Inlägg

Inlägg som Iskalla har skrivit i forumet
Av Iskalla

har inte spelat på ett tag och tänkte lira lite, tar hem den nya uppdateringen. Startar upp det och får "origin har avslutats efter ett okänt fel". någon som har fått liknande?

Av Iskalla
Skrivet av Eccoes:

Har du testat att rensa bort grafikdrivrutinerna helt och håller innan du gör en nyinstallation av dom?
Jag hade liknande problem även efter uppdatering av grafikdrivrutinerna, men efter en riktigt borttagning och sedan en omstart och en nyinstallation så har den funkat klockrent!

gjort, samma problem fortfarande

Av Iskalla

kört tester på hela datorn nu, inget fel med några komponenter eller liknade :S Kan det vara något med spelet tro?

Av Iskalla
Skrivet av Dr.Swed =D:

Blir nog bra de

Ja, de trodde jag också 3 timmar efter att Firmwaren va uppdaterad, men nu får jag skiten igen. De funka felfritt i ca 3 timmar sen började skiten igen..

Firmwarena uppdate [x]
Bios uppdate [x]
Drivers [x]
virus scann [x]
Bort med OC [x]

Av Iskalla
Skrivet av Dr.Swed =D:

När du upptaderat firmwaren ominstallera windows också för säkerhets skull =P

Testar dom andra sakerna innan jag installerar om windows,

Av Iskalla
Skrivet av Dr.Swed =D:

Tack, ska testa detta. Fick dock detta precis - Grafikkortsdrivrutinen har slutat fungera och har återställts, sen när dator startade om efter en bluscreen fick jag även "overclocking failed"

Av Iskalla
Skrivet av Dr.Swed =D:

Har du upptaderat firmwaren på ssdn ?

Nej, vart hittar jag saker till detta?

Skrivet av Fönstrputtsaren:

Ser att du klockat processorn, väldigt lite så borde inte spela så stor roll men har du samma problem när processorn går på stock?

Testat med och utan , är bara ett knapptryck i Bios. Någon boost sak.

Skrivet av turboprocess:

pröva med att gör om en ren installation av win 7..

Tänkte testa andra saker innan jag gör detta ifall det löser sig.

Av Iskalla

Plötsligt upprepade Bluescreens och omstarter,

Tjena, har under dom 3-4 senaste dagarna fått en väldigt massa Bluscreens och omstarter, ibland kommer det direkt när jag har startat datorn och ibland inom 5 minuter - 2 timmar. Får ca 5-10 per dag. Får dem oftare när jag spelar WoW än när jag surfar tex. Datorn är ca 3 månader gammal.

-Asus 580 Gtx,
-Corasair 16 gb cl9
-Asus p8p67 pro rev b3
-Intel i7 2600k
-corsair gaming 800w 80+
-corsair SSD 3 series 90 gb
-win7 64 bit

Får detta efter att jag startar datorn igen -

problemsignatur:
Problemhändelsens namn: BlueScreen
OS-version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Språkvariant-ID: 1053

Ytterligare information om problemet:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800F362010
BCP2: FFFFF8800FEDFAE4
BCP3: FFFFFFFFC000009A
BCP4: 0000000000000004
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Har uppdaterat drivisarna till grafikkortet, tagit bort deamon tools, tagit ner uppdateringar till windows och problemet kvarstår.
Nu behöver jag eran hjälp!

Tack på förhand.

Av Iskalla

Priset fick mig att falla

Av Iskalla
Skrivet av thorsama:

Yep du behöver allt, om du är ful så kan du ju fixa tillbaka kontot med sq men då är du bra elak! Wow kostar dock inte en förmögenhet

Ne, ta tillbaka något som jag har sålt vill jag faktiskt inte göra. Inte så kul för den andra . Men det är bara till att pröjsa igen då , tack för alla svar !

Av Iskalla

Har inget konto längre, sålde de när jag slutade har dock kvar skivorna och Sq Men skivorna kan inte kosta så mycket idag ?

Av Iskalla

Köpa WoW Igen.

Tjena, efter månaders tjöt från polarna så har jag bestämt mig för att börja med wow igen. Det jag undrar är om man behöver köpa alla skivor nu? Har för mig att jag läste att man behöver bara första eller andra och Wotlk och Cata istället för alla 4 ?

Tack på förhand

Av Iskalla
Skrivet av Xenoz:

Sc2 är väldigt enkelt när man har lärt sig macros och basics jag gick från bronze till platinum med zerg ganska snabbt men sedan tröttna jag då man börja få möta masters och man blev total ägd man verkar gå upp i mmr lite för snabbt jag var mer en dia spelare tycker jag och skulle få spela mot dom tills jag hade en bra winrate men tydligen skulle jag få möta masters bah..hade inte en chans

Att säga att de är Väldigt enkelt är att ta i tycker jag, och att gå från bronze till plat genom att kunna macros och basics låter lite orimligt enligt några jag har pratat med. Gillar inte att marines /maruaders kan dansa bort zealots så enkelt som dom gör. Visst inte när man har charge men innan dess så är de ingen match för dom.

Av Iskalla
Skrivet av _NsMs_:

En bra rush/timingattack-strategi är 4gate. Det går ut på att du bygger fyra warpgates och en aggressiv pylon och sen slutar göra arbetare och bara warpar in units. Attacken borde komma runt 7min (har du inte en klocka över minimapen så aktivera den). Svårt att countra om du inte blir scoutad, speciellt i bronze där alla inte har så bra koll på olika builds. Kolla igenom http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Protoss_Strategy. Det är alltid bra att ha koll på builds, även i de raser som du inte spelar.

Något som jag rekomenderar starkt är att kolla på tuneringar och streams så att du ser hur de "professionella" gör. Det är så jag har lärt mig spela

Jo builds har ja hyfsad koll på nu, streams brukar ja också titta på. Brukar köra 3 gate, tycker den funkar bra. Har i stort sett bara problem mot Terran, antingen tidig push eller dropps då brukar jag falla samman ..

Av Iskalla

Kan man gå upp i leagues nu i början av en season?

Av Iskalla
Skrivet av Flamso:

Spela team games, lär dig på det sättet samtidigt som du läser om builds på internet, eller lägg ner spelet ett tag! Om du tycker det är tråkigt så är det inte så jättebra att fortsätta ha tråkigt. x)

Dock är de en enorm miss av Blizzard att folk kan medvetet ta sig ner i ladders för att potrait farma.

Av Iskalla

1v1 är ju skit tråkigt enligt mig , bara en massa potrait farmers hela tiden.. 1000 wins med zerg kul och möta en sån tex. Lär mig inte ett skit i ladder spelen .

Av Iskalla

Har kört protoss nu ända sen jag skapade tråden, problemet kvarstår dock. Testat 3 gate och 4 gate men blir alltid rushad av 6 pool eller marines.. och mina zealots blir ju kitade så de skriker om de när ja försöker med zealot rush..
Och när man frågar folk som spelar i högre ladders så säger dom bara att man ska cheesa med Dts upp till gold - platinum typ men de folket jag har mött har ALLTID observers eller liknande, T har ju scan osv osv ..

Vet inte va de är, om de bara jag som är HELT kass eller om dom i bronze har spelat ett bra tag , tycker dock inte dom bör vara kvar i bronze då..

Mötte precis en som låg i bronze tydligen men slutade förra seasonen som top 10 i diamond 1v1 och ligger i diamond i 2v2, 3v3 och 4v4 nu och han rusha mig med sina pylons och vann .. mycket balanserat att få möta folk som har 1000 games gjorde med samma ras i 1v1 ..

Om ni har några förslag så är dom VÄLDIGT välkomna .

Av Iskalla

Testa dessa build orders igår och de flöt på mycket bättre, men jag förlorar mot Terrans VARJE gång. Vet inte va jag gör för fel , brukar köra stalkers, sentrys och zealots. alltid ha en observer som scoutar men dom kommer alltid med minst dubbel så mycket marines och 2-3 tanks sen e de GG..

Sen körde jag lite 4v4. vann 5-6 matcher och plötsligt va jag i Platinum laddern :S Varför detta? jag klarar ju knappt bronze i 2v2.

Och va menas med att "uniten" är sentry? :S

Av Iskalla

Protoss, behöver bygg hjälp!

Halloj, har precis köpt SC2 då jag alltid har gillat strategi men har inte köpt just sc förens nu. Fastnade för Protoss väldigt snabbt. Problemet ligger i att jag inte hittar någon enkel uppdaterad "Opener build" utan bara massa avancerade builds ( enligt mig ). Ligger just nu 17 i Bronze laddern men har endast spelat igenom ca 20 % av matcherna, resterande är bots som lämnar efter 1-3 minuter. Så ja hinner knappt bygga innan jag vinner men sen möter ja någon som kan bygga lite då får jag stor pisk x). Brukar köra på att ja ska Teleporta in mina stalkers etc men varje gång ja ska börja så e jag i princip död.
Blir aldrig Supp blockad utan ja får aldrig ut gubbarna fort nog :/

Skulle uppskatta en enkel opener ( även mer detaljerad fortsättning om någon orkar ) så att ja kan spela igenom ett game och vinna och avancera uppåt i laddern

Tack på förhand.