Inlägg

Inlägg som FBGKimpan har skrivit i forumet
Av FBGKimpan
Skrivet av no__One:

Vad jag har sett så finns den inte att få tag på än Jag har dock hittat den på http://www.elgigantenbusiness.se/m4n?seid=etailer-product&cat1id=0&prodid=1260950&famid=0&cat2id=0&viewMode=3&manid=0&catgr=0 Där den finns listad för ca 200:- inkl moms.

Tack, ändrade mitt inlägg lite dock! <3 Skulle en sådan adepter räcka eller behöver man något mer?

Av FBGKimpan

Någon som kan förklara lite med MHL? och om det funkar till alla vanliga HDMI tvs?

Om jag fattat det rätt så måste jag köpa en MHL kabel och sen en MHL > HDMI adepter för att kunna få ut filmer från SG2 till min tv? Eller har jag helt fel?

Någon som vet vart man kan köpa detta också?

Av FBGKimpan

Kolla denna filmen; http://www.swedroid.se/tag/gorilla-glas/

GS2 ska ha samma, snubben drar ju en skruv över glaset utan att ett skit händer!

Av FBGKimpan

Gah..

Blir nog att köpa ifrån Sverige faktiskt, eftersom att jag endast vill ha ett skal och display skydd så blir det kanske 100kr billigare att köpa ifrån Ebay men tar 2 veckor + längre tid. Känns nästan som att det inte är värt det då. Hittade en hemsida med lite tillbehör för telefonen (länk nere).

http://www.skal-man.se/samsung-i9100-galaxy-s-ii/385

Sitter dock och funderar på om man ska köpa silikon eller "back cover", men är rädd att back cover ska bli lite för plastigt (om det nu ens är plast.. men antar det) och på så sätt få dålig hållning på telefonen, vet att silikon är rätt okej ändå.

Någon som har några erfarenheter ifrån dem två och kan ge råd?

Av FBGKimpan

Har beställt min ifrån Telenor, alltid gillat Telenor och har aldrig krånglat för mig. Kommer betala 400kr i månaden och då får jag 5000 fria SMS samt 5000 fria minuter att ringa för, dessutom får jag fri surf och telefonen samt ett bluetooth headset! Rätt nice deal imo

Dock blir man ju lite ledsen när den inte har NFC :/ Men men! Får väl hoppas nästa mobil man köper har det då.

När det gäller att köpa grejer ifrån Ebay (case m.m.) hur lång tid tar det innan det kommer till Sverige i så fall? Brukar väl vara en drygt 3 veckors frakt om jag inte har fel?

Någon som köpte flera skal och display skydd? eller vet vart man kan få tag på skal / display skydd till telefonen i Sverige? Dra gärna iväg ett PM då

Av FBGKimpan

Jo, har den just nu.. men vill ha någon som liknar Logitech Media Display mer.. typ en slags tid linje också på den.

Av FBGKimpan

Spotify addon för g15 keyboard

Hoho

Letar efter en addon som gör så jag kan se "Vad som spelas" på mitt g15 keyboard.. kunde göra det förut men kan inte göra det längre.

Någon som vet vad jag kan göra?

Typ som Logitech Media Display som redan finns inne, fast den funkar inte till Spotify tydligen :S Funkar till Windows Media Player.

Av FBGKimpan

Hade en Razor Diamondback 3G dock så började den cpa efter drygt 4-5 månader, klickern blev trög som fan och slutade fungera om man inte tryckte på ett exakt ställe.

Köpte mig en skit mus ifrån gekås för 70kr som jag använt i över 2 år utan några problem alls. Bästa musen jag någonsin haft.

Av FBGKimpan

Arrrgh, tangentbord dör! - hjälp!

Så... igår spillde jag cola på mitt tangentbord och jag torkade av det som vanligt, inte första gången det händer och det ska tydligen vara "spill säkert". Men idag när jag skulle sätta mig vid datorn igen så var det helt fucked up. Tex. när jag tryckte ner m så skrev den vm istället, o blev io och en massa sånt. Förstår ni vad jag menar?

Så nu till min fråga; går detta att fixa på något sätt? Jag testade med att ta bort alla tangenterna i morse och använda mig av spray jag köpte för att rensa fläktarna m.m. (dock så var det inget kladd under tangenterna eller något).

Testade även att köra ner en penna i "hålen" om man säger så när de var borta, samma sak hände där :S

Aja.. hoppas någon kan hjälpa mig eller ska jag börja leta efter ett nytt?

Av FBGKimpan

Visade vara något med tangentbordet, testade ett nytt (g15) och nu funkar det. Tack så mycket för all hjälp <3

Av FBGKimpan

Nä, det funkar inte. Är inte helt efterbliven

Det funkade förut på min dator, men när jag bytte skräm så funkade det inte längre.. no idea vad som kan vara fel Någon som vet hur man kan fixa det?

Av FBGKimpan

yay, det senaste funkade.. tack så mycket

Nu till problem nr 2.. hur ska jag göra för att kunna skriva < igen?

Av FBGKimpan

Använder ni game card får ni sakerna direkt, använder ni kreditkort så måste ni vänta tills all tid passerat

Av FBGKimpan

Hjälp med att byta namn på dator! (Bilder).

Hejsan!

Jag behöver hjälp med att byta namn på datorn.

Det är det här namnet jag vill byta; http://data.fuskbugg.se/skalman02/___________________________...

Saken är att jag redan försökt byta login namn och allt. Som ni ser på dessa två bilderna;
1. http://data.fuskbugg.se/skalman02/___________________________...

2. http://data.fuskbugg.se/skalman02/___________________________...

Förstår ni vad jag försöker få hjälp med? Jag har försökt allt jag kan tänka på, fick hjälp på en annan sida att byta namnet i bild 2 genom att gå in i registry keysen.

Halp me!

PS: Ja, jag har ändrade namnen och har startat om datorn, inte hjälpt.

Problem nr 2:
Detta är skit konstigt, fattar inte vad som är fel. Jag kan inte göra < på min dator, jag kunde göra det förut. Det enda jag ändrat är tangentbord samt skärm (Dock hade jag detta tangentbordet förut).

Det som är ännu konstigare, den andra datorn som har mitt tangentbord samt andra skärm kunde inte göra < förut men kan göra det nu. Jag har testat att ändra tangentborden men det funkade inte. Kan det vara skärmarna? Men det känns lite konstigt.

Av FBGKimpan

Det är inte lösenordet jag har förlorat utan när jag loggar in så hänger sig datorn. :/

Av FBGKimpan

Yes, skrev det i inlägg 5

Av FBGKimpan

Gör exakt som det står där. Men när jag högerklicker och ska "köra som admin" så måste jag ÄNDÅ skriva in lösenordet på mitt andra konto som är admin och vad händer då? Jo, datorn fastnar.

Av FBGKimpan

1. Jag har Windows Vista Home Basic.

När jag försökte det som det stog i tråden, så kunde jag inte ens komma in på gäst kontot. Fick ett meddelande "Kunde inte ansluta till SENS, kontakta admin" något i den stilen. Kunde inte logga in på mitt admin konto i felsäkert läge heller.

Finns det verkligen inget sätt att lösa detta? Förutom att formatera den :/

Av FBGKimpan
Skrivet av Tonight:

man kan ju skapa ett till admin konto (huvudadmin) om jag inte mins fel

funkar för mig iallafall

Hur ska jag göra det då?

Jag kommer inte in på mitt andra konto, endast gäst kontot. Där kan jag inte skapa ett nytt konto utan att behöva logga in på mitt admin konto (När jag trycker på skapa ny användare, så kommer det fram en ruta att jag måste logga in på Admin. Skriver jag då in lösenordet, så stannar den på välkommen skärmen igen).

Av FBGKimpan

Mitt admin konto funkar inte längre?

Japp.. behöver hjälp med min dator

Igår hängde den sig och nu tar det längre tid att starta datorn. Dessutom går det inte logga in på mitt admin konto längre, mitt gäst konto funkar. Men varje gång jag ska på något sätt logga in på admin kontot, så låser sig datorn (stannar på välkommen skärmen).

Någon som vet vad som kan vara fel och hur jag löser detta? All hjälp uppskattas!

Att gäst kontot fungerar helt utan problem betyder väl att det är något startup program som förstör för admin eller har jag helt fel?