Inlägg

Inlägg som Stillanatt har skrivit i forumet
Av Stillanatt
Skrivet av illusi0n:

Ehm, förstod du verkligen inte vad jag menade eller gör du dig bara till?

Din kommentar har ju i princip inget med det jag frågar att göra, så det måste ju vara ett av de två alternativen.

förklara bättre isådanafall. Jag litar på bethesda att dom kommer göra mer än spelbart på PC, det tror jag verkligen.

Av Stillanatt
Skrivet av illusi0n:

Ibland klagas det ju på att interface och menysystem är anpassat till den ena eller andra plattformen, hur kommer det vara med skyrim?

Det kommer att vara som i Oblivion antar jag, du använder musen med pc och klickar dig genom menyerna och inställningar, och för konsoler använder du spakarna.

Stillanatt.

Av Stillanatt
Skrivet av Sound Shower:

http://www.sweclockers.com/nyhet/14092-skyrim-utvecklas-for-k...

Vi använder konsolerna som huvudplattform, så vi utvecklar mot konsolerna för att därefter porta till PC, vilket vanligtvis inte är så farligt faktiskt
-Craig Lafferty på Bethesda

Det kan dom ha sagt i någon tidigare artikel, den jag länkade ifrån är från igår. Men vi får väl se helt enkelt. Inte som att det är ovanligt att todd howard och dom andrr utvecklarna försöker prata så gott som möjligt om sitt spel!

Av Stillanatt
Skrivet av Noobenu:

Spelet var väl en konsoll-port ändå, så det gör väl inte så mycket?

Det är inte en konsoll-port!

Mark Hines:
Vi har inte sagt att de är huvudplattformerna! Det finns ingen sådan, enda skillnaden är att pc:n får högre upplösning och att man se större avstånd. Annars är de samma spel.

Av Stillanatt

ParasiteX drog in en länk som du borde ta och kolla upp!

hoppas det hjälper.

Stillanatt.

Av Stillanatt

Exakt, kolla om nätagget är dött eller om någon/några kablar har farit ur!

Stillanatt.

Av Stillanatt

Kommer inte köpa bulldozer om den inte understiger 2500k, Dock känner jag mig redan missnöjd över den första delen i bulldozer-serien. Vi får se vad som händer med Komodo, Då kanske dom har fixat till dom här problemen som det är med denna arkitektur.

Hoppas verkligen på att AMD tycker upp sig nu!

Stillanatt.

Av Stillanatt

Kör just nu på alla dom flesta spel med 16:9 och 1920x1080 i upplösning! Får väl se senare om jag skaffar större skärm vad jag kommer köra på!

Av Stillanatt

Verkade rätt coolt, Då kan man gymma och spela samtidigt! mycket fiffigt, dock tror jag även att det är väääääääldigt buggigt!

Av Stillanatt

Själv har jag bara en 500watts nätagg till min rigg och den orkar driva allting och jag har inga problem med det även fast det står på grafikkortet att det behöver 650w.

Nu snor jag tråden lite, Om jag skulle skaffa ett bättre nätagg, t.ex. 650-1000w Skulle min prestanda öka eller göra någon skillnad alls?

Av Stillanatt
Skrivet av makz159:

Hans moderkort stödjer inte crossfire/sli :/

Ah! Kollade inte så noga! Han borde byta moderkort till ett annat isånafall, då slipper han slösa flera tusen nästa gång han ska uppgradera!

Av Stillanatt

Lägg till ett par hundralappar så kan du få ett 6970. Annars kan du väl köra CF med två andra grafikkort tex 6850, men då förlorar du även möjligheten att uppgradera med ett till 6970 i framtiden!

Passa även på att lägga till en SSD, sjukt mycket snabbare blir datorn! du blir inte missnöjd kan jag lova dig!

Av Stillanatt

Mitt 6970, (powercolor) Håller en värme på drygt 55-65c Idle om jag kör med min datorskärm + TV'n, Men om jag slår av att den bara ska köra dataskärmen i CCC så sjunker värmern till 37-42c.

Om du kör med 2 skärmar, så testa slå av ena!

Stillanatt.