Inlägg

Inlägg som anon168915 har skrivit i forumet
Av anon168915
Skrivet av crille631:

Testa med paypal istället?

Det har jag inte, men jag kan heller inte välja vilken typ av kort jag har, kanske är det som knasar? Mastercard ska ju fungera enligt de själva.

Märkte precis att jag har Mastercard Debit, daaaymn!

Av anon168915
Skrivet av Ziggy_:

yes det är på svenska och det är riktigt roligt spel förutom DRM "att man måste vara online för att kunna spela som diablo 3 "
http://s15.postimage.org/4hf73askb/ladda_up.png

Ser bra ut!

För övrigt har jag inte möjlighet att göra mitt köp, det kommer upp " We are unable to process your order, Please correct the errors below." Och så är kordnumret ifyllt med rött, men det är ju rätt, vad fan!?

Av anon168915
Skrivet av Ziggy_:

yes jag köpte det där, det är en spel återförsäljare såsom exempel "game" dock online, du får cd-key osv genom mail och i dina uppgifter sedan skriver du in nyckeln i origion , sedan är det bara att ladda ner spelet direkt på origin. jag tror tillochmed det finns en greenman gaming tråd här på sweclockers ang just det här. http://www.sweclockers.com/forum/8-ovriga-datorspel/1194149-s...

btw om du går in på hemsidan genom länken jag gav tidigare och du gör ett account osv får vi båta 2$ tills nästa gång man handlar

Okej, men verkar ju vara ordentligt. Tänkte på, blir spelet på svenska när Origin är på svenska?

Av anon168915
Skrivet av Ziggy_:

på greenmangaming får du limited edition för 350kr om du använder denna "GMG20-P4DLK-FKYRS"

http://www.greenmangaming.com/?gmgr=kixegumi "sök på simcity och då kommer limited edition fram

Oj, det var bra pris! Kan man knyta det till Origin sen? Men Greenmangaming är säkert eller, aldrig köpt där nämligen!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Suttit och kollat när TB och sen Day9 spelar, är extremt sugen att köpa det. Men en hel del pengar tyvärr, får se om man kanske slår till snart ändå. Nu när saker och ting verkar vara stabila, är spelet bra?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Hejsan, har nu använt Windows 8 och Modern UI i cirka 3-4 månader, och det fungerar bra. Men börjar nu bli mer sugen att ha tillbaka den "vanliga" desktopmiljön. Har kikat på Start8, och undrar bara om den sinkar ner prestandan någonting, om jag kommer märka skillnader i prestanda på datorn.

Av anon168915

Något du kan göra är att köpa en bordsskiva och fyra ben på IKEA, mycket bra och billigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av DASANTOON:

Hej!
har planer på att köpa ett nytt chassi men ingen aning om vilket
max pris är 1200kr och det är ett måste med fönster!

kom med förslag på vad du tycker är ett bra chassi som uppfyller ovanstående krav!

Ett chassi jag själv var intressad för förr var Corsair 650D. Om jag minns rätt fick den positiv kritik ifrån Jonas också.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av joshoa:

Såg så märkligt ut så jag kunde inte hålla tyst, du kan ju inte tycka det ser bättre ut än orginalet

Tycker du hakar upp dig på fel saker.

Hur som helst, ser riktigt snyggt ut! Ser ut som du kan ha det ganska bra där du, hehe!

Av anon168915

Spelat i ungefär 1-2 timmar, och tycker än så länge det är ett bra spel. Som tidigare nämnde är väl elden det jag grafiskt sätt kan klaga på, annars ser det bra ut. Tummen upp än så länge!

Av anon168915
Skrivet av Mr. Bravo:

Alphan kommer om 2 timmar, fulla spelet någon gång under Q3 2013 (Förhoppningsvis).

Vad gäller kampanj och multiplayer så kan det formas och spelas precis hur du vill. Den stora grejen i Arma är att du har en kraftfull editor där du kan skapa uppdrag precis hur du vill, varesig det är singleplayer, coop eller kompetitivt multiplayer. Sen även alla möjliga mod-verktyg för att vem som helst ska kunna skapa och importera eget material.

Det finns inga gränser i Arma

Åh fasen, häftigt! Så det är olikt Battlefield och andra shooters på den fronten då antar jag, men låter fett!

Skrivet av Murer:

Om du förväntar dig att gameplay kommer att var det minsta likt BF3 så kommer du bli mycket besviken. Om du inte förväntar dig att gameplay är likt BF3 och är villig att pröva nya spelsätt så kommer du nog bli glatt överraskad.

Jag har inte spelat igenom kampanjerna något större så jag kan inte riktigt uttala mig om det. Ofta har jag tröttnat pga buggar i uppdragen som gör att jag måste spela om dem för att komma vidare. Multiplayer varierar kraftigt mellan gamemodes och folk du spelar med. Warfare och Wasteland är ju två gamemodes som är rätt populära och som går snabbt att sätta sig in i. Sedan finns det många co-op-uppdrag som kan spelas med allt ifrån 2 till 50 spelare. Möjligheterna är många helt enkelt.

Egentligen förväntar jag mig ingenting, så självklart vill jag prova nya spelsätt. Co-op med en vän då exempelvis? Det är absolut något jag kan tänka mig. Får hålla utkik på det, och se om det kan vara något för mig. Men såg iallafall riktigt grymt ut på de videos jag kikade på förut.

Av anon168915

För några minuter sen hade jag ingen plan att kolla åt Arma 3, då jag aldrig ens kikat på Arma 2, då BF3 är det shooter jag nöjt mig med. Men sen så länkade Sweclockers en video ifrån Arma 3, och bam, det var ju hur snyggt som helst. Kollade vidare, och det här är verkligen ett spel som faller mig i smaken. När kommer det ut, och hur är kampanjen på dessa spel vanligtvis, även multiplayer? Shit.

Av anon168915
Skrivet av Segas:

De skulle släppa en ny revision efteråt men att planerad lansering inte skulle påverkas...står ju i nyheten.

My bad, my bad!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av Segas:

Så, Intel bestämmer sig för att leverera en trasig CPU? Bra där!

Jag kanske tolkade det fel, men skulle de inte rätta till det till lanseringen?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av DavidtheDoom:

Väldigt simpla krav för detta:

  • Lätt Integrerad Grafik. AMD är nog att före dra med sin FM2 plattform som ger både mer funktionalitet och prestanda för pengen än Intels motsvarigheter.

  • [/*][/*]

  • En Liten hårddisk då det inte direkt krävs lagringsutrymme, en SSD är en bra investering. 64GB räcker men kostar det 25-30% mer så kan man ju lika gärna köpa en dubbelt så stor. En SSD främst för responsivitet och ett tystare system.

  • [/*][/*]

  • mITX format för det är minst och lätt att gömma undan.

  • [/*][/*]

  • Ett Chassi som gärna är lite stilrent och faktiskt är något man kan tänka sig ha vid TV:n. Detta är ju ganska personligt då man har olika typer av TV-bänkar där hemma. Vill du ha ett Plattlikt en DVD-läsare, ett torn som är smalt och passar bredvid TV:n på bänken eller kanske en skokartongs liknande form?

  • [/*][/*]

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3058600/billig-htpc
Byt till det chassi du vill ha så är det bara att tuta och köra.

Tack så jättemycket! Väldigt billigt och bra, dock måste jag lägga på ett operativsystem där också. Men ännu en gång, tack!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

En HTPC till Netflix, HBO och dylikt, billig!

Hejsan, börjar få lite funderingar på om man ska fixa ihop någon liten smidig HTPC för att lättare kunna kolla på Netflix och HBO Nordic, även lite Youtube och sådant. Hur billigt kan man komma undan, den krävs ju ingen direkt prestanda för detta.

Så släng gärna ihop era tips, ifall ni själva kanske har en hemma som ni är nöjda med. Har märkt att jag har absolut ingen koll vad gäller komponenterna som används i en HTPC!

Av anon168915

Fasen, blev en förhandsbokning ändå via Steam. Får hoppas det levererar nu då!

Av anon168915
Skrivet av bjajjull:

Som någon skrev tidigare så är Portal 1 & 2 och Trine 1 & 2 kul spel.

Portal 2 har jag nästan kört igenom, tror jag har lite kvar. Riktigt underhållande, men det har jag testat! Trine såg häftigt ut faktiskt, såg att demo fanns, får testa och se om jag gillar det, såg iallafall bra ut!

Av anon168915
Skrivet av Sonyboj:

Kort men underbart! 2D plattformsspel -pussel

https://www.youtube.com/watch?v=r-feglzyboY

Det där tror jag på faktiskt, får testa det imorgon! Tar dock gärna emot fler förslag!

Av anon168915
Skrivet av Marreboy:

Orcs must die dock ett SP spel det också men kul !

Skrivet av Mr.Azum:

sky drift är ett ganska roligt racingspel tar ett tag innan man lär sig styra ordentligt dock och det saknar ju story.. men ett skönt tidsfördriv

Racing är tyvärr inget jag gillar, det är mer något jag kör på delad skärm på tv-spel och liknande! Orcs must die vet jag att jag kollade på för ett tag sedan, om det var när Totalbiscuit spelade kanske, såg rätt roligt ut faktiskt!