Inlägg

Inlägg som Ca[[pp har skrivit i forumet
Av Ca[[pp

Ja den passar i det chassit.

Av Ca[[pp

lynar kanske dags att fixa din sign?

Av Ca[[pp

Jag menar att du får mer prestanda i form av bättre hårdvara för dina pengar med en Dell än en typisk Siba konfiguration, må det vara packard bell, hp eller compaq det kvittar. Jag menar _inte_ att märket på hårdvaran i burken är bättre. Har jobbat deltid på Siba så jag vet hur det ligger till.

då får du nog läsa på lite ...

Vad menar du med detta? Finns det någon särskild sida som handlar om detta eller? Jag talar från egen erfarenhet och förväntar mig inte att någon ska tro mig eftersom jag inte har några direkta källor.

Återgår nu till topic och tänker inte besvara fler frågor som inte behandlar mitt första inlägg.

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nienithaur
Ähh, wraths är inte alls speciellt övermäktiga. Visserligen kan de inte skadas av icke magiska vapen, men har rementet ett sådant så gör det full skada har jag för mig... Annars fungerar det bra att anfalla bakifrån i flanken eller med flera regemenen då alla wraiths dör automatiskt om de flyr. Däremot är Flaggelants fruktansvärt obalanserade i multiplayer (konstigt nog inte allls lika bra i sp), testade en gång att köra ett visst antal regementen Falggelants mot lika mång Black Knights, som ju kostar typ 10 gr mer i poäng. Striden gick jämt ut! Men, men, när vi kör brukar vi helt enkelt banlysa flagglants i mp. Vampyrer av högre level är även de lite väl saftiga.

Alltså lägger du ner 3 av dina egna regimenten för ett av dem, samtidigt som resten av undead armen dödar dig undertiden.

Undead går inte att vinna över i multiplayer, i princip

Tur att man inte kan köpa ut chariots som undead iaf. Lite rättvisa.

Av Ca[[pp

För att de har bättre hårdvara?

Antar att du syftar på Siba och Elgiganten mm.

Av Ca[[pp

Läste igenom hela tråden, tog en stund men var ganska underhållande.

Vad många inte verkar förstå är att DELL och många andra tillverkare utav dessa OEM-datorer inte riktar sig till hårdvarueliten på sweclockers.com, besitter man sådan kunskap att man kan bygga ihop en bättre dator själv och kan underhålla den såpass att den håller försvinner även anledningen till att köpa en DELL.

Men för den lilla killen eller pappan som varken vill lära sig eller kan bygga ihop en dator själv så är DELL ett bra val, ja bra mycket bättre än Siba eller onoff och andra alternativ.

Sedan är det jävligt lätt att sitta och packa på datoramatörer högpresterande komponenter genom ett forum och sedan tro att allting ska lösa sig. Riktigt så enkelt är det tyvärr inte, för denna amatör ska montera och installera allting själv. När jag först kom till sweclockers gillade jag som många andra inte DELL och som många andra så smutskastade jag företaget i fråga. Efter snart 3 år här så inser man hur bra DELL är egentligen är för den ovane, jag har sett alltför många nybörjare förstöra sina dyra komponenter genom ESD-skador och andra klumpigheter, tänk på det nästa gång ni ber 14-åriga Kalle köpa och montera sitt 10000 kronors-system själv.

DELL köper man om man vill att datorn ska fungera och om man vill ha den fixad om den går sönder, svårare är det inte.

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
Aja, då hade du också varit avstängd redan

de har andra planer för mig

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Spinifer
http://images.amazon.com/images/P/B00001IVR9.01.LZZZZZZZ.jpg

Jag har haft en flickvän som var jäkligt lik henne :I

Många år sen

Vilken kyrkogård grävde du upp henne på?

Av Ca[[pp

att se herrlindqvist bannad skulle skänka mig skadeglädje.

Av Ca[[pp

Hormonerna som bubblar upp här?

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
Varför blev hipshot avstängd?

för att han är löjlig?

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ykalon
Du har en athlon64 3000 klockad till 4100+ och vill få oss att tro att du inte vet vad FSB är?

hahahahha

seriöst lynar... hahaha

Av Ca[[pp

Hej!
Du borde läsa reglerna!
Hejdå!

Av Ca[[pp

40cm borde ju nästan vara skadligt... skaffa glasögon istället.

Av Ca[[pp

Fråga Frantic, han brukar ha koll på det där med chassin

Av Ca[[pp

Har själv en Willamette 1.7Ghz i 423 varianten och har även haft en 2.4 NW (533).

Körde aldrig några direkta tester eller mätningar tyvärr men den boxade kylaren till Willametten är betydligt sämre än den till Northwood. Kanske kan ge en viss inblick

Av Ca[[pp

300 Watt kommer räcka till det systemet, no worries. Det viktiga är att agget levererar tillräckligt med ström, vet du dess specifikationer? I vilket fall som helst bör det inte vara något problem att driva det där.

Av Ca[[pp

HeroQuest > Talisman

Av Ca[[pp

koppla loss alla fläktar från nätagget och pröva igen.

Av Ca[[pp

Något som är dåligt med Dark Omen är hur jävla obalanserat multiplayer-läget är. Väljer du undead räcker det med att du köper ut tre regimenten utav de där lila gubbarna med liar så kan du fan inte förlora... de går ju liksom inte att stoppa utan experience-fusket...