Inlägg

Inlägg som Elakekocken har skrivit i forumet
Av Elakekocken

*redigerat av mod*

TS, jag har en ASUS RT-N66U och har funktionen avstängd och har inte stött på några problem. Sätt endast igång om du upplever problem skulle jag säga.

Med vänliga hälsningar.

Av Elakekocken
Skrivet av Zotamedu:

Det där var lite udda logik. Till att börja med har Oppo Find 5 ersatts av Find 7 och 7a. Sen säljer Oppo primärt sina telefoner genom sina egen hemsida. På vilket sätt blir produkten sämre av att de väljer att sköta distributionen själva?

Det var inte riktigt så jag menade. Jag menade följande: Om en produkt är såpass bra att, jag citerar ''äter apples byggkvalitet till frukost'' så borde det vara en telefon alla vill ha, alla har hört talas om, därav borde elektroniksajter svenska som utländska vilja köpa in produkten för att den är så himla bra?
Nu kan du sitta där och dra en sjujäklans massa paralleller om andra produkter men i detta avseendet är det tämligen ointressant då detta skall vara en produkt som smätter Apple på fingrarna, då borde dom väl sälja mer telefoner än vad dom hittills har gjort och vara intresserade av bredare distribution?

Av Elakekocken
Skrivet av Massy:

Har aldrig behövt skicka in en telefon på lagning eller tagit sönder en mobiltelefon, NÅGONSIN. Så det råder nog delade åsikter kring det där. Har aldrig ägt en Iphone men har en gång i tiden haft en Ipod Touch. Har förövrigt jobbat med att laga mobiltelefoner. Övervägande delen skador som inte är krossade glas är knappar som gett upp. Kan försäkra dig om att knappar och byggkvalitén på insidan av Iphone i vissa fall är mycket bristfällig. Har förövrigt en Oppo Find 5 nu, den äter Iphones byggkvalité till frukost.

Hade den ätit Apples byggkvalitet på frukost borde den ju vara lätt att hitta i en nätbutik, om den är så bra, varför hittar jag den inte på Elgiganten, mediamarkt, komplett, webhallen eller någon annan svensk sida?

Av Elakekocken
Skrivet av Don_W:

Så bara för att man inte kör Android så är man okunnig ? Du har aldrig bemödat dig med att tänka längre än näsan räcker och kanske för en sekund kommit till insikten att fastän du inte tycker om en viss sak så finns det andra som gör det? Du har inget annat än raljerat över hur ovärt och fult och dyra apples saker är och ändå sitter du här och krystar..

Han är bara avundsjuk och vill trycka ner andra för att framhäva sig själv, inget att bry sig om.

Funderar på om det inte hade vart najs med med den mindre luren så, för att gå över till intressantare diskussioner.
Klockan är jag kluven till, vill se vad man kan åstadkomma med den först innan jag ens överväger ett köp.

Det där med att betala med mobilen som enhet tack vare NFC, att "skanna" den, det var väl Apples förtjänst att merparten av handeln i USA gick med i det tåget? Verkade tämligen svagt när det bara var samsung och Microsoft som var med, Micosoft har ju knappt en marknad för WP som är värd att nämna... Inte kan man med så få medel få en världsmarknad att gå med på en sån sak om än så länge bara i USA till att börja med.

Apple kan dom.

Av Elakekocken

Det här bådar inte gott, det gör det sällan när en jätte blandar sig i sådana här fenomenala spel.

Av Elakekocken
Skrivet av phz:

*Rubrik ändrad*

Adderar prefixet "Rykte:".

Tackar.

Jag ändrade länken med, den var inte samma på datorn som i mobilen. Strange.

Av Elakekocken
Skrivet av kozmos:

Otur för dig att vi bor i Sverige då, för här får vi tycka och tänka hur vi vill och i med att det är ett materiellt ting så får vi yttra oss hur vi vill om det.

Man blir ju inte mindre troll för det.

Av Elakekocken

Rykte: Microsoft köper Minecraft

Så kommer ännu ett spel med stor sannolikhet bli förstört på grund av en jätte, denna gången är det inte vilken som helst, utan Satan själv, Microsoft (personlig åsikt).

http://www.svd.se/naringsliv/digitalt/microsoft-nara-kop-av-s...

Vad tror ni? Kommer det bli bättre? Sämre? Samma?

Edit: Ändrade länken, då mobil-länken inte var densamma till dator.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Elakekocken
Skrivet av Massy:

Det Apple har åstadkommit är alltså:
*NFC flera år efter konkurrenter
*HD skärm som konkurrenter använt i 1-2 år och nu tagit sig vidare till 1440p (dessutom endast HD-display på stora varianten)
*En smartwatch som ser ut som den typiska smartklockan folk brukar hata på, dvs fyrkantig och ful medan andra tillverkare rör sig i helt annan riktning.

Känns som att alla förbättringar enbart var kliv för att knappa in på konkurrensen snarare än att röra sig framåt.

Det som är återkommande från Apple vilket andra tillverkare inte har anammat är byggkvalitet. Samsung fortsätter spruta ut plasttelefoner för fem-sextusen spänn.

Jag har en iPhone 5 sedan 1,5 år tillbaka, det är min första Apple-produkt. Innan dess hade jag Sony Xperia, Samsung Omnia 7 (Windows-mobil) och någon Samsung smartphone med eget OS.
iPhone:n är den enda som har överlevt längre än åtta månader och då är användandet likadant som för tidigare telefoner. Den är fortfarande lika bra som när jag köpte den och har aldrig felat, aldrig blivit långsam vilket annars var synonymt med android. Android och Windows-mobiler - dom stavas PROBLEM.

Apple är inte världens högst värderade företag för ingenting och dom kommer fortsätta slå konkurrenterna på näsan.
Sen det där med vem som är först och med vad, lite kul där - Apple satte ribban med iPhone för hur smartphones skulle vara. Borde du inte klaga på alla andra för att de var så sena med att komma ikapp?

Av Elakekocken

Windows 7

1m 30s. Hinner alltid sätta igång kaffebryggaren och slå en drill. Så inget större behov av en snabbstart.

Ska jag göra någonting snabbt, kika nätet eller kolla banksaldo etc. blir det uteslutande iPad:en eller iPhone:n som står för det jobbet.

Ibland när det är uppdateringar på PC:n så hinner t.O.m. kaffet brygga färdigt ibland, än mer perfekt än så kan det ju inte bli.

Det där med uppstartstid är överskattat tycker jag, sånt no-life kan man ju inte ha att man inte klarar sig utan det, eller?

Av Elakekocken
Skrivet av cyzed:

Det är väl klart att hon använde sin iphone, hon hade ju inte fått sin nya Note 4 än hehe jk

Hon kommer ta kort på Note 4 med sin iPhone 6 och lägga upp på instagram med hashtagen #mynewnote4

Skickades från m.sweclockers.com

Av Elakekocken
Skrivet av Don_W:

Hur kommer det sig alltid att på såna här event så lyckas dom hitta inhyrda presentatörer som twittrar från andra märken. Borde man inte som företag gärna se att den man vill ska presentera ens produkt också tror på den till vardags och brukar den. Nu syftar jag på Rachel Riley http://www.techinvestornews.com/Apple/Apple-Rumors-and-Blogge...

Haha hon twittrade från sin iPhone. Fail nation here we come.

Av Elakekocken

Grattis i efterskott. Apple har ju authenticator-system

Av Elakekocken

Många gånger när jag sett sådana här demos, så har jag tänkt: "Fan vad coolt!"...
Sen när man ser spel med samma motor så är det ofta en besvikelse, inte alls som demon visade.
Många gånger så krävs det väl grafikkort för 15000:- för att man ens ska komma i närheten av sådan kantutjämning och skuggor, ljus med mera som faktiskt visas.

Så jag väntar med hurrandet den här gången för att inte bli besviken när grafiken faktiskt blir lika tråkig som vanligt när hårdvaran begränsar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Elakekocken
Skrivet av Json_81:

När man har en förstärkare och högtalare, varför skulle man nånsin vilja ha ljud ur tv'ns högtalare?
Sätt det på 0 och allt är bra?

Läs första inlägget en gång till och fundera på om din fråga var genomtänkt

Av Elakekocken

Finns det inte en VISS fördel med böjda paneler?
Jag tänker på om de är blanka borde det minska reflektioner rejält i alla fall, eller?

Nackdelen skulle väl vara att bilden ser mindre ut med en böjd skärm, så upplever jag det när jag har vart och kikat i varuhus i alla fall, mindre reflektioner och ''mindre bildyta'' på grund av böjen.

Av Elakekocken
Skrivet av tcntad:

Man har knappast frågat alla som använder samsung.
Bara gjord i Boston? Då gäller det enbart för den staden.

Jag tror om man ska vara ärlig mot alla och sig själv så är det nog samma resultat utanför Boston, sådana där undersökningar skiftar inte lika mycket som en politiskt opinionsundersökning.
När det gäller politik, då kan man säga; - "Ja men dom siffrorna gäller bara för den staden".

Av Elakekocken
Skrivet av Marcus_86:

Jag får ta och kika på det, Tack för tipset!

Hur har det gått? Löst problemet eller inte, om ja; hur?

Av Elakekocken

Å

Jag är tvungen att ställa in externt hemmabioanläggning som default i tv-inställningarna för att det ska fungera korrekt. Räcker med en gång, sen om tv får en ny firmware så kan jag bli tvungen att ställa in samma sak igen men går ju på 10 sekunder

Av Elakekocken
Skrivet av Rajat:

Vad har det med någonting att göra? IE är redan ett inarbetat namn.

Inarbetat namn som klingar illa, ett namnbyte sitter på sin plats. Som sagt, det har med någonting att göra, det jag skrev innan.
Ett namnbyte kan ändra riktning helt och hållet för ett företag.

Ett oljebolag som hade gjort urbota dumma kommentarer angående miljö och dessutom bidragit miljöförstöring, bytte namn och är nu det bästa som hänt sedan färdigskivat bröd enligt många och de har glömt av vilket företag det initialt var och vad det stod för.