Inlägg

Inlägg som PappyOdaniel har skrivit i forumet
Av PappyOdaniel

Jag har AHCI aktiverat. Och jag kollar också med CrystalDiskInfo. Har SSD sån jävla dålig kvalité? Fattar i ingenting:S Har bara hunnit använda 38gb.

Av PappyOdaniel

SSD 99%?

Hej!
Jag vet inte om det spelar någon roll men jag har precis köpt en Samsung 830 och kollat på hälsan på SSD. Och den visar 99% i hälsa? Ska den inte vara på 100 när den är ny? Jag har bara installerat Windows 7 på den.

MVH Christoffer

Av PappyOdaniel

Är den HDMI inkopplad? Isf, använd RGB istället och se om det funkar.

Av PappyOdaniel

Tack för alla svar! Det blir en Samsung disk då

Av PappyOdaniel

Tack för svaret! Allstå spelar märket ingen roll då? Då blir det nog en Corsair eller en Samsung. Men ska man koppla en SSD via Sata 6 ingången då?

Av PappyOdaniel

Ingen fara Hoppas att det löser sig för dig

Av PappyOdaniel

Hjälp! Vilken SSD ska jag köpa?

Hej!
Jag har inte bra koll på SSD diskar. Vad är skillnaden mellan 1.8 och 2.5? Är det att en 2.5 passar laptop? Eller är en 1.8 snabbare än en 2.5?

Jag letar efter en bra 128 Gb SSD disk där jag ska ha Windows och BF3(Hatar de långa laddningstiderna på mapparna). Och om man ska installera en SSD disk är det som att installera en vanlig HDD SATA disk?

MVH Christoffer

Av PappyOdaniel

Har varit med om detta innan. Det är antagligen virus eller ett allvarligt Windows fel, ett fel i systemet. Men nästan säker på att det är ett virus. Viruset slukar all prestanda så din dator ska bli slö att använda.

Testa starta den i felsäkertläge och se hur datorn beter sig då. Har du en Windows skiva så installera om Windows eller så testa en reparation av Windows så ska du se att det löser sig

Alltid när ett virus lyckas driva min dator till vansinne så försöker jag aldrig att försöka ta bort viruset för viruset kan vara så avancerat att anti-virus program kan knappt hitta dem. Formatering är det bästa alternativet.

Av PappyOdaniel

Bra och veta Tack så mycket för svaren!

Av PappyOdaniel

Tack för svaren!

Av PappyOdaniel

Physx är ju totalt överskattat. Och varför Nvidia är bättre på vissa spel är för att antagligen så har programmerarna lagt ner mer tid att få spelet mer kompatibelt med just Nvidias drivrutiner.

Av PappyOdaniel

Riktigt bra inlägg! Håller mig dig till 100%. Men man kan väl säga att har man köpt AMD i flera år så håller man sig till det. Jag har bara kört AMD och är mer än nöjd! Men jag tycker inte illa om Nvidia. Jag älskar när AMD och Nvidia slåss om grafik tronen. Själv så kör jag med två 7970 GHz Edition Vapor-X och kan säga "Christ all mighty" vilken power!

Av PappyOdaniel

Kommer mitt 1000w Fractal Design räcka?

Hej! Jag har beställt ett till Sapphire Vapor-X 7970 och ska köra Crossfire. Jag har en Intel 3770k, Asus V Maximus MOB, en hårddisk, en DVD+R/RW, 5 fläktar i datorn. Kommer mitt 1000W att räcka till?

MVH Christoffer

Av PappyOdaniel

Jag tror det är så här. Man måste gå efter dem två första siffrorna. Så 6870 passar 6850. Och 7850 passar 7870. Samma sak om du skulle kombinera 7970 med 7950.
Tror inte att det går att kombinera ett 7870 med ett 7970 eftersom det är stora skillnader i prestanda.
Alltså 78xx går inte ihop med 68xx.

Av PappyOdaniel

Köp inte Mac. Speciellt om det är ett Intel HD4000. Den klarar inte av att spela upp Bluray 1080P. Ska man spela spel så är det PC som gäller all the way!

Vet inte om det är en laptop nu bara. Men ska du ha en laptop så köp en Asus i så fall

Av PappyOdaniel
Skrivet av GuiceU:

Okej! Kör nu på en 27" utan DisplayPort fast tror du att man skulle kunna ta en sån här i mitten och en sån som jag har nu på sidorna? Eller "borde" man ha lika skärmar?

Haha, joo visst! Betalar du eller?

Du får vad du betalar för Naj, men jag hade köpt detta men jag vet inte hur din budget ser ut dock

Av PappyOdaniel

Sapphire 7970 Toxic 6Gb ska duga gott och väl till många skärmar
Den klarar av 3 skärmar och det höga grafik minnet gör så att du klarar av höga upplösningar.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=757664

Av PappyOdaniel

Sapphire 7970 Vapor-X har inget låst spänning som tur är

Av PappyOdaniel

Köp Sapphire Vapor-X GHz Edition. Den har två stora fläktar som kyler grafikkortet extremt bra.

Jag kör BF3 på ultra fast jag har dragit ner AA på 2x. Får mellan 55-120 FPS

http://www.dustinhome.se/product/5010645332/sapphire-radeon-h...

Har en sån själv

Av PappyOdaniel

Jag tror med att det är ditt Nätagg som inte är tillräckligt kraftigt. Jag kollade på Corsair hemsida. Där kan man ställa in vilken processor/grafik kort/hårdiskar man har.

Gå in på "Power supply finder"
http://www.corsair.com/en/learn_n_explore/?psu=yes