Inlägg

Inlägg som DasGeek har skrivit i forumet
Av DasGeek
Skrivet av RagnarSickan:

Troligtvis en defekt som många 7970-kort har men som de tystat ned. Hur många som helst med samma problem om du kikar runt lite, mig själv däribland. Sökte lösningar bra länge innan jag reklamerade mitt och fick ett 680 istället som tuffat på utan strul.

Mvh

Såpass, frågan är om man vågar testa ett nytt 7970.. Verkar knappast värt det isåfall.

Av DasGeek
Skrivet av anon124216:

Hej köpte idag ett nytt grafikkort XFX HD7970 3GB PCI-E Black Edition så fort grafikkortet blir belastat med tex ett spel som maffia 2 kan man spela i ca 1 minut sen kommer det upp lost signal på skärmen och blir svart tills man stänger av datorn och sätter på den, jag har suttit i 9 timmar nu och försökt fatta hur jag fixar detta, utan resultat nån som vet vad problemet är ? jag har just nu catalyst 12.9 men provat massa andra olika.

Jag har precis samma problem med mitt XFX HD7970 3GB... Har du hittat någon lösning på problemet ännu? Eller ska man ringa Inet och kolla om man kan få ett nytt tro?

Jag gjorde förresten ett FurMark test hade fläkten på 70% och då gick GPUn knappt över 80 grader och ingen "krash" eller dylikt under dessa 20 minuter jag testade. Testade jag för kort tid? När jag spelar så brukar jag kunna spela betydligt mindre än 20 minuter innan det "krashar".