Inlägg

Inlägg som LessGifted har skrivit i forumet
Av LessGifted

har en liggandes. Vad vill du ge för den?

Av LessGifted
Skrivet av oatp1b1:

1500 om du har tur skulle jag tippa på.

Skickades från m.sweclockers.com

Aa, det var ungefär vad magkönslan sa mig också

Av LessGifted

Vad kan jag sälja stereon för?

Hej, jag har en ganska ålderstigen anläggning som står och samlar damm men har ingen aning vad man kan ta för grejerna. De är i gott skick och låter fint. Någon som kan ge ett riktpris?

Det är en NAD c300 förstärkare och två Dali blue 2002 stativhögtalare.

Tack på förhand

Av LessGifted

Skulle kanske ha lagt till att jag är hyfssat snål och inte ute efter några monstergrejer. Men tack för tipsen. Tangent Ampster BT liknar det jag är ute efter

Av LessGifted

Liten smidig stärkare

Hej!

Har idag ett ganska gammalt ljudsystem det hemma med en NAD-stärkare och två dali blue 2002. Är på jakt efter en ny stärkare som tar liten plats. Utöver det har jag inte så många mer önskemål men trådlös uppspelning från mobil hade varit gött. Finns det mindre stärkare? Tycker mig bara hitta massiva pjäser.

Av LessGifted

Ett tips är att ta amazon.de istället. Gratis frakt till sverige på ordrar över 39 euro

Av LessGifted
Skrivet av Pimmp:

ni hade en mail adress skrev du.
Om ni alla har tillgång till den så kan ni ju maila till er själva eller skapa en ny mapp och drag n droppa bilagorna

Mja, alltså visst vi har mejl men detta riktar sig inte till en liten arbetsgrupp utan till hela universitetet. Visst skulle vi helt enkelt kunna be dem mejla men vi vill göra en snygg lösning som vi kan slänga upp på webben som ska vara busenkel. Tro mig, att ens få forskare att mejla saker kan vara svårt.

Har nu dock hittat det jag var ute efter: https://dbinbox.com/

Verkar vara en tjusig lösning.

Tack alla som tog sig tid!

Av LessGifted
Skrivet av anon81912:

På Google Drive måste du varken registrera dig eller logga in för att använda det och dela filer. Däremot måste någon logga in och skapa mappen.

Då avfärdade jag tipset för snabbt. Ursäkta för det. Ska kolla på det! Tack.

Av LessGifted
Skrivet av anon81912:

Google Drive, Dropbox, OneDrive

Jo, men som sagt, ingen reg eller inloggning och inga installationer.

Skrivet av wRRM:

Hur stora är filerna och vilken säkerhet vill ni ha?

Du kan ju testa https://wetransfer.com

Alla dessa kräver registrering.

Tack för tips!

Filerna i säg är oftast inte alls stora, rör sig om pdf:er på några MB som högst. wetransfer såg ungefär ut som det jag är ute efter fast man måste ange en mejl till vart det filen ska skickas. Slipper helst det, då kan vi ha en mejladress bara. Säkerthet har jag inte tänkt speciellt mycket på och då det inte rör sig om känsligt material är det inte jätteprio på det.

http://dropcanvas.com/ är typ det jag skulle vilja ha, fast i omvänd ordning. Alltså istället för drag'n'drop - dela länk skulle förloppet vara att vi delar länken och där finns en yta där de kan dela filer som kommer till vårt konto.

Av LessGifted

tips på enkel fildelningstjänst

Undrar om någon har bra tips på fildelningsverktyg som ska användas i ett litet projekt jag gör på jobbet. Jag jobbar som bibliotekarie på ett universitet och vill underlätta delning av filer mellan forskare och oss på biblioteket. Tanken är att vi ska kunna dela en länk eller dylikt som forskaren kan använda för att skicka sin forskning.

Det ska vara extremt enkelt och användarvänligt från deras sida: länk - drag'n'drop - klart. De ska inte behöva installera mjukvara eller regga konton. Sedan är tanken att vi från vårt håll lätt ska kunna tillgå filerna och behandla dem.

Vad kan tänkas passa för detta?

Av LessGifted

200 + frakt för castor

Av LessGifted

Löste det med hjälp av: https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/comments/51vk9x/...

Om någon råkar ut för samma

Av LessGifted

Mystiskt problem med magicforce 68

Köpte för ett tag sen ett Magicforce 68 med bruna gateronbrytare. Har använt det mest på jobbet.

I alla fall testade jag att lira lite titanfall 2 med det igår och det verkar vara något krux - jag kan inte "springa" i spelet. Det kvittar om jag byter vilken tangent som ska användas, gubben vill helt enkelt inte springa (väldigt skumt). Jag antar att det måste vara något med tangentbordet då mitt gamla sunkiga HP-tangentbord fixar biffen alldeles utmärkt.

Magicforce ska ha full n-key rollover, tror dock inte detta är problemet då jag håller in ca 3 knappar samtidigt.

Någon som har en ide hur jag kan lösa detta?

Av LessGifted
Skrivet av thecokeman:

Tjenare Sweclockers
Just nu sitter jag med mitt Mad Catz Strike 3 tangentbord och söker ett nytt eftersom mitt nuvarande tar för mycket plats. Jag kommer antagligen att sälja mitt stirke 3 här på marknaden. Efter att jag har läst på forumet och en massa reviews har jag sett att många rekomenderat Magicforce tangentbord. Har kikat på detta:
https://www.amazon.co.uk/Mechanical-Keyboard-GATERON-Magicfor...
eftersom att den har röda switchar vilket jag gillar och kostar även inte så mycket pengar, har även läst om att Gaterons switchar ska vara bra. Hur skiljer dom sig mot tillexempel Cherrys och Kaihls switchar? Kommer att använda bordet till att spela cs ifall någon undrar.
Finns det bättre Magicforce tangentbord där ute för runt 600 kr? Skriv gärna! Eftersom att det inte finns med nordisk layout så undrar jag ifall det går att skriva åäö ändå på något sätt.
Tack för svar!

Är i stort nöjd med mitt magicforce, dock är det mitt första mekaniska så jag har inte mycket att jämföra med. Jag körde på Gateron brown och tycker att de är nice. Byggkvalitén är mycket bra.

Tror inte du kommer få något liknande billigare

Av LessGifted
Skrivet av xtQ:

@LessGifted: Tack för tipset! Tyvärr är det ungefär samma sak som att googla flyttfirmor, det finns en mängd oseriösa firmor som saknar allt från trafiktillstånd till F-skatt.

Jag hoppas att någon på Sweclockers har egen erfarenhet av flyttfirma på nämnd sträcka att dela med sig av.

Jag förstår. Det är knepigt sånt där. Packbud kontrollerar i alla fall att F-skatt sedel finns. Utöver det verkar de nöja sig med att företagen intygar att de har resterande nödvändiga intrygs osv. Kolla här: http://packbud.com/trygghet-sakerhet

Av LessGifted
Skrivet av xtQ:

Hej,

Någon som har tips och erfarenhet kring flyttfirma mellan Malmö/Lund -> Stockholm? Sitter i djungeln av flyttfirmor och "fejkade" recensioner på diverse siter. Känns bara oseriöst alltihopa.

Tar tacksamt emot tips och råd från någon som använt flyttfirma här i krokarna!

Med vänlig hälsning,
xTQ

http://packbud.com/

Av LessGifted

Det jag alltid har stört mig på med mass effect är den satans kameravinkeln. Nu är minnet kort men kommer ihåg att den var bedrövlig i trean. Spelar man inte på PC funkar den väl ok. Nu verkar det som de ökat FOV något vilket i alla fall förbättrar till viss del.

Sen verkar de hakat på hela crafting trenden som kan göras extremt tråkig..

Av LessGifted

Allt är sålt

Av LessGifted
Skrivet av Choffe:

Yes, jag såg mig som överbjuden och har löst delar på annat håll!

Ok, bra att veta

Av LessGifted

@Molotov @Denaca @Choffe @Helikptrfisk Jag kommer att avsluta budgivningen i kväll kl.21.