Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
86

Oculus kringgår förbokningar till fördel för butiker - skapar folkstorm bland användare

Trots fortsatta svårigheter att leverera förbeställda Rift-enheter väljer Oculus att prioritera butikskedjan Bestbuy, något som har skapat en folkstorm på bolagets webbplats.

33

Corsair Gaming K70 och K65 RGB Rapidfire

Corsair får återigen exklusivitet på det senaste tillskottet från Cherry, där fokus är kortare aktiveringspunkt. Häng med när redaktionen testar Corsairs nya serie Gaming RGB Rapidfire.

38

Tesoro avtäcker tangentbordet Gram med mekaniska brytare i lågprofil

Taiwanesiska Tesoro ger sig in i marknaden på allvar med nya tangentbordet Gram, som har ett avskalat utseende och mekaniska brytare med lågprofilstangenter.

42

Corsair släpper tangentborden Rapidfire med nya brytarna Cherry MX Speed

Amerikanska Corsair fortsätter sin trend med tidsexklusiva brytare från tyska Cherry i och med lanseringen av MX Speed, där fokus ligger på betydligt kortare aktiveringspunkt.

34

Steelseries Rival 700

Danska Steelseries slår på stora trumman och visar upp nya speldonet Rival 700, som bland annat har tagit inspiration från handkontroller. Häng med till testlabbet för en ordentlig genomgång.

25

Razer lanserar sofftangentbordet Turret

Datorns framtåg till vardagsrummet har lett till utveckling av soffvänliga tillbehörslösningar från ett flertal bolag, där amerikanska Razer är senast med att visa upp sin modell Turret.

7

Fulkultur om den virtuella verklighetens intåg

Virtuell verklighet är här på riktigt, vilket ger Fulkultur-gänget en ypperlig anledning att återbesöka ämnet, med allt ifrån spel och upplevelser till utbildning och cybersex på agendan.

61

Asus visar den trådlösa musen ROG Spatha

Asus tar upp kampen om trådlösa spelmöss med tillkännagivandet av speldonet ROG Spatha, som har en uppsjö av knappar och skyhög uppdateringsfrekvens.

37

Steelseries släpper tangentbordet Apex M500 med Cherry-brytare

Cherry-brytare gör en återkomst hos danska Steelseries när bolaget tillkännager sitt senaste tangentbord, där fokus ska ligga på hållbarhet och en stabil konstruktion.

27

Valve gör uppdaterad Steam Controller

Speljätten Valve lyssnar på kritiken och arbetar på en uppdaterad version av Steam Controller, där fokus ligger på förbättrat utseende och känsla.

32

Cooler Master Masterkeys Pro RGB

Taiwanesiska Cooler Master hamnar i skottlinjen när deras nya tangentbord i Masterkeys-serien äntrar scenen. Häng med testlabbet på en genomgång av nykomlingarna.

41

Razer Diamondback

Amerikanska Razer återupplivar det omtyckta speldonet Diamondback som fått sig en ordentlig renovering. Häng med när SweClockers sätter den återuppväckta spelmusen på prov.

109

Logitech G900 Chaos Spectrum

Efter tre års utveckling lanserar Logitech sitt senaste flaggskepp inom spelmöss, vars uppgift är att bryta fördomarna om trådlösa speldon. Häng med in i testlabbet när G900 Chaos Spectrum får bekänna färg.

20

Fnatic Gear Flick G1

Med hjälp av e-sportprofiler har Fnatic lanserat en spelmus specifikt riktad mot mer kräsna användare. Häng med när SweClockers testlabb sätter Flick G1 på prov.

15

Epicgear avtäcker mekaniskt tangentbord med utbytbara brytare

Taiwanesiska Epicgear sätter sin egen prägel med ett tangentbord med egenutvecklade brytare, vilka dessutom är individuellt utbytbara.

64

Logitech G502 Proteus Spectrum

Logitech uppdaterar den populära G502 med RGB-belysning och får då beteckningen Proteus Spectrum. Häng med när nykomlingen får en ordentlig genomgång i SweClockers testlabb.

81

Wooting visar mekaniskt tangentbord med analog inmatning

Nederländska Wooting kombinerar mekaniska brytare med analog inmatning i tangentbordet One, någonting som ska ge mer precis och bättre kontroll i spel.

94

AMD:s påkostade referenskylare Wraith

Ännu en omarbetad referenskylare letar sig in till SweClockers testlabb. Den här gången handlar det om AMD:s nykomlingen Wraith, som ingår vid köp av processorn FX-8370.

34

Razer Mamba Tournament Edition

Razer lanserar en ny version av klassiska spelmusen Mamba med nyheter både invändigt och utvändigt. Häng med testlabbet på en ordentligt genomgång av Mamba Tournament Edition.

41

Antec Kühler H2O H1200 Pro

Ännu ett företag hoppar på tåget om egenutvecklad plattform för sluten vattenkylning, där turen nu har kommit till Antec med nykomlingen Kühler H2O H1200 Pro.