Inlägg

Inlägg som linkon18 har skrivit i forumet
Av linkon18

Online funkar ju inte iallafall inte Rockstars cloudsave så min gubbe har försvunnit samt att SocialClub är ej åtkomstbar säkert nere. Någon annan som har samma problem?

Av linkon18
Skrivet av Falcon:

Det undrar jag också. Verkar som att man bara kan installera spel där man har installerat Origin?

edit: Google is your friend, som vanligt.

Detta kanske kan vara nåt? ** lånad bild **
http://i.stack.imgur.com/GsthR.png

Detta måste jag ta vara på! Iallafall när hela BF4 kommer ut annars har jag problem med utrymme xD

Av linkon18

Efter mitt fjärde försök funkade det... så svaret är väl att bara försöka och försöka

Av linkon18

BF4 Preload

Har problem med preloaden med BF4 betan då den tar evigheter innan det händer något och sen kommer ett meddelande upp som säger:

An unexpected error has occurred. Please try again in a few moments. Error: 196613:0

Någon som vet vad problemet kan vara eller har samma problem?

Av linkon18

Tack

Tack för alla svar Blir nog en Sidewinder X4

Av linkon18

Nytt Tangentbord

Behöver skaffa nytt tangentbord då jag lyckades så väldigt bra med att tappa läsk över mitt andra -.-' Så efter man rengjort tangentknapparna samt gjort lite rent på själva tangentbordet och sen satt i alla knappar igen så funkar inte tangentbordet som det ska, exempel att backspace knappen nu gör sjuor samt uppdaterar sidan, F5 gör samma sak, pil uppåt gör 3'or +'et på numpaden gör ett + men högerklickar samtidigt också... så detta betyder.. nytt tangentbord! Vill helst skaffa något tangentbord för under 300 lappen men de flesta kompisar säger att allt är skit då... men däremot så har jag inte så mycket pengar att spendera på.. Hjälp mig någon!

Av linkon18

Awesome, vill se detta irl :3

Av linkon18
Skrivet av Jonssown:

Se om du får upp enheten om du går in i "Lägg till en enhet".
Drivrutin - Enligt hemsidan bör denna fungera med Windows 7.

Annars kan du testa följande:
Start --> Dator --> Egenskaper --> Enhetshanteraren --> Högerklicka på enheten.

Taaack! du räddade just vår lilla lan kväll

Av linkon18

Trådlöst internet hjälp!

Tjena, just nu är jag hos en kompis och vill fixa trådlöst internet till min stationära dator, så då tar vi hjälp med en ZyXEL USB WIFI g-202. Dock så behövs det en drivrutin för denna men han vet ej vart CD'n är. Jag har sökt efter denna drivrutin men hittar bara till Visa eller lägre (lär gå ändå) men jag hittar inte någonting om hur man installerar drivrutinen eller något liknande för att USB stickan ska förstå att drivrutinerna finns nu. Någon här som vet hur man ska göra?

Av linkon18

Twitch problem

Jag har kunnat se på PsiSyndicate livestreams i 720p+ men nu på sistonde laggar det m.m, men ej för andra. Så jag kan bara kolla i 360p men i andra livestreams kan jag kolla på 720p.
Kan man på något sätt fixa så att det inte blir 720p+ utan bara 720p? Eller vet ni något sätt som kan fixa detta annars så jag kan kolla 720p+ igen?

Av linkon18

Buff

Av linkon18
Skrivet av Kebabhyvlarn:

Återställt filtret?

Jag har redan gjort det, samt också skrivit i andra grejer som Wasteland och DayZ, ingenting.

Av linkon18

Arma II Kan inte hitta servrar

Som titeln säger, jag kan inte hitta några servrar på Arma II, funkar förut men inte längre. Jag HAR disable'at DayZ i expansions men det funkar ändå inte, kan bara köra DayZ igenom DayZ Commander.

Av linkon18

Dota 2 Nycklar

Har 20 nycklar att ge ut, PM'a mig ert Steam namn så får du så snart som möjligt en Dota 2 invite!

Av linkon18
Skrivet av JeagerMeisterSWE:

Fanatec är som sagt extremt bra! Dock är logitech också extremt bra men de är inte kompatibla med XBOX 360 och jag tror inte det finns någon motsvarighet till G27 för Xbox 360 i prisklassen!

Kollade faktist lite på G27'an ser fantastisk ut! Blir en fundering.

Av linkon18
Skrivet av krrjon:

Ska du ha en ratt med h-shifter så är det nog bäst att satsa på Fanatec, du kommer inte billigare undan genom att köpa separat en till PC och en till Xbox. Vet inte utbudet till Xbox eller PC för den delen då jag aldrig kollat på nåt annat än Logitech, Thrustmaster och Fanatec.

Så jag rekommenderar Fanatec i så fall men det kostar ju en del. Men ska du ha h-shifter så kostar det även om du köper en som bara stödjer PC.

En Fanatec CSR är väl överkomlig i pris, med pedaler och h-shifter så blir det runt 3000:- + frakt
Ratt: http://eu.fanatec.com/Forza%20Motorsport%20CSR%20Wheel%20EU
Pedaler: http://eu.fanatec.com/Pedals/CSR%20Pedals%20EU
H-shifter: http://eu.fanatec.com/Shifters/CSR%20Shifter%20Set%20EU

Okej om vi nu säger till bara PC, och så säger vi att vi kan bara lägga ut ca 1000kr. Vad för ratt ska jag ha då? Nyss fått studiebidrag och funderar på antingen lägga pengarna på DH eller en ratt. Kanske blir ratt då jag inte har någon skjuts till DH. Men kan ju alltid vänta tills nästa månad också, då har jag 2000 typ, kanske även får låna lite av farsan eller morsan också

Edit: Såg också att ratten du visade gav kompatibilitet till PS3, Xbox360 & PC

Edit2: Räknade ihop ungefär vad det skulle kosta med frakt och allt... 3258,28Kr med frakt och allt.. MINST :/ Men det låter fortfarande frästande då den har support för 360, PS3 och PC'n kommer troligen skaffa bilspel senare på PS3 (nyss skaffat det typ). Ska kolla lite recensioner om produkten och höra med föräldrarna om eventuellt jobb eller liknande som att göra någon mer syssla hemma och käna ihop någon slant eller så

Av linkon18
Skrivet av krrjon:

Finns inte växelspak till dessa billigare rattar så tyvärr endast "paddlarna" på ratten.

Bra FFB och bra stöd i spel gör att du känner varje ojämnhet i underlaget samt om ett hjul t.ex. kommer utanför asfalten så drar ratten åt det hållet, typ som i en riktig bil Sen så ändras också motståndet efter underlaget, lättare på grus, snö mm samt tyngre på asfalt.

Fanatec har rattar som stödjer PC, Xbox 360 och PS3 dock så kostar dom "skjortan" men dom är säkert riktigt bra i alla fall enligt tester och dom jag pratat med som har Fanatec

Vad skulle du rekommendera att köpa bara för PC och bara för 360 då? Vill ligga åtminstonde så lågt som möjligt men ändå en bra ratt eftersom jag kommer köra ett tag och inte sluta på engång. (Kör Euro Truck Simulator 2) Vill helst att det ska vara växlar till ratten också.

EDIT: Kör för tillfället med PS3 dosa.

Av linkon18
Skrivet av krrjon:

Thrustmasters billigare rattar har väl varierande kvalité men dom har en riktigt bra support om man skulle få en defekt ratt.

Jag har Thrustmasters Ferrari GT experience för PC och PS3 samt även Ferrari 458 Italia ratten. Visst Ferrari GT Experience ratten är en billig ratt å det märks dock gör den sitt jobb men går självklart inte att jämföra med dyrare rattar.

Ferrari 458 hade jag problem med den var lite lätt defekt men jag kontaktade support och dom bad mig skicka in en film på felet och det tog inte lång stund innan jag fick ett mail med ett ärendenummer och att jag skulle kontakta butiken jag köpte den för att få den utbytt. Allt löpte mycket smidigt och jag fick en ny ratt som funkar riktigt bra.

Tänk dock på att Ferrari 458 Italia-ratten inte har FFB eller vibration men den funkar riktigt bra och gör sitt jobb. Trots att den är av "billigare" kvalité känns den otroligt bra för att vara en "budget" ratt, visst samma här går inte jämföra med dyrare rattar men duger gott för sitt pris om man kan leva utan FFB och vibration.

Ferrari 458-ratten känns mycket mer stabil och som om den är av bättre kvalité trots att dom har samma/likadana pedaler och liknande "hus". Det som skiljer är typ ratten och den är riktigt skön att köra med, det är ju dock inte Ferrari GT-ratten. Men visst efter att jag tidigare hade en G27 så nog saknas en hel del innan man kommer till den känslan men då kostar det också.

Vill du ha hela upplevelsen är det nog Fanatec som gäller och då hamnar man i en helt annan prisklass

Okej, växelspak då? kan man skaffa en helt random eller behövs det något speciellt? Tänkte mer på PC då ifall man ska ha det på 360 bör man nog ha en som redan sitter på ratten antar jag. Jo FFB (Force Feed Back) vad är det igentligen? Är det att drar emot när man svänger eller?

Jo inom Fanatec, finns det PC & Xbox360 kompatibel ratt då?

Av linkon18

Thrustmaster Ferrari 458 Italia

Är ratten värd att köpa? eller finns det andra rattar med både PC & Xbox360 funktion som inte är överdrivet dyr?

Av linkon18

Thrustmaster Ferrari 458 italia funkar både för 360 och PC

Edit: Samt att den kostar mellan 700-1000kr beroende på vart du köper den.