Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
8

SweClockers besöker Dreamhack Winter 2016

Årets upplaga av Dreamhack Winter är i full gång och SweClockers redaktion har intagit Elmia-mässan, för att bland annat döma i en moddningstävling och begå medlemsträff på lördagen.

32

SweClockers-träff på Dreamhack Winter 2016

Det har blivit dags att packa ned speldatorn och fylla på lagret med dricka. Under morgondagen går Dreamhack Winter 2016 av stapeln och det innebär givetvis en SweClockers-träff.

57

Nvidia Geforce GTX 1060 6 GB från EVGA, Gigabyte och MSI

Det vankas kamp i den gröna mellanklassen när EVGA, Gigabyte och MSI tar plats i SweClockers testlabb med egenstöpta varianter av Nvidias populära grafikkort Geforce GTX 1060.

21

Asus lanserar tangentbordet ROG Claymore

RGB-belysning, aluminiumkonstruktion och "Maya"-inspirerade detaljer står på menyn när Asus lanserar ROG Claymore, där paradgrenen är hårdvarustyrning direkt på tangentbordet.

17

Logitech G213 Prodigy

Från pråliga rymdskepp till mer sober design med Prodigy-serien. Det här och en egen typ av brytare står på menyn när tangentbordet Logitech G213 Prodigy äntrar testlabbet.

35

Facebook visar upp spelklienten Gameroom

Facebook visar nu upp resultatet av det tidigare utannonserade samarbetet med Unity, nämligen en egen speltjänst för Windows med namnet Gameroom.

35

Logitech G403 Prodigy Wired/Wireless

Kringutrustningsexperten Logitech äntrar åter testlabbet. Den här gången med två möss ur den nya Prodigy-serien, där det enda som skiljer är trådad och trådlös anslutning.

38

Xtrfy lanserar spelmus ihop med Heaton

En av de största spelarna inom Counter-Strike går ihop med svenska Xtrfy och lanserar den nya spelmusen M3, med siktet inställt på E-sportscenen.

133

Snabbtest: Battlefield 1 i DirectX 11 och DirectX 12

Bomber och granater viner genom luften när Battlefield 1 öppnar portarna för första vågen krigare. SweClockers står till tjänst med ett snabbt prestandatest.

31

Snabbtest: Grafikprestanda i Gears of War 4

Tiden är kommen för Gears of War att göra en ordentlig entré på PC, med både DirectX 12 och Unreal Engine 4 under huven. SweClockers laddar upp Vinterdatorn för ett snabbt prestandatest.

109

Snabbtest: Grafikprestanda i Mafia III

Utrustade med den senaste uppdateringen som låser upp bildfrekvensen tar sig SweClockers redaktion an Mafia III i form av en snabbt prestandatest med ett 20-tal grafikkort på menyn.

87

Samsung Galaxy Note 7 med nytt batteri orsakar flygplansbrand

Trots att Samsung ska ha åtgärdat problemen med Galaxy Note 7 inkommer rapporter om två nya bränder, den ena med flygplansevakuering och den andra med personskada som följd.

8

Gigabyte XM300

Komponentjätten Gigabyte besöker återigen SweClockers testlabb, men den här gången med en spelmus vid namn XM300 som ska leverera god kvalitet och prestanda till lågpris.

28

Razer lanserar Deathadder Elite

En klassiker i Razers arsenal av spelmöss förnyas. Nu presenteras uppdaterade Deathadder Elite, där nya brytare och uppdaterad sensor står på menyn.

135

Asus Radeon RX 480 Dual OC 4 GB och Palit Geforce GTX 1060 Dual 3 GB

Det blåser upp till storm i mellanklassen, där SweClockers testlabb blir arena för en sann grafikkortsbatalj mellan lågminnesvarianterna av Geforce GTX 1060 och Radeon RX 480.

47

Zowie EC1-A och EC2-A

Danska Zowie gör ett besök i testlabbet med spelmössen EC1-A och EC2-A, där fokus hamnar på E-sport och seriöst spelande. Häng med till testlabbet för en ordentlig genomgång.

33

Mionix lanserar spelmusen Naos QG med biometriavläsning

Nästan två år efter tillkännagivandet på CES 2015 lanserar svenska Mionix spelmusen Naos Quantified Gaming, som kan läsa av spelarens puls och handsvett.

24

Tesoro Gram Spectrum

Taiwanesiska Tesoro besöker testlabbet med sitt unika tangentbord vid namn Gram Spectrum. På menyn står mekaniska brytare i lågprofil kombinerat med minimalistisk design.

19

Steelseries visar MOBA-musen Rival 500

Danska Steelseries fortsätter att bygga vidare på sin Rival-serie av spelmöss och utökar nu med MMO- och MOBA-speldonet Rival 500, med hela 15 knappar och haptisk återkoppling.

136

Snabbtest: Deus Ex: Mankind Divided i DirectX 12

Deus Ex: Mankind Divided uppdateras med stöd för DirectX 12, vilket ger SweClockers redaktion ett utmärkt tillfälle att ladda Vinterdatorn med tjugo grafikkort för ett snabbt prestandatest.