Inlägg

Inlägg som YamahaDGX630 har skrivit i forumet
Av YamahaDGX630
Skrivet av cbtcp:

Vadå "mycket möjligt"? Du känner inte till Nexus-konceptet?

Billiga telefoner utan "mumbo-jumbo" ?

Av YamahaDGX630
Skrivet av cbtcp:

Förutom Nexus-serien menar du?

mjo, mycket möjligt.

Av YamahaDGX630

Jag gick ifrån att ha iPhone i flera år till en OnePlus 2. Har aldrig haft Android förut. Varför en OnePlus 2 då?

Jag resonerade som så att om man är sugen att gå ifrån iOS och prova Android, då finns det enligt mig ingen mer intressant eller roligare telefon med så rent android som möjligt att ge en chans. Jag har haft min OnePlus 2 i kanske två månader nu, jag är supernöljd!

Är Android krångligare än iOS? Ja, med definition. Om du kan tänka dig att varje enskild inställning har en under-inställning, så förstår du att det tillslut blir som ett träd av inställningar. Detta gör att telefonen kan upplevas som krångligare om man inte vet vad vissa inställningar betyder. Men har man någorlunda koll på detta så tar det kanske en vecka eller två innan man kan sitt android utan och innan. Och ännu en gång, Det finns inte en telefon med så rent Android som OnePlus 2 har. Ärligt talat skrattar jag inombords när jag ser folk på stan med t.ex. Samsung-telefoner som alla vet är så sjukt långsamma av allt "mumbo-jumbo" som tillverkarna proppar i Android-operativen.

Av YamahaDGX630
Skrivet av Jonny Myran:

Smaken är som baken, men här tror jag du gör dig själv en stor otjänst. Jag tyckte iaf att Isolation var avsevärt läskigare än Amnesia och Outlast (och ett hundra gånger bättre spel för övrigt). Vidare känns det bra mycket mer trovärdigt att vi någon gång i framtiden stöter på en utomjordisk ras som vill ta kol på oss, än att det skulle dyka upp spöken och allehanda monster Köp på Steam och lämna tillbaka innan du lirat två timmar om du inte gillar det.

Haha, där fick du mig allt! Nåväl, jag ska ge det en ärlig chans

Av YamahaDGX630
Skrivet av peterholm1:

Vänta nu lite.... det går inte med Sata-SSD:er i 2,5"-format till Air... ska vara "kort-baserade".... OWC är välkända, det funkar.

Oj, missade det totalt!

Av YamahaDGX630

Samsung, Crucial och Intel är certifierade SSD-tillverkade för Apple-datorer. Så jag tror inte att det är så mycket snack om saken

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2880218

Av YamahaDGX630

Öka tryckkänsligheten på OnePlus 2

Hejsan!

Har införskaffat ett par touch-vantar nu när det börjar bli lite kyligt ute. Problemet är bara att dom inte fungerar tillsammans med min OnePlus 2... Har provat dom på tjejens Samsung S4 som även har "ökad tryckkänslighet" aktiverat. Där fungerar dom suveränt. Efter lite googlande märker jag att OnePlus har haft stora problem med touch ända sedan OnePlus One, dock kanske inte specifikt tryckkänslighet.

Har någon en lösning på detta? Finns det någon app eller gömd inställning i min telefon som jag ännu inte känner till?

Av YamahaDGX630
Skrivet av Emil.100:

Det ifrån Nvidia ligger några tusenlappar över vad jag kan ge för ett grafikkort.. jag tänker mej ikring 3-4000 kronorsklassen

Skickades från m.sweclockers.com

Vad har du tänkt att använda datorn till?

Av YamahaDGX630
Skrivet av RaBlack:

@YamahaDGX630:

Jag utgår från vad tillverkarna säger för att hålla en bra livslängd på produkterna i datorn och PSU'n samt så inte PSU fläkten dånar allt för mycket. Bättre med extra marginal i alla lägen (ex. överklockning) och för framtida bruk.

Att ha marginal är bra, men tillverkarna vill bara sälja. 750w rekommendation för ett 390 när det som en annan medlem sa drar 450w från väggen är knappast att ha marginal, det är rent av väldigt överdrivet. Jag litar hellre på tester som speglar verkligheten än vad tillverkarna säger.

Av YamahaDGX630

Har sagt det förut och säger det igen. Sweclockers är bokstavligt talat den enda sajt där jag inte har Adblock aktiverat. Deras reklam är informativ och handlar oftast om rabatter och andra erbjudanden som jag som konsument kan få nytta av. Jag har aldrig upplevt reklamen på SweC som något irriterande.

Av YamahaDGX630
Skrivet av RaBlack:

Har man någorlunda koll på läget så vet man om att tillverkarnas watt-rekommendationer inte motsvarar verklighetens krav. Allt över 500 watt är overkill om agget ska sitta i en dator med ETT grafikkort och normalt många hårddiskar (säg 1 - 4 stycken). Sedan kanske man vill ha lite marginal, så 600 - 700 watt är rimligt enligt mig. Jag har inte koll på Zalmans kvalité på agg, men utåfrån watt-specifikationerna på TS agg så är det hur lugnt som helst. Överklockning är även det möjligt med TS setup.

Av YamahaDGX630

Ojojoj!

Sjukt tack för så många snabba svar! Javisst, nog var det Disturbia Mitt minne höll med andra ord, tack så mycket för hjälpen alla!

Av YamahaDGX630

Kommer inte ihåg namn på film!

Godkväll!

Har efter flera dagars tänkande och googlande fortfarande inte kommit fram till vilken film jag tänker på. Den bör vara åtminstone 3 år gammal och handlar om en pojke (kanske 13 - 16 år gammal) som av någon anledning blir gripen av polis och tvingas bära elektronisk fotboja inom ett begränsat utrymme (huset). Fotbojan har jag för mig att han ska bära 2 veckor? Pojken blir såklart uttråkad av situationen och börjar med sitt teleskop studera både snygga tjejer och grannarna som bor bredvid. Grabben förstår snart att en av grannarna har något skumt för sig. Därefter följer ett detektivarbete där jag har för mig att pojken ringer in sin kompis för hjälp.

Vad sjutton kan denna film heta?

Av YamahaDGX630

På min Lamina-tablet stannade installationen två gånger på 40%. Av en slump kom jag in på denna sida

http://www.windowscentral.com/how-prevent-windows-10-november...

Håller på att testa igen nu.

Av YamahaDGX630

Köpte The Park på Steam under Haloween i hopp om en riktigt äcklig upplevelse. Det verkade som något bra i början, men det visade sig vara riktigt dåligt. Spelet varade väl i ca 1 timme, och jag var väl inte så rädd heller för den delen genom spelets gång.

Av YamahaDGX630
Skrivet av boysetsfire:

Alien isolation kanske är något du skulle gilla. Personligen gillade jag det mer än både Amnesia och Outlast.

Tror tyvärr att Alien Isolation är lite mycket Si-Fi. Blir liksom inte trovärdigt och därmed inte lika läskigt på något sätt

Av YamahaDGX630
Skrivet av Naque:

Har du provat Penumbra, av samma utvecklare som skapade Amnesia. Tycker Penumbra var både läskigare och klurigare än Amnesia. Sen finns också deras nyaste skapelse SOMA vilket har fått bra kritik

Har provat Penumbra Black Pleauge. Kom till slutet där jag fastnade. Lite för mycket "tänka själv" spel för min smak. Däremot riktigt läskiga miljöer där man får en känsla av ensamhet och lämnad att dö

Av YamahaDGX630

Suverän genomgång Jonas!

Undrar ja om man kanske till och med kan få denna maskin att spegla Desktop, har länge varit på jakt efter en trådlös bildöverföringshistoria

Av YamahaDGX630
Skrivet av noobonur:

Det är ditt fel, du kunde ha gått till butiken och fått pengarna tillbaka på plats. Du kan ju inte begära pengar tillbaka när priset har gått upp igen, priser justeras hela tiden.

Tror inte att vi behöver "tracka" TS mer nu, problemet är löst och alla är nöjda!

Av YamahaDGX630

Har gjort bort mig med min Lamina T-1001

Hej!

Skulle formatera min Lamina T-1001 med ett bootbart USB-minne. Men plattan tog inte minnet, så jag gick in i BIOS och stängde av USB 3.0 läget.

Resultatet blev att varken det medföljande tangentbordet eller externa tangentbord fungerar i BIOS,vilketi sin turleder till att jag inte kan återställa BIOS.Finns det ingen hårdvaru-reset för dessa plattor, hur sjutton går jag tillväga??