Inlägg

Inlägg som demon_speed har skrivit i forumet
Av demon_speed
Skrivet av DraLetterZ:

Och var står det? Hittar inte det du vill att jag ska se. Om du menar Dual Graphics så går det bara med grafikkort upp till HD 6670.
Så vitt jag förstår deaktiveras 6550D när annat grafikkort är installerat, och har ingen funktion över huvud taget.

Kan ha varit på ett annat forum som jag läste just de specifika. Typ om man kör integrerad grafik så va de nånting i bios man kunde ställa in så de blev mer jämt.

Av demon_speed

Hade mycke problem med min 945:a förr med som bara den :/.. de gick aldrig o spela MW3 eller nåt de bara ville hänga sej o många gånger bluescreens. Den gillar heller inte o bli klockat i bios, 3.5-3.6Ghz fick jag min stabil i då iaf.. Har du senaste 1.80 bios? http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=M3N78D&o=BIOS

Av demon_speed

Ja 6cm är smått kanske, men då o andra sidan bli de ju större kakburk vid nästa uppgradering :D!

Av demon_speed

Har undersökt saken, Prisjakt har ingenting med Raidmax inom Nätaggregat, kollade även tyska Amazon (nada) och sen ett resultat på ebay.de > http://www.ebay.de/itm/RAIDMAX-RX-1000AE-1000W-80-PLUS-GOLD-A... , en smula dyr frakt men ändå :/.

Av demon_speed

Gold är inte den starkaste benämningen, utan Platina. Xilence har bl.a en sådan:

http://i.imgur.com/RiDdU.jpg

och dom ska va grymma :).

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1369279

Av demon_speed

Du kan även använda högtalardynor > http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=892945 bara fästa dom under fötterna så absorberar dom vibrationer :).

Av demon_speed
Skrivet av DraLetterZ:

Athlon 2 x4 651 är det uppenbara valet.
Varför betala för grafikkrets som inte kommer att användas? -.-

För att Cpuintegrarad gpu = co-working grafik.. Läs här :): http://www.tomshardware.co.uk/forum/313574-15-could-explain-i...

Av demon_speed
Skrivet av Immort:

Precis den jag kollade på med den verkar va starkast FM1:a!

Av demon_speed

Har själv inte testat originalkylaren till min fx-8120, men jag kan säga den ser mer potentare ut i kopparbas än va föregångarna gjorde som enbart va i unket aluminum (o vem vill ha aluminiumkylare)..

Av demon_speed
Skrivet av Mr_onebom:

Jag behöver desperat hjälp.
Jag kan inte få AMD Catalyst control center att starta.

Ibland får jag beroende på vilken gång jag installerat om drivrutinerna felet att det saknas en fil typ CLI.implementation.
Ibland händer helt enkelt bara ingenting när man försöker starta det.

Jag har en Alienware Aurora med I7 960,6 GB ram 1600 mhz .samsung 256 SSD 2 X Radeon 5870 som jag vill köra CF där av viktigt med CCC.
Datorn är från oktober 2010 jag har inte uppgraderas BIOS eller installerat om Win 7 sedan dess .
kör Win 7 Home Premium 64.

Jag har installerat olika versioner av CCC även använt Drivesweaper och liknande för att få bort alla gamla filer även försök tömma TEMP filer osv.
Jag har förstått att Framework kan ställa till problem har installerat om dessa ett 20tal gånger provat kör repair osv.
Även använt en Framework removertool för att nollställa denna från grunden.

Provat att ladda ner hela filer av Framework,patchar samt även att köra windows update

Om jag går via kontrollpanelen och kollar på Aktiverade Windows program så står det Framework 3.5.1 eller liknande som aktiverat jag har provat att bocka botat om och sedan på igen utan hjälp.
(om rätt version 4 alt 4.5 är installerat skall det stå det då inne i denna ruta ? ) eller kommer det alltid stå 3.5 eftersom det kommer med windows ?
Jag har säkert lagt ner 10h på google både svenska och engelska gällande olika problemlösnings förslag och en väldans massa ombotningar utan att lyckats.

Nu börjar jag bli tämligen desperat och skulle verkligen uppskatta om någon kan hjälpa mig lösa detta problem.

Bingo där har vi det, just Driversweeper (som påstås ta bort ''gamla'' filer) men egentligen tar den med filer som är nya med o grejer.. Jag hade samma problem som dej för länge sen, prövade med all möjlig smörja så som Advanced SystemCare Pro, CCleaner, vanlig avinstall, super avinstall via Your Uninstaller så de verkligen kunde ta bort allt.. Men men, de va i min förra dator o de löste sej på nåt mystiskt sätt.. Men testa gör en komplett avinstallation via kontrollpanalen så du tar bort drivisarna för styrkretsar o allt sen starta om datorn o installera om allt igen från scratch.

Av demon_speed

Ja de finns ett program som heter ATITool som gör att man kan överskrida OEM begränsningar. Exempelbild:

http://benchmarkreviews.com/images/articles/How%20to%20Overclock...

. De va ett tag sen programmet uppdaterades men jag tror de ska funka bra ändå ;). http://www.techpowerup.com/downloads/436/ATITool_0.26.html .

Av demon_speed

Sen de som ''kan'' röra priset för det är väl också ifall du tagit bort stockkylarn på de? En del är petiga med hur de ser ut :P..

Av demon_speed

3,5''s disken däremot kan du få mycke bättre, +300kr mer så får du SÅ mycket mera prestanda och lagring :)! Seagate Barracuda ST3000DM001 > http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=864268,984882 har själv tänkt att köpa den ;)!

Av demon_speed

Ssd:n går däremot att byta ut till en snabbare + smått större > http://www.inet.se/produkt/4304402/a-data-ssd-sx900-series-12... ;).

Av demon_speed

Själv har jag aldrig upplevt pipljud från högtalaren (som sitter i headern på moderkortet) när den varit påslagen.. Hände alltid på mitt förra moderkort så jag drog ut den för o slippa de.. Har du uppdaterat till senaste bios? Även kollat betteristyrkan på knappbatteriet? En ledtråd är ju som även för mitt moderkort att kolla i manulen där de anger vad de olika pipen betyder, Dr. Debug kallas de på mitt ASRock iaf :).

Av demon_speed

Jag har denna versionen >

http://i.imgur.com/Dabro.jpg

o gav ~1600kr när jag köpte de, så jag skulle tro att du får 600kr iaf för det :).

Av demon_speed

Någon som vet ifall dessa minnen är Black Edition, tänkte mest på AMD Overdrive..

Av demon_speed

De fick mej föresten o komma o tänka på en uppåt 10 år max gammal 120mm fläkt jag har, Sunon.. där kan man snacka om tryck :). Visserligen sitter den i min förstärkare o kyler ljudlöst just nu :P.

Av demon_speed
Skrivet av Tbax:

Har man två fläktar med samma går i samma hastighet men ena är byggd för tryck (mmH20 eller PA) och den andra för flöde (CFM eller m³ / h). Fläkten som är byggd för tryck har lägre flöde men funkar bättre för att kyla tex. radiatorer eller tornkylare då den kan trycka igenom luften mellan flänsar bättre. Som chassifläkt däremot har man fläkten med högt flöde då det oftast inte sitter något som i vägen för fläkten. Att lita blint på flödes siffror (CFM) när man väljer kylar/rad fläkt är det nog rätt många som gör...

Det här klippet kanske kan förklara saken bättre...

Kan stämma de :). Nä de är sant att man inte direkt ska lita till 100 på spec siffrorna, men på Linus kan man lita på som länken du skickade, följer hans reviews på hans Linus tech tips nämligen.

Av demon_speed

Förstår tveksamheten till nya saker, men det är tyska tillverkade bakom fläktarna o då är dom alltid kanon ;). Högre CFM vid lägre hastighet= bättre aerodynamik vilket är ett + för radiatorer också skulle jag tippa på.