Inlägg

Inlägg som jarlhov har skrivit i forumet
Av jarlhov

Mobilt bredband 4g via bbb/telenor eller adsl

Har haft telenors 6-8mb mobila bredband men har insett att svinen tar betalt för 16mb trots att jag inte är bunden. Har inte orkat bråka med dem än. Betalar idag 199/mån "fri surf".

Jag funderar nu på och byta men kan inte bestämma mig för om jag ska satsa på Mobilt 4g eller ADSL. Det verkar dessutom som om jag bor precis utanför täckningsområdet för full 4g täckning (800mhz).

Jag slösurfar mest och tankar ner, spelar aldrig online. Datamängden kan variera kraftigt från kanske 8gb/mån till 100gb/mån. Jag har idag en 3g/4g router så det "behöver" jag inte skaffa. enheter som använder nätet i hemmet är väl upp till 7st åt gången. Det jag har märkt är att om jag tankar torrents idag så är i princip nätet oandvändbart för övriga enheter.

BBB tar 249/mån för 4g eller Adsl , dock har de erbjudande om 169/mån första året för 4g
Telenor tag 349/mån för 4g inkl router , de har dock högre "tak" än BBB.

Vad skulle ni tagit?
ADSL är förresten "24mbit"

Av jarlhov

någon som är klar och kan tänka sig sälja sin kabel?

Av jarlhov

Optimalas config för video/fotoredigering i7 2600k

Är lite fundersam. Ska jag köra det integrerade grafiken i mitt ASUS p8-z68-V eller ska jag använda mitt gammlla asus eah-5750 grafikkort för bästa prestanda i premiere och photoshop?

Av jarlhov

XBMC Nightly build V.S Official och frågor

Vad skillnaden mellan dessa versioner. dvd den man laddar ner på www.xbmc.org och nightly builden.

Jag uppfattar dessutom som att jag får dålig kvalite på HD material med den officiella utgåvan. Får både combing och stundtals ganska hårt komprimerad bild.

Kör på Asus e-35l (AMD fusion) 8gb ram, detta på en Pioneer pdp-lx6090 så jag har en bra skärm som avslöjar allt. Jag upplever mao att jag hade mycket bättre bild via min PS3 och Playstation mediacenter.

Av jarlhov

Går det att dela upp filmerna på något sätt. Tex så skulle jag vilja ha Barnfilmerna för sig när man går in i "Movies". Det blir ju roligare för barnen att välja när det bara är omslag på barnfilmer