Inlägg

Inlägg som linkon18 har skrivit i forumet
Av linkon18

När jag uppdaterar efter ha lagt in:

stream_data[65]: "mms://mtg-wms.bahnhof.net/nrj/?MSWMExt=.asf|<font face=/font/cp1252/normal.font>NRJ - SV</font> (128k)"
stream_data[66]: "http://a219.l9068742218.c90687.e.lm.akamaistream.net/D/219/90687/v0001/reflector:42218|<font face=/font/cp1252/normal.font>RIX FM - SV</font> (128k)"
stream_data[67]: "mms://streaming.sbsradio.se/03872_MixMegapol_mid|<font face=/font/cp1252/normal.font>Mix Megapol - SV</font> (128k)"
stream_data[68]: "mms://qstream-live.qbrick.com/03872_TheVoice_Mid|<font face=/font/cp1252/normal.font>The Voice - SV</font> (128k)"
stream_data[69]: "mms://streaming.sbsradio.se/03872_Studio_low|<font face=/font/cp1252/normal.font>Radio 107.5 - SV</font> (128k)"
stream_data[80]: "mms://streaming.sbsradio.se/03872_rockklassiker_mid|<font face=/font/cp1252/normal.font>Rockklassiker - SV</font> (128k)"

efter följden nästan längst ner på listan så jag inte passerar
}

}

Men när jag sen har sparat och går in i spelet, trycker på radio och sen uppdatera inom internet så finns alla andra kanaler där men inte de jag la in. När jag sen kollar dokumentet igen så är det jag skrivit in borta. Jag har testat att spara och stänga ner sen öppna det direkt utan att starta spelet och uppdatera. Då finns det fortfarande kvar då också... HJÄLP!

Av linkon18

Street Fighter X Tekken Problem

När jag försöker starta Street Fighter X Tekken i Steam så blir det svart som om spelet ska startas och köras, men sen kommer ett meddelande som säger att programmet har slutat fungera.
Jag har testat att göra verify game cache, installerat DirectX, vcredist_x86 och Gfwlivesetup35 inom installations mappen och inget av detta fungerade. Jag har även testat att starta om datorn.

Någon som har samma problem eller vet vad som är fel?

EDIT: Fixade problemet genom att lägga in en XLive.dll fil till där spelet ligger.

Av linkon18

Jag är bara dum nog och har kommit åt power kanppen på sidan av tv'n på väggen ... -.-' stupid me typical me..

Av linkon18

Skärmen trasig? Hjälp!

Tjena, har lite smått problem med min 32'' philips TV skärm. Då jag sätter i kabeln där bak och sen i uttaget så blinkar standby lampan som den ska när man startar en TV men sen slutar den och inget händer... vad kan ha hänt?

Av linkon18
Skrivet av yugurt:

spelet är riktigt nice problemet är bara att ingen spelar det samt att server browsern är näst intill trasig

Det är ju tråkigt :/ Kan man hosta egen server utan deras skit då?

P.S Kör du detta?

Av linkon18

Section 8: Prejudice

På Steam's Daily Deal så finns denna här nu! Om man köper 4'a packet så står det att man får DLC'erna också, men får man det ifall man bara köper spelet till sig själv? Eller måste man kosta på sig de DLC'erna? ''kartorna''

Av linkon18

Skaffa Joystick?

Undrar ifall man ska skaffa en Joystick till BF3, nu undrar jag vad jag ska ha för sorts joystick som fungerar bra med ett bra pris. Kollade nyss på joysticken: Logitech Attack 3, många säger att den är bra till BF3 men sen finns det några forum där de säger att man ibland inte kan dra spaken helt åt höger och bara ca 70% åt höger, samma när man drar joysticken mot sig själv.

Vad tycker ni jag ska skaffa för joystick? Helst till BF3 med ett bra pris och att den funkar bra!

Av linkon18

Namn: Johannes Ferm
Ålder: 17
Ingame Namn: Linkon18 / OneSh0tLinkon / Jojotojo18 / Linkon
Namn på WarZ-forumet: Linkon18
Skype: jojotojo18
Annat: Köpte Legendary den dagen man kunde börja pre-ordra Själv kört igenom hela Metro 2033. Har också kört: Stalker Shadow of Chenobyl, Stalker Call of Pripyat, Dead Island, DayZ (tidigt) och säkert nå mer survival spel. Så jag kan det där med survival och teamplay då jag har vart med en clan med svenskar i DayZ med över ca 35-40 pers

Av linkon18
Skrivet av wolliz3n:

tjenare! undrar om nåt folk har köpt warz? nån som vill fixa ett "team" och köra? kanske är svårt just nu dock, har knappt kommit in på alphan, har spelat ca 4min sen fick jag dc och har inte kunnat komma in på nån mer server. men förhoppningsvis så fixar dom det i veckan eller iallafall till 31a oktober då betan drar igång! men om nån har lust att lira PMa mig gärna.

Jag skulle gärna vilja spela med något, kanske över Skype? Själv har man köpt Legendary Pack Dock dör man hela tiden :/ Hittat 1 friendly bara :/
Jag undrar lite om Shoppen för all del. Man skulle få 35$ i spelet är det de gula pengarna i spelet? Och om man köper något med de pengarna och dör sen förlorar man allt då?

Av linkon18
Skrivet av ^fel:

Det kan väl inte vara så att fläkten verkligen slutar snurra? Om du nu använder processorn till att rendera grafik också så blir den nog varmare än 70 grader utan en fungerande CPU-kylare?

Jag har ingen aning, men detta händer bara inom när jag kör spel, började bli såhär för ungefär 1 vecka sen nu. Går fin fint ca 2210 rpm på CPU fläkten på skrivbords grejer och webbsidor osv..

Av linkon18
Skrivet av kerbo:

Jo det kan vara så! I övrigt tycker jag att bazze svarade bra på din fråga, men återkom ifall du har fortsatta problem. Ett alternativt program för temp är annars HW-Monitor som brukar fungera bra.

Vill man pressa datorn för att kolla max-temperaturer rekommenderar jag OCCT som även har HW-Monitor inbyggt för tempavläsning. Går maxtemp (efter 30min-60min eller tidigare) över 80C på din CPU och över 90C på GPU så kan det finnas anledning att göra något åt tempen.
Både CPU och GPU har en avstängningsfunktion någonstans över 90C för att de inte skall ta skada, men springer tempen upp ditt direkt under ett stresstest är det bara att stänga av testet och återkomma!

Jag har avinstallerat SpeedFan utan framgång, däremot har jag nu tagit en bild NÄR jag spelar BF3 också på HW-Monitor. Samma där, den säger att den går i 0 rpm på CPU'n
Bild: http://imgur.com/pJJLD

Av linkon18
Skrivet av kerbo:

Prova med att avinstallera speedfan till att börja med, det är ett program som kan ställa till en massa problem med fläktkurvor på vissa moderkort. Vill minnas att tillverkaren av programmet inte uppdaterat det på evigheter sist jag kollade, det fungerar därför dåligt om man inte har någon moderkortsprofil inladdad vad jag kan minnas. Temp stämmer sällan i speedfan heller för den delen.

Så du menar att Speedfan kan vara det som har ställt till det? Har avinstallerat det nu och ska testa BF3 om en stund. Så vi får väl se om något har ändrats. Om detta inte funkar vad tycker du att jag ska göra då?

Av linkon18

i5-2500K CPU (GPU) problem!

Typ för ett par dagar sen började min dator pipa utan anledning, det visade sig att när jag startar BF3 och kör det ett tag så blir min CPU varm uppåt 70C. Den låg inte där förut och nu när jag använder ett program som heter Speedfan (annars kollar jag med AI Suite II) om temperaturen på GPU'n visar sig att hela CPU fläkten lägger ner när jag startar BF3, så den går i 0 rpm men när jag så fort stänger av BF3 så går den upp mot 2265 rpm och datorn piper inte längre och CPU/GPU'n blir ca 46C och enligt AI Suite II 44-45C. Jag undrar vad som är problemet! Bör jag skaffa ny processor fläkt eller? :/

EDIT: Jag kan lägga ut ett par bilder på både Speedfan och AI Suite II om när jag inte har BF3 igång och när jag har det, om ni vill!

Av linkon18

Problem med mina 4 TECH HU-111 Headset

Jag har ett problem med mina 4 TECH HU-111 Headset, igår funkade allting, idag så funkar ljudet bra. Men vibrationen man kan ha funkar inte längre på vänster sida om hörluren och bara på höger... hjälp!

Av linkon18
Skrivet av Jazz 1-up:

Man får sitta och läsa kalle anka medan man väntar ifall spelet inte ligger på SSD. Trodde också att något var fel i början.

Edit: Inställningar hittar du uppe till höger

Tack tack!

Av linkon18

Det här har ingenting med det jag snackat om, men hur gör ni så att ni får era data specifikationer under era meddelanden?

Av linkon18

Skype eller andra liknande program (även ingame)

Kan man på något sätt skaffa något program eller så, som gör så att det låter som om jag pratar i en radio eller så (med radio menar jag typ en radio från ex militären på filmer osv) Undrar ifall det finns något program som gör så att jag kan låta som om jag pratar i en radio på typ Skype eller ingame spel som typ CS:S /CS:GO, Planetside 2 osv.
Skulle vara häftigt med en sådan funktion som ens vänner eller flera använder och pratar med varandra inom det!

Jag vet inte om detta är rätt forum att lägga denna tråd på dock :/

// Johannes

Av linkon18

Okej hittade svaret... Vänta tillräckligt länge och ignonera svarar inte grejen.. typ 4-5 min

Av linkon18

Problem - Shogun 2

Jag har lite problem med Shogun 2, från packetet Master Collection från Steam. När jag startar spelet frågar den först efter:
(X) Play Total War: SHOGUN 2
( ) Encyclopaedia
( ) Benchmark DX11 Graphics High 1080p
( ) Benchmark DX11 Graphics Balanced 720p
( ) Benchmark Game Settings
( ) Benchmark DX9 Graphics Balanced 720p
( ) Benchmark DX9 CPU

jag kryssar i Play Total War: SHOGUN 2
Och trycker på PLAY

(Preparing to launch SHOGUN 2)

Nu frågar den efter DirectX Mode

A DirectX 11 compatible graphics adapter has been detected.

Select one of the following modes:

( ) DirectX 9
(X) DirectX 11

Jag kryssar i DriectX 11 och trycker OK
Sen blir bilden svart och jag får upp splash screen'en sen väntar jag lite och trycker sedan CTRL + ALT + DEL
I aktivitetshanteraren säger den att Total War: SHOGUN 2 Inte svarar...

Skulle vara tacksam om att få hjälp då jag har köpt boxen för ca 33€ och att jag har väntat på att ett spel på 30GB ska hämtas och laddas ner.

Av linkon18
Skrivet av Copsi:

jag har inte mitt apb via steam, kolla om du har någon launcher tex: "D:\Andra spel\APB Reloaded\Launcher\APBLauncher.exe"

Jag kunde överföra mitt APB till Steam genom att göra en mapp i common i steam foldern med namnet apb reloaded därefter så starta jag om Steam och sen tyckte jag på att installera apb inom steam sen poff hoppa den upp till ca 80 % på ca 2 min, sen var det bara patcherna som tog tid.. Så det fungerade