Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega

Rogue = Mycket skada snabbt, levlar fort (iaf i början) , ingen downtime att bry sig om då man regenererar fort. Är dock ingen tank då man inte tål allt för mycket stryk. Enda problemet enligt mig är att det kan vara lite svårt att hantera flera mobs samtidigt. Man kan ju sappa dom men det måste man göra stealthad.

Det är min erfarenhet av min Troll Rogue.

Av Kega

Såg detta i Hillsbrand här om dagen. En Tauren Shaman som ser ut som en HUman ? Är det en bugg eller ? Aldrig sett förut iaf.

http://www.kega.se/screens/06.jpg

http://www.kega.se/screens/06.jpg

Av Kega

Final Beta var ju till för att stresstesta servrarna, hjälpte inte så mycket tydligen

Av Kega

Trist att det är helt ospelbart p.g.a av pingen, får väl vänta ett par dagar eller nått....

Av Kega

Rätt många som hann skapa konto och sitter och spelar atm.

Av Kega

Baned: Du är nog på US sidan ...

Av Kega

Jo det är den sidan.

Av Kega
Av Kega

Ah! Fördelen med MMORPG som kostar pengar per månad, man slipper alla CS-fjortisar som inte får låna Mamma/Pappas betalkort.

Har spelat ett par MMORPG och har alltid varit tvungen att ange kortnummer vid kontoreggningen. Dom drar dock inga pengar första månaden som är gratis.

Men Men, Blizzard kanske gör på något annat sätt.

Av Kega
Av Kega

Promlemet är väl att servern inte pallar med, laggar enormt ibland när man raidar och är ~40pers.

Av Kega

Bara öppna filen som heter .001 med winRAR och ta extract. Är inte svårare än så ??

Av Kega

RAR

Av Kega

Warcraft.nu påstår sig ha fått ett litet insider-tips

Citat:

Hett tips
Måndag, Januari 31, 2005, 15:14, kajan

Vi på warcraft.nu står inte enbart för kvalitet och dagsfärska nyheter utan även för het insider-information i äkta James Bond-stil.

Idag har vi fått in ett hett tips om att World of Warcraft redan finns i åtminstonde en butik (vars namn vi inte nämner p g a inbrottsrisk) i göteborgsområdet. Personen i fråga fick se spelkartongen i butiken där de sa att släppet sker 11:te februari om Fas2 går enligt planerna.

Rykte eller fakta? Avgör själv. Personligen ser jag inte detta som en omöjlighet då själva spelet är lika färdigt som USA-klienten. Det är som sagt det administrativa som drar ut på tiden här i Europa, vilket inte borde hindra butikerna att få in spelen i förtid.

Slutligen, glöm inte att delta i vår tävling där du an vinna ett account till Fas2. Mer information finner ni nyheten nedan.

Av Kega

Om spelets ska släppas den 11/2 så borde väll Blizzard gått ut med det nu ? Är ju bara lite mer än en vecka dit. Om den nu ska släppas då så lär väl FB ta slut om 3-4 dagar ?

Av Kega

Spelade faktist Warcraft III för första gången i Söndags
Hade inget att göra i väntan på WoW retailen så jag körde lite mot min sambo

Av Kega

Vad jag har förstått så behöver man inte ens installera om någonting till retail utan det är bara köra ? Samma konto o.s.v

Av Kega

Är det någon här som spelar / spelat som Präst på lite högre level?
Jag testade spela en till lvl 12 men tyckte han var enormt seg ... Vad är egentligen Prästens roll i "endgame" alltså efter lvl 60?

Shadow Priest är tydligen bra solo / PvP men hur är det med Holy ? Kan man som Holy Priest göra någon skada överhuvudtaget eller är det bara hela teammates som gäller?

Av Kega

Från Final Beta FAQ - http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en...

Citat:

Will I be able to keep my beta character when the game goes retail? Will there be a character wipe at the end of Final Beta?
This will be announced later.

Av Kega

Mining/Engineering ska jag köra med min Warlock.