Inlägg

Inlägg som rmd har skrivit i forumet
Av rmd

atx är på tok för stort för min smak. känns extremt ovärt att brassa in en låda som är stor som halva kontoret bara för att få vattenkylning, som iaf inte ger så mycket så det är värt tjafset det innebär =/

Av rmd

Hej!
coolt bygge, men några funderingar:

* varför måste lådan vara så stor? du har fyllt den med 35-40% grejjer, kunde vart väldigt mycet mindre i volym
* måste allt lysa som satan, ska man inte använda datorn eller är det fel tänkt av mig?

annars snyggt gjort och bra tänkt.

Av rmd

ehm... sjysst stön vid introduktionen: "ååh, jaaahh... jjjhhhhhoooooonaasss". fick otrevliga bilder att det är jonas som är "freaky" som gör "fredrik & jag" videon... http://www.youtube.com/watch?v=J4HH6FDwj5Q

Av rmd

men, ååh.. förr var skype kanske rent av bra, sen gick det utför. inte undrapå att man säljer, och dessutom till det priset!

då kommer vi till den viktigaste frågan: hur tar man bort sina skypekonton egentligen?

Av rmd

shoppar konstant!

Av rmd

och snart kanske amd inte är sämst i branchen på linuxdrivare. det vore mer en glad nyhet!

Av rmd

och inte helt oväntat är det en sista flämtning för dom som envisas med att ha kvar den föråldrade biosen, istället för att mogna och uppdatera till mer passande system. efi osv har funnits länge och är kanske inte "framtiden" men helt klart åtminstone "nutid". precis som några skrivit tidigare är detta inget nytt, alls och borde bemötas med en flatsmäll på deras idé-folk. speciellt eftersom detta bara riktar sig till windowsanvändare, vilket är ett döende släkte (får man hoppas)

Av rmd

...och allt detta hände, för att dom var jävliga mot "ps3-linux" och dom som ville få tillbaks det. Sony är väl värda den dåliga PR som dom får nu och iomed hela Geohot-cirkusen!

Av rmd

Men vafasen, är wigle steves hobbyprojekt då eller? Där jag har själv skickat in kanske 10000 pwap och tusentals väl utmarkerade mobil-master. Wigle är öppet och inte direkt simpelt att pyssla med om man ska köra gpsd samtidigt under liunx, dock är det helt på frivilligbasis och något jag gärna stödjer.

Att däremot köpa en överprissatt mobiltelefon som faktiskt gör pengar åt "the rotten Apple" medans jag använder den är något jag absolut inte vill stödja!

GRRR!!!

Av rmd

ehm, rapporterade inte dom flesta om dethär för flera veckor sedan? inklusive nordichardware??

Av rmd

moderkort trött

eftersom det är en direkt eller nästan direkt nedstängning så bör kortet själv förstå att något är fel och det stängs av. retur på det till handlaren och om du kan, testa allt med annat moderkort.

om ingen garanti/reparation blir aktuell kan jag reparera det åt dig. pm isåfall!

Av rmd

Supporten kanske åtminstone skule kosta på sig att säga något i stil med att "vi har tagit emot ditt gnäll och kommer viarebefodra det till passande enhet". Oavsett om den enheten är papperskorgen, lapp på väggen i fikarummet att garva åt eller code-red flagg hos deras dev-team.

Inget vidare, men samtidigt så tycker man att "copy & paste" meddelanden kan dom lika gärna skita i att skicka.

Av rmd
Skrivet av Pie-or-paj:

Förstår inte det svåra med skillnaden på PRIVAT- och PIRATkopiering

Detta gäller senast RMD. Det är INTE samma sak, man kallar inte piratkopiering för privatkopiering om man vet vad man pratar om!

eller så kan det vara så att man inte ska säga nått om man inte insett att det i just copywswedes exempel är precis samma sak, bara att man vänt på bokstäverna för att kunna straff-beskatta saker..

jag röstar mot "paj" och för "pajj"..... bit i den ordvitsen

Av rmd
Skrivet av vikham:

Jo, det stämmer. Man kan inte låsa upp 6850, vilket är synd.

allt går att låsa upp, även 6850 osv. frågan är bara om någon engagerar sig som har tillräckliga kunskaper och intresse. jag har ingen av dom tyvärr

Av rmd

Gnälligt om temperaturer osv tycker jag. Om man ska ha en liten maskin så får man offta något, kanske prestanda eller temp, alternativt investera i dyr kylning.

En tanke är att man kan köra diverse tunnlar mot gpu/cpu som på så vis kan få bättre genomfart på luften i lådan. Varför inte såga bort hela skiten i fram på lådan och sätta dit så breda fläktar som möjligt? Jag bara spånar eftersom det vore minst sagt fint om man kunde få en sånhär konstruktion att fungera problemfritt!

Av rmd

Att överklocka på fyllan är väl en merit? Däremot att inte felsöka bättre är väl kanske kanske lite pinsamt, inget illa menat iaf