Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac

Kan vara ett AB test kanske?

Av beejac

Kör en switch statement istället för alla de där if satserna så blir det mer läsbart

Av beejac

Har börjat sätta av pengar till ett separat konto för just inköp av teknikprylar. Finns det inte pengar där så får jag inte köpa något som bara är till mig själv.

Av beejac

Power query fungerar nog. Inte den elegantaste lösningen dock.

Av beejac

Förlåt, men ingen seriös rekryterare kommer fråga dig om du kan nämna 3 negativa saker om dig själv. Alla som säger att det handlar om självinsikt osv, finns bra mycket bättre frågor för detta än att jämföra en kandidat på dess brister. I vissa länder, t.ex. Storbritannien, så är det till och med olagligt att ställa den frågan (equality act 2012) då du ska jämföras på din kompetens och ingenting annat.

Av beejac

Har du testat installera om bf5? Vet att det kan dyka upp som standardmeddelande i BF...

Av beejac
Skrivet av TsExi:

För min hdmi kabel går inte in i grafikkortet. Behöver en rtx kort någon annan slags hdmi kabel?

Är du säker på det? Inte bara så att det sitter en utstickande plastbit i hdmi utgången som du inte plockat bort på gpun? Kollade på asus hemsida och ditt kort ska ha hdmi utgång?

Av beejac

Varför har du kopplat skärmen med hdmi till moderkortet och inte till gpu?

Av beejac

@anon201296: jag läste någonstans att msi afterburner kunde ställa det för amd suiten och efter att jag avinstallerade msi afterburner och startade om datorn så funkade allt som det skulle för mig. Kanske värt ett test?

Av beejac

Kör på Yamaha Music Cast. Fungerar bra tycker jag då de har en smidig app. Kör du Apple prylar hemma så finns support för Airplay på deras receivers så du kan spela upp annat ljud via datorn. Annars får du nog direktkoppla den.

Av beejac

Känns som att de lägger krut på lite fel saker. Tar inte så lång tid att skumma ett CV (20 sek). Visst det aggregeras med tid, men finns fler andra system som borde förbättras först som stjäl ännu mer tid....

Av beejac

Bror Sverker Klocksson

Av beejac

Har du testat att googla på felet som kommer upp i eventloggen?
https://blog.pcrisk.com/windows/12891-how-to-fix-kernel-power...

Av beejac

Kolla eventloggen i Windows. Om Windows krashar när det försöker stänga ner så kommer dstorn startas om.

Av beejac
Skrivet av mangemani:

KOTOR har jag hört extremt mycket om, men aldrig testat, konstigt nog. men är inte KOTOR gammalt? jag tänkte på om det är kompatibelt med win 10, som alltid brukar tjura när jag ska dra igång ett äldre spel. tack för det tipset,

Kör du via steam så är det inga problem. De har till och med stöd för 4k upplösning idag.

Av beejac

Knights of the old republic 1 & 2
Neverwinter Nights 1 & 2
Dragon Age: Origins
Mass Effect 1-3

Här ovan har du ca 400h spel i världsklass

Av beejac

Välj aldrig ComHem om du har alternativ. Nu när de slår ihop sig med Tele2 kommer man förmodligen kunna förvänta sig prishöjningar "för att förbättra utbudet av tjänster". Detta gjorde de redan för 3 år sedan med samma anledning och då blev det 100kr dyrare i månaden för samma tjänst du redan betalade för.

Av beejac

Inge fel på den prollen, kör samma hemma i 1440p.

Dock har jag lite nyare GPU och snabbare RAM (2666mhz)

Ska du köpa nytt kommer du garanterat landa på mer än 9000 ändå. Som alltid återgår det till vad din förväntan kommer vara och hur mycket du är villig att lägga på det i form av tid och pengar.

Av beejac

Kan bekräfta att redaktionen åker boskapsklass som alla andra dödliga. Satt inte långt ifrån er där på Heathrow men var alldeles för trött för att säga hej då jag redan hade rest i 30h.

Av beejac

Spela igenom backloggen av spel istället för att spendera pengar på nya grejjor.