Inlägg

Inlägg som anon168915 har skrivit i forumet
Av anon168915
Skrivet av TontteJooi:

Du måste kunna köra och om du vill spela optimalt måste du kunna ställa in dina bilar precis som IRL. Alla mina bilar är olika inställda för olika banor och däck. Har lagt flera timmar på att finslipa inställningarna för mina driftingbilar. GT5 är inte NFS. Du måste välja rätt i djunglen av bilar. Trixa med olika camber, thorque, osv.. Du måste lägga tid på bilarna helt klart. Annars skiter det sig fastän du är världsmästare i att köra. Kan lira lite med dig på nätet om du vill också

Får jag fråga var man fixar sådant? Det enda jag hittat än så länge är typ kit 1, 2 och 3 turbo och liknande, alltså inget att själv ändra!?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av Tandborste:

Bara för att man har fet motor så betyder ju inte det att bilen blir snabb, gäller ju att få kraften ner i marken. Så om du inte uppgraderat växellådan, däcken, stötdämpare etc så testa det. Uppfattade det som att du endast uppgraderat motorn (: Sen kan du ju tweaka bilen också.

Menade att jag hade "fixat" bilen, inte bara motorn!

Skrivet av Zache_:

Spelet är svårt i början. Bara för att du aldrig får sladd och håller dig på banan betyder inte det att du kör perfekt. Börja med körkortstesterna, och fortsätt gärna med samma test tills du får guld på det. Rekommenderar även att du ska skaffa ratt och pedaler, blir lättare och framförallt roligare.

Visst har uppgraderingar betydelse, men kan du inte köra bra så är en stor motor inte mycket till hjälp. Prova köra lite B-Spec med, där kan du (relativt snabbt) låsa upp många bra bilar, t.ex Mazda Furai.

B-spec har jag inte testat än, kanske får gå in där och testa! Tack för hjälpen!

Skrivet av Naxos:

Det finns guider till att trimma bilar. Specifikt exakta inställningar för en viss bil. Det blir helt sjuka maskiner, googla upp det!

Jasså? Får jag kika på, tack så mycket!

Av anon168915

Det jag menar är att motståndet är svårt, inte att köra!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Gran Turismo 5 Academy Edition, väldigt svårt?

Hej,jag köpte förra veckan GT5 Academy Edition till min PS3. Men efter att ha kört en del på "karriärläget" har jag upptäckt hur konstigt svårt det är.

Visst, jag är inte särskilt bra, men att även om man fått tag på en bra bil, fixat till den i motorn, så kan man ändå inte dra ifrån motståndarna, fastän man kör utan stora misstag. Då menar jag på beginner och amatör.

Tycker det är skumt, så tar gärna lite hjälp här.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av Xiqt:

När jag studerade till svetsare så var det väldigt väldigt (VÄLDIGT) lite läxor att göra hemma, svårt att ta hem en svetsmaskin ? Sen när det var något annat att gå igenom, olika pinnar, olika tekniker bla bla etc etc så gjorde vi det i skolan så läxor existerade knappt. MEN (!) Vi hade uppgifter som räknades som prov och läxor.

My point; Det var rätt så lite hemmapluggande=mycket spelande ! Och nu vet jag dessutom hur man undviker en ilsken älg !

Haha, jo det där förstår jag. De praktiska utbildningarna brukar väl vara ganska slappa gällande läxor och liknande.

Men jag gick teknik, och då var det prov och läxor väldigt ofta, dock i perioder dock. Och då var det omöjligt att kunna spela många timmar för att hinna med!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av Von_OttO:

haha gymnasiet var då slappare än att gå på högstadiet

Knappast om man går en teoretisk linje, isåfall är det en dålig skola, eller man är jäkligt snabb att förstå.

Men så länge man hinner med annat såsom att röra på sig, sova och äta ordentligt och även sköta skola/läxor är det ju ingen fara. Spelande är ju ett intresse som mycket annat. Lycka till!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Det är ju olika från person till person, vad man gillar. Men jag själv har kört det på PC, och gillade det skarpt. Dock föredrar jag då också generellt att spela på dator!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av Gunvald Larsson:

Dumt huvud får plånkan lida!

Sant, förhoppningsvis stämmer det inte den här gången!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915
Skrivet av HakanSor:

Även det motsatta gäller. Risken finns att han/hon inte får ut ev. innestående lön då inget anställningsavtal finns.

Det vore väldigt surt...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Uppsägningstid vid timandtällning, vad gäller?

Hej, jag har arbetat i en butik under helgerna och har bestämt mig för att byta. Har jag någon uppsägningstid som timanställd? Observera att jag aldrig skrivit under några som helst papper.

Tacksam för svar!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Jag själv valde Dead Space 3, av den anledning att det blev kvar av de spelen jag kunde tänka mig. Men MoH skulle jag faktiskt kunna tänka mig att testa, men gick på betygen, tyvärr!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Har verkligen ingen aning om vilket spel jag ska slå till på, då jag inte lirat igenom de tidigare spelen i Mass Effect eller Dead Space. Vad satsar ni andra på?

Av anon168915

Helt okej för mig, så länge företagen går plus. Vill inte ha en massa konkurser på grund av att minnena är för billiga! Sedan är det ju tråkigt att konsument produkten blir dyrare, men det får jag nog ta.

Av anon168915

Smart! Då jag tror fler och fler går mot mindre och mer kompakta datorsystem är det här helt klart en bra väg att gå!

Av anon168915

Häftigt, ska bli riktigt intressant hur det här går! Men ser bra ut än så länge!

Av anon168915

Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag förväntar mig, men något som skulle vara en riktigt rolig nyhet är om det kommer till PC, även då en bra portning är ett plus.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Längtar verkligen till man kan köpa en SSD på ungefär 500 GB, för ett vettigt pris. Först då byter jag ut min HDD, troligtvis!

Av anon168915

Jag fick klagomål av att luften var förorenad, vad kan jag använda till det? Sedan undrar jag kan om det är mer affärer som behövs när industrierna säger att de har svårt att få sålt sina varor.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon168915

Sådär, äntligen kommit igång. Men jäklar vad det busar, säger konstant i menyn att internet inte finns, fram och tillbaka.

Av anon168915
Skrivet av Ziggy_:

du ska inte använda mellanrum när du skriver in kortet, har du visa ska det funka / visa electron?" vet inte tveskamt dock vissa kort har begränsningar till var man kan handla.

Det gör jag inte, och jag har testat båda varianterna. Har själv Mastercard, som jag använt till Origin, Steam, Battle.net och annat till, så tycker det är väldigt skumt.

Har nu också försökt på Origin, fungerar inte där heller. Så morsan ringde min bank och hörde om de hade problem, men icke. Verkar riktigt skumt. Hittar tyvärr inte någon supportmejl till GMG heller...