Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac

Jag gissar på att du har en router av något märke hemma. De flesta har parental control där du kan bestämma att efter kl 24 får den här enheten (din dator) inget internet.

Av beejac

Får ni hd texturepack att fungera? Benchmark bara krashar för mig när jag vill testa...

Av beejac

Har ett 390X som ligger på hyllan. PMa om det skulle vara intressant då jag tänkt sälja det inom kort.

Av beejac

@Hanrax: vad jag kan se på produkten du länkade står det "överspänningskydd: nej".

Av beejac

Har PSUn en egen I/O knapp skulle jag rekommendera att alltid stänga av den i samband med in/urkoppling/grendosa sätts på/av. Eller att du skaffar dig en en grendosa med egen säkring.

Förstår att detta inte är så hjälpfullt nu i efterhand, men kanske kan hjälpa dig för framtiden.

(med andra ord litar jag inte på en produkt för under 300kr att styra min elektronik)

Av beejac

De förutspår att räntorna kommer höjas ytterligare. Alltså kommer folk då mindre rörlig inkomst. Så passar man på att höja symbolpolitiska skatter vilket gör att produkter blir dyrare. Omsättningen minskar då folk köper mindre. Företagen flyttar utomlands eller går omkull. Nu måste vi höja skatten igen för att täcka hålet vi fått. Repeat. *facepalm*

Av beejac
Av beejac

Kan tipsa om Harry Potter: Hogwarts Battle Deck Building Game för underhållande CO-OP spel. Behövs inga direkta Harry Potter kunskaper för att spelas, men det blir ju roligare om man spelar med folk som är lite HP nördar.

Av beejac

@lindahl85:

Finns det någon speciell anledning till varför Rufus och inte Windows Media Creation Tool? Själv föredrar jag att slippa använda tredje parts verktyg och jag har aldrig haft problem med WMCT.

Av beejac

I staterna var det rea på switch under black friday och säkerligen nu i mellandagarna också. Här i Sverige däremot kan jag gissa mig till att det finns alldeles för få partier i lager så därför håller sig priset högt... Också sugen!

Av beejac

Har du själv testat med andra hörlurar på datorn? Läst här på forumet att inet inte alltid är så noggranna.

Av beejac

@DKFreddan: Bör ju fungera, om än lite underdimensionerat med bara en in. Gör det någon skillnad i temperatur när sidpanelen är borttagen?

Är långt ifrån erfaren med AMD prollar, men 1.39 i vcore tycker jag låter mycket? Testa skruva ned den till 1.3 iaf.

Av beejac

@Andreas95a: bra nog för vad? Vad är egentligen ditt problem som du försöker få löst?

Av beejac

Vad har du för andra chassifläktar? Har du fläktar som blåser in ny kall luft och någon/några som blåser ut den varma? Annars får du ett värmeskåp...

Av beejac

Plast och Yoga

Av beejac

Ctrl+L i photoshop och lek lite med de olika färgnivåerna

Av beejac

Testat se om du kan plocka av plastpanelen?

Av beejac

Förbättra infrastruktur och nya satsningar på ett snabbare nät hette det då man höjde avgiften. Nu sitter man här utan ett fungerande internet som ska vara åtgärdat 01:00.. Tack för en bra start på black friday Comhem! (hoppas ni kan läsa er till ironin här). Då ni redan nått botten i min bok för länge sedan så gör det iof ingen skillnad. Har aldrig räknat med att bredbandstjänsten från er ska fungera som den ska. Ville bara skriva av mig...

Av beejac

Skillnad när du kör spel på skiva vs spel köpta från psn?

Av beejac

Hur har det gått? Lagt projektet på is eller börjat rebranda det för att släppa det som eget? Inget fel med att ta inspiration från andra!