Inlägg

Inlägg som tyckeromspade har skrivit i forumet
Av tyckeromspade

2800 kr + frakt för cpu

Av tyckeromspade

Zowie Mico / G9x sökes!

Är på jakt efter en zowie mico i bra skick. Även intresserad av Logitech g9x.

Läs hela annonsen här

Av tyckeromspade

Msi z97 gaming 3 direct audio power

Hej!

Byggde ihop en dator igår med moderkortet Msi z97 gaming 3. Någon som testat funktionen Direct audio power om det blir någon märkbart bättre ljudkvalitet? Eller kan man lika väl strunta i och koppla det till nätaggregat?

Mvh!

Av tyckeromspade

Okej Tack så mycket! Vågade inte chansa Fixade det nu.

Av tyckeromspade

Montera Gtx 970 med nätagg. Hjälp!

Hej!

Håller på att montera min första dator. Är nu inne på kabeldragningen och stött på ett litet problem. Har nätagget "Be quiet l8 530w" och grafikkortet "Zotac gtx 970". Grafikkortet använder sig av 2st 6pins kontakter och nätagget har 2st PCI-e kablar som är 6+2. Ska man då koppla båda kablarna till grafikkortet dvs en från PCIe 1 till kortet och en från PCIe 2? Sökt på info men har inte kunnat hitta, tycker det verkar skumt att ha 2st kablar till grafikkortet. Hjälp uppskattas!

Mvh Alexander

Av tyckeromspade
Skrivet av pålis:

Och det hjälper att hänga ut honom i en forum-tråd hur...? Tråkigt att du kanske blivit lurad men i värsta fall får du väl kontakta polisen och be SweClockers om hans personuppgifter, om dom ens har rätt att lämna ut sånt.

Aj då Borde googlat på användarnamnet först. Tråkigt att det finns sådana personer:(

Av tyckeromspade
Skrivet av pålis:

Och det hjälper att hänga ut honom i en forum-tråd hur...? Tråkigt att du kanske blivit lurad men i värsta fall får du väl kontakta polisen och be SweClockers om hans personuppgifter, om dom ens har rätt att lämna ut sånt.

Om någon person håller på med bedrägeri så är det väl bra att upplysa andra så att dom inte går i samma fälla. Kanske är någon mer som blev bedragen av samma annons. Sedan så gjorde jag tråden för att få hjälp till hur man bör gå till väga. Ja det är väl tyvärr den vägen man får gå, tack.

Av tyckeromspade

HJÄLP blivit lurat på sweclockers!

*Bortaget av moderator*

Av tyckeromspade

Den misstänkte scam-annonsen är uppe på blocket nu igen: http://www.blocket.se/gotland/Helt_ny_lg_g3_olast_56040011.htm?ca=16&w=3

Samma bild som den här annonsen från tradera men inte samma säljare: http://www.tradera.com/item/260109/215099725/lg-g3-helt-ny

Av tyckeromspade

Misstänkt scam på blocket: LG G3

Va inne och kollade efter mobiler på blocket för en stund sedan och såg en LG G3 för 2000kr från Gottland. Såg samma annons igår kväll fast för 2500kr men hade blivit borttagen tills idag. Finns en annons på tradera som har exakt samma bild som denna hade fast från kalmar. Blev väldigt misstänksam av allt detta men tog kontakt med personen via sms då man inte har något och förlora, om inte man sätter över alla sina rikedomar

Säljaren sa att han/hon va på väg hem från jobbet och kunde skicka den med det samma om jag förde över pengarna. Föreslog blocketpaketet isf men personen hade tydligen blivit lurad på det visset så ville bara ta förskotts betalning. Säljaren gick ner till 1500kr och sa att han/hon kunde skicka en foto på sitt pass med alla uppgifter om det verkade misstänksamt. Sa att jag bara ville göra affär med blocketpaketet. Säljaren gav då förslaget att betala 1000kr i förskott och resten sedan. Nekade till det och avstod, tyckte allt skrek scam. Mitt under allt detta försvann annonsen från blocket ännu en gång.

Har bara köpt saker på blocket då man kan träffas öga mot öga, så hur gör man på bästa sätt för att inte riskera att bli scammad? Om man vill betala när man får varan så tror säljaren att man ska lura dom och tvärtom så kan säljaren göra det. Är blocketpaketet det säkraste? Ville bara varna för den här annonsören (namn: lg g3), då det verkar misstänksamt.

Av tyckeromspade
Skrivet av Twister86:

min mus är nu trasig (http://www.netonnet.se/art/dator/gaming/comp/gamingmss/missio...), den höll ca 4 månader. inte värt priset. ville bara varna för det här märket.

kör nu på en:
http://www.aliexpress.com/item/Fress-shipping-Professional-Op...

Också lite små intresserad av en liknande mus, hade en razer copperhead en gång i tiden men fortfarande den skönaste musen jag haft Hur verkar musen? Gick transporten smidigt?

Mvh

Av tyckeromspade

Tack så mycket för alla svar! Känns alltid lättare att höra andras åsikter som är lite mer insatta i detta. Ska kicka på de olika förslagen!

Angående budgeten så var det lite svårt att komma fram till det men har pratat med pappa och verkar som han är beredd att lägga max 15 000 på TV och 30 000 på ljudsystemet. Vilken kommer vara i ett stort vardagsrum (burspråket i en onsalavilla) möbleringen består av en soffgrupp och bord och stolar, så det är rätt så öppet. Finns mycket fönster så det blir rätt ljust i rummet och svårt att täcka för alla. Kanske passar bättre med LED istället för plasma om det är känsliga för reflektioner?

Av tyckeromspade

Hjälp farsan med köp av ny TV och ljudsystem!

Hallå gottfolk! Pappa har nu blivit sugen på att skaffa ny TV och ljudsystem. Ska hjälpa han men är inte så insatt på den här fronten, tyvärr. Så tänkte höra om det är någon som har några tips/råd eller rekommendationer. Uppskattas!

TV:

55-60 tum
LED
SmartTV
Trådlös
Inget intresse för 3D

Budget: - (helst något prisvärt)

Ljudsystem

Angående ljudsystemet så är det viktigare än TVn, då det främst ska användas till musik i ett stort rum. Ett surroundsystem med riktigt bra ljud önskas.

Budget: - (helst något prisvärt)

Med vänlig hälsning!

Av tyckeromspade
Skrivet av xJom:

Lyssna här: http://www.hardwareheaven.com/reviews/1113/pg15/asus-hd-6970-...

Observera att grafikkortet är tre-slottars, dvs du måste kolla att det verkligen får plats på ditt moderkort om du ska köra CrossFire.

Kolla bilderna här: http://hardforum.com/showthread.php?p=1036993506

/xJom

Tror du det hade funkat med http://www.inet.se/artikel/1902013/asrock-p67-extreme-4-rev-b3 ?

Av tyckeromspade

Tack för svaret

Har du någon uppfattning om hur mycket 6970 i crossfire låter med stock kylaren?

Av tyckeromspade

Låter 6970 i crossfire mycket?

Hej. Som det står i topic, väsnas 2st 6970 i crossfire mycket?

Av tyckeromspade

CPU= i7 2600k
*PSU= corsair ax850w
*Moderkort= ASRock P67 Extreme 4
*CF/SLi= Ja, Quad CrossFireX, 3-Way CrossFireX och CrossFireX Quad SLI och SLI
*Gränssnitt= PCI-E
*Vilka spel du ska spela= crysis, shogun mm
*Vilken upplösning du spelar i= 1920x1080
*Din ungerfärliga budget= ca6000kr
*Är det viktigt att grafikkortet är tyst? Isåfall:
1. Är du beredd att lägga ca 200kr extra för att det ska vara tyst?
Ja
2. Skulle du kunna montera en kylare själv för att få kortet tyst?
Nej

Av tyckeromspade

Vilket grafikkort för ca 6000 kr?

Hej:), ska köpa ny dator men kan inte bestämma mig för vilket grafikkort jag ska använda. Datorn skall användas till spel.

Det är viktigt att det presterar bra och håller en låg ljudnivå.

Som jag ser det står valet mellan gtx 570 sli, gtx 590 eller 6970 crossfire (tror dock att 2st 6970 låter för mycket?)

Budget ca 6000 kr

Av tyckeromspade

ram-minnerna borde väl få plats? de är ju trots allt den mindre varianten: http://www.inet.se/artikel/6308747/be-quiet-darkrock-advanced-c1

Av tyckeromspade

Kör med hög sense och har en ganska liten musmatta just nu så det ska nog gå bra