hade ingen aning..

Allt funkar med telenor, alla inställningar kom automatiskt osv så inga problem med någonting förutom den jävla ikonen. ^^

Hoppas nån kan ge mig en lösning..

Ta en screen och släng upp så kan vi hjälpa dig lättare

Av FBGKimpan
Citat:

Jag undrar om någon har samma problem som jag har?

Jag försöker få Facebook att använda push (dvs. så fort någon skriver i min logg, jag blir taggad eller dylikt). Så ska mobilen göra av sig ett ljud / vibrera eller whatever, Ni fattar?

Men jag kan inte få det att funka Funkar bara för meddelande / chatten.

Någon som har samma problem eller vet en lösning?

Ingen som vet? :>

Av FBGKimpan

Jag undrar om någon har samma problem som jag har?

Jag försöker få Facebook att använda push (dvs. så fort någon skriver i min logg, jag blir taggad eller dylikt). Så ska mobilen göra av sig ett ljud / vibrera eller whatever, Ni fattar?

Men jag kan inte få det att funka Funkar bara för meddelande / chatten.

Någon som har samma problem eller vet en lösning?

Av FBGKimpan

Hur gör man det då?

Av FBGKimpan

Någon som vet hur jag kan få push att funka för facebook? Mobilen vibrerar när chatten å sånt.. men inte när någon skriver i min logg / jag blir taggad eller så.. någon som kan hjälpa mig?

Av FBGKimpan

Spara på ps3?

Hejsan!

Jag undrar om det är möjligt att spara filmer etc på sitt ps3? Dvs. Kan jag koppla in den i min dator eller sätta in ett USB minne och sedan flytta över det till PS3 så jag inte behöver vara ihop kopplad med datorn eller usb minnet?

Tacksam för svaren

Av FBGKimpan

Blir mer och mer besviken på telefonen... Så mycket små problem hela tiden.

Men nu blir jag fan irriterad, helt plötsligt kan jag inte starta mobilen? Jag har inte laddat ner någon upptatering, inga apps eller något sånt eller. Igår kväll blev den urladdad, började ladda den i morse och nu efter 1 timme (haft den där medans jag kollade på TV) så kan jag inte starta den.

Samtidigt så funkar inte mitt headset som jag fick med, aldrig använt det ens.

Blir så sjukt irriterad, använder mig av Telenor och haft dem i över ett år, aldrig haft problem men nu har jag sjukt mycket problem... bud på att dra ner till butiken och be om en helt ny.

Kontaktade nyss deras support genom chat. Deras svar var; Ring Samsung eller lämna in den på lagning.

Jag frågade, kommer jag få betala för mobilen om den är på lagning en längre tid? Japp det får jag såklart, är den där i en månad och jag inte får använda den så får jag ändå betala. Men jag skulle ju få en lånetelefon som inte ens vart en smartphone under tiden! Yeah fuck you telenor.