Inlägg

Inlägg som nidas har skrivit i forumet
Av nidas

Har efter många om och men (och en del lättja) fått snurr på mitt milt instabila Vega 64.
Efter många om och men visade det sig att HBM minnena låg och puttrade i stabila(!) 80+ grader... vilket förklarar lite strul.. så sagt och gjort smackade på en morpheus och fick ner temperaturerna rejält på både minnen och gpu, och därmed även ljudvolymen. synnerligen värt det i slutändan.

Av nidas
Skrivet av CynXen:

Involverar den planen Patricia? Fick ju inte komma in sist 😂

Skickades från m.sweclockers.com

hoppas vid högre makter att jollen eller sture p ej är det som gäller för efterfest

Av nidas
Skrivet av Edin:

Så du röstar också för att @Castor och @Garland Greene komma inridandes till SweClockers Live! så att vi kan riva av en applåd och kasta upp och ner båda i luften?

Hahah garanterat, något annat vore direkt tjänstefel!

Av nidas
Skrivet av Ratatosk:

Kunde vara tuffare även 2007 än i dag.

Kom att tänka på en tråd som @OSkar000 skrev i egenskap av moderator, det var inte längre att tillåtet att svara på inlägg med bara +1.
En medlem kunde givetvis inte hålla sig och svarade med "+1" på hans inlägg.
Svaret kom som en slägga, "Bannad!".

Å andra sidan förekom det trådar, där folk svingade mot varandra med inlägg efter inlägg, på över hundra rader, sida upp och sida ned, utan att de blev bannade.
"Så länge de håller till i den tråden, skräpar de inte ned i andra" var kanske resenomanget.
Men det var nog efter det att OSkar000 slutat moderera.

Medlemmarna kunde ofta vara tuffare även de, försökte men visa sig på styva linan, i teknikdiskutioner, utan att ha kunskaperna som krävdes, small det ofta direkt.

Anledningen till att jag tror att de inte stängde vissa av rallarsvingstrådarna var för att vissa av moderatorerna tenderade att vara högst aktiva i dem med

Av nidas

Anser fortfarande att Castor och Garland är det bästa som hänt det här forumet (ja förutom Edin då som skapade hela klabbet).
Dom ligger där uppe bland landsfäder som Carl Bildt, Lasse Berghagen och Alf Svensson. Antar att de bara väntar på domedagen så de kan rida in på sina grisrosa enhörningar och rädda forumet från Ragnarök

Med det sagt, fan vad man fick lära sig självdistans i Övriga ämnen back in the days, annars hade man det fan inte lätt där

Av nidas

biljetten införskaffad, ses där. i sann jävla muppanda kraschade laptopen jag köpte biljetten på stenhårt under köpet, men verkar ha gått igenom fint och allt finns i inkorgen

Av nidas
Skrivet av Falcon:

Jo, fast den jag citerade är reggad 2015...

Skickades från m.sweclockers.com

Läste det i ett annat sammanhang, ingen fara på taket. ni är båda nya

Av nidas
Skrivet av Falcon:

Jag har varit med över 18 år här, så det där stämmer inte.
Dock är jag rätt kass i textform och blir ofta missförstånd, så jag uppfattas nog som rätt dryg här. Men det gör inget när man är 40+ med två kids. ❤👍

Jag skulle vilja nominera den person som först drog igång konceptet att bygga en dator till en människa som inte själv har råd. Kommer inte ihåg vem det var, men det är ta mig fan det finaste man har gjort här på Swec.

Jodå det stämmer att alla fick regga om, men det var månaden innan du reggade dig

Av nidas
Skrivet av GuessWho:

Byxor borde ingå i klädkoden (alternativt, kjol, klänning, kilt).
Enbart skjorta, slips och skor blir nog mindre populärt.

En klassisk Kalle Anka outfit, saker man fnissar åt men gärna slipper se i verkligheten.

Av nidas

haha för fan, låter som något man borde närvara på

Av nidas

slackware någon gång på högstadiet, vilket var alldeles för många år sen. Efter det har det blivit ubuntu (jävligt kortlivat försök) debian testing vilket jag gillade bra mycket bättre, arch vilket är en av de klara favoriterna än så länge, efter en längre vända tillbaks i windows så labbar jag med void linux nu för tiden, vilket än så länge är en synnerligen trevlig upplevelse.

Av nidas

Var ett tag sen man var och lekte i linuxträsket men gör ett rätt helhjärtat försök igen då jag tröttnat på de få spel som krävde windows pga diverse anticheat. Så nu är det void linux som gäller.. ganska trevligt om man är halvbekant med linux och bsd.. känns lite som en trevlig blandning av arch och bsd

Av nidas
Skrivet av Mental:

Jag var ju där som Drillsargent, ser det lite som en fortsättning på moderatorbanan, att stå och vråla NER! NER! NER! i örat på skyddsvaktseleven som skall skolas i att använda rösten för att skapa sig ett övertag i samband med tjänsteutövande

Huvudsaken är ju att maten inte var dålig, för det var ju rätt billigt, speciellt med tanke på det centrala läget!

haha då hade du säkert en av mina kollegor inne som gjorde repetitionskurs skyddsvakt den helgen.

Av nidas

Switch, Vita och 3ds från alternativen i listan.. Vitan är/var en synnerligen underskattad maskin.. fantastiskt smidig och helvetiskt mycket bra spel enligt min åsikt.
Switch köptes för zelda, allt som stödjer ett zeldaspel måste köpas.. sen att jag inte lyckats få tummen ur att klara skiten än är helt ointressant.

Av nidas

var nice som fan och fick ett trevligt samtal med Edin. bra jobbat!

Av nidas

star wars är dött för mig sen länge, lär inte betala en krona för att se den här filmen, så kanske ser den på någon streamingtjänst om något år.

Av nidas
Skrivet av Jacob:

Det finns möjligheter till fortsatt utgång efter 01:00 om vi är ett gäng som får feeling! Har ingen stenkoll på ställen då jag inte bor i Stockholm själv, men det löser sig nog framåt småtimmarna.

Svårt att inte hitta 3 ställen i Sthlm så är inte ett problem

Skickades från m.sweclockers.com

Av nidas
Skrivet av emilakered:

Såja, pöjkar, lugna nu! @nidas, minns nu när vi satt på Monks? DET var länge sedan! <3

ja jävlar det var inte i förrgår men å andra sidan minns jag med tveksam glädje ölkvällar som vi arrangerande någon gång strax innan hjulet uppfanns med fy fan, de slutade sällan vackert

Av nidas
Skrivet av Jacob:

Jaha, nehe, skiter väl i att dyka upp då.

haha nu var det inte så att jag var seriös på något sätt

Av nidas
Skrivet av Mental:

Det är varken speciellt svårt eller dyrt att bli medlem dock

Ingen reggad senare än 2001 borde få delta

Skickades från m.sweclockers.com