Inlägg

Inlägg som Stillanatt har skrivit i forumet
Av Stillanatt

Tycker att det är bra att dom satsar på snabbare hastigheter trådlöst, dem flesta använder det, jag kör själv med en Asus n56u och har aldrig strulat för mig!

Bra jobbat Asus!

Av Stillanatt

Rekommenderar dig att köpa DT770 ifall du gillar bas, och ljudisolation, annars tar du DT990, som är öppna, du kommer verkligen höra allt omkring dig vilket kan vara jobbigt, jag har själv båda paren, båda sitter exakt lika bra på skallen. PRO versionerna kan dock sitta lite tajtare, men jag gillar det skarpt! ifall du har mer frågor så skickar bara ett meddelande så svarar jag glädjeligen

Av Stillanatt

Tycker PLS är ett bra val. Har haft båda, men ifall du inte spelar FPS så kommer det inte spela någon roll!

Av Stillanatt

Har ett par Beyerdynamic DT990 PRO, med en Fiio e17 förstärkare, båda köpte jag från ebay, Denna har tung bas och ett roligt ljud, Man blir verkligen glad av att lyssna med dom, dessutom sitter dom gudomligt skönt.

Har även ett par Sennheiser h598 som inte har lika tung bas, men ett bättre val om du inte lyssna på mycket hiphop eller dubstep, Denna också med fiio e17.

Lycka till!

Av Stillanatt

Suttit och läst din tråd hela morgonen, och det ser ut som att du har testat en hel del saker, jag undrar ifall det skulle kunna vara din SSD eller grafikkort, hoppas det löser sig, nog har man allt varit i din sits, hade samma problem, men jag hade kopplat min plextor m3pro i fel SATA controller! tillslut hittar man det!

Av Stillanatt

Skall inte vara någon fara, Bara du inte spelar trådlöst då kan du ha hög ping i värsta fall. Med kabel ska det gå utmärkt!

Happy gaming. Stillanatt

Av Stillanatt

När jag pratade med telia sist så kallade det du säger Interleave rate för pingfilter, vilket är i princip samma sak. Har jobbat där tidigare och har plockat bort den åt gamers som tyckte att pingen var för hög i sina spel. Och ja jag håller med dig om vad du säger om telia smart, men jag vet ej ifall dom har stöd för andra modem som har stöd för VDSL och liknande. Har du någon aning, skulle gärna vilja veta.

Av Stillanatt
Skrivet av Demonoidz:

Dock tror jag inte att Telia faktiskt utför bryggningar. Det är jag hundra på att de inte gjorde förut iallafall, samt så har de blockat väldigt mycket (när det gäller telnetkommandon t.ex) och ändrat användare i nyare firmwares.

Du har rätt, dom har precis börjat brygga vad jag hört.

Av Stillanatt

Ring till telia och be dom uppdatera mjukvaran i modemet och ifall det inte fungerar, disable'a upnp. glhf

Av Stillanatt

TV påverkar pingen fruktansvärt p.g.a pingfilter. mest för att få tv att flyta på så bra som möjligt. Det ska kunna gå att ringa in till Telia för att kunna få av det, dock kan det påverka tv, så vet ej ifall dom får göra det.

Ditt modem kan även ha med saken att göra, du kan ju alltid skaffa ett eget modem och router för du har ADSL från 2-24 mbit. Telis Smart modem behövs endast för ADSL 30/60.

Av Stillanatt
Skrivet av mfm:

Du kanske ska börja läsa prestandatester och inte bara "testerna" på xtremesystems?

Plextor M3 Pro har bättre prestanda än Samsung 830, särskilt i sliumpmässiga 4kB-skrivningar, och jag tolkar det som att TS bara är intresserad av prestandan.

Att alla andra SSDer utom Samsung 830 skulle vara medelmåttiga är bara löjligt.

Håller med dig dära, Har själv en plextor m3 pro och en samsung 830 i flickvännens dator, kan med sjävlklarhet säga att plextorn är snäppet rappare i svängarna! Men låt dig inte luras, samsungen är fortfarande brutalt snabb

Av Stillanatt

Galaxyn är självklart en mycket bättre telefon, men om du redan har en hyfsad bra mobil så är det inte värt att byta ifall du inte vill ha öppen källkod för många olika saker.

Av Stillanatt

Moderkortet har endast stöd för 1333mhz, du får ta och skaffa dig ett sådant moderkort i sådana fall. rekommenderar att du inte skaffar ett moderkort bara för nya ram-minnen dock.

Av Stillanatt

Men är det fortfarande möjligt att simulera 7.1 ljud om jag skaffar ett sådant ljudkort?

Av Stillanatt

Tack så mycket!

- Emil

Av Stillanatt

Beyerdynamic 770-pro/880-pro/990-pro. + 7.1 ljud.

Finns det möjlighet att använda någon av dessa lurar med ett ljudkort som har 7.1 kapabilitet?

Alla har ju snartlikt pris, samt 250 ohm. Är lite osäker vad skillnaden är. Någon som har erfarenhet?

Av Stillanatt

Allt blir snabbare generellt sett, men spel kommer ej få mer FPS eller liknande, vet ej ifall photoshop får prestandaboost. Och se till att SSD'n du skaffar har SATA II stöd och inte kör på SATA 3. annars förlorar du prestanda / fungerar ej.

Det är bara att kolla runt.

Lycka till. Emil.

Av Stillanatt

670 är bra, inte lika bra som ett 680 men ifall du hittar ett 670 billigt är det värt att ta, samma med 680! men då vet jag ej om din processor klarar av det! Lycka till.

- Emil

Av Stillanatt

som ovan, fungerar superbra. man borde kunna hitta gamla hörselkåpor på överskottsbolag och liknande. Lycka till!

Av Stillanatt

Hmm.. Och vad ska man göra åt det? Är det bara att vänta på nya drivisar eller är det helt kört?[/QUOTE]

Har klurat länge på det jag med, Jag antar att det kan vara drivrutiner eller spelet som måste patchas, Blir varken bättre med v-sync eller utan. Satte spelinställningarna på low och visst blev det bättre, men knappast bättre, bara att avvakta helt enkelt