Inlägg

Inlägg som linkon18 har skrivit i forumet
Av linkon18

RensaR datorn, kan jag ta bort det här?

Undrar om jag kan ta bort detta eller vissa filer av den?
Vet att det är grafikkortet osv.

http://gyazo.com/65a53e584737c349e96632fd04ea1250

Av linkon18
Skrivet av Ctrl:

Just den du söker är en Fake, dvs den existerar inte.

http://bootleggames.wikia.com/wiki/Pok%C3%A9mon_Black

Okej, kan du tänkas länka någon som faktiskt existerar och att man kan köpa den?

Av linkon18

Pokemon Bootleg - GBC

Någon här som har hört talas om "Bootleg" Pokemon? Typ ett hack på Pokemon. Jag undrar iallafall vart man skulle kunna köpa/få tag i sådana här bootleg spel till Game Boy Color. Skulle vara kul att ha något sånt spel utan att använda sig utav en emulator. Bootleg spelet jag är mest intresserad av är spelet Pokemon Black som jag hört att det kallas. Där man kör Red versionen av Pokemon men har en ny Pokemon i spelet som heter GHOST och har bara en attack.

Av linkon18
Skrivet av laudanum:

Vill han ha en färdigbyggd med windows så kan http://www.inet.se/produkt/1517203/inet-speldator-amd-limited... vara ok. Uppgradera med grafikkort när inte den integrerade räcker längre är ju enkelt iaf.

Vill han bygga själv funkar ju http://www.inet.se/produkt/v100333/dator-i-delar-nvidia-gtx-7... rätt långt. Lägg till windows så ligger det just under 6000:-.

Brukar det inte vara dyrare och köpa i paketpris? Just därför jag undrar om delar etc.

Av linkon18
Skrivet av laudanum:

Ska han ha en ny dator för upp till 6000 kr, plus en skärm för upp till 2000 kr, plus kring utrustning för upp till 1000 kr? Sammanlagt 9000 kr?

I så fall går det, men inte allt det för 6000 kr, nytt. Begagnat kan gå..

Skickades från m.sweclockers.com

Yes det går sammanlagt på 9000 kr, alltså 6000 kr för bara burken

Av linkon18

Hjälp med att bygga dator!

Hej hej, gör inlägget åt en vän som ska skaffa ny dator, men det är så att jag inte är den kunnigaste och undrar då, om man har en budget på ca 6000kr (sen kanske en bra skärm för max 2000kr, tangenbordet ska vara så att det är "kort slaglängd" men priset ca 1000kr samma gäller musen).
Sen ett par bra hörlurar som inte tar upp "flåsanden/andningar" på micken.

Av linkon18

Mus problem

Efter ett lan (igår) så har allt varit bra ända sen jag kom hem, för nu när jag siktar så "hackar" musen i spelet. För att förklara det lite bättre så menar jag mer att den växlar känsligheten helt random, så ibland kan det gå fort så man gör 360 och ibland kan man knappt kolla 180 grader. Musen jag använder är en Logitech G300 och funkar hur bra som helst på alla spel nu förutom CS.

här är min launch options: -freq 120 -novid +autoexec -tickrate 128 -console -threads 8 -high +mat_vignette_enable 0 +mat_queue_mode 2 +cl_rate 128000 +cl_cmdrate 128

sen inne i spelet gör jag en exec (kallad för mig: exec panggud) som innehåller:
rate 128000
cl_updaterate "128"
cl_cmdrate 128
fps_max 128000
cl_interp "0"

JO jag vann också en mus på lanet (Gigabyte ECO 600) som jag använde en stund ifall det kan vara drivrutinerna från den som ställt till det?

Hoppas någon kan hjälpa mig!

Av linkon18

Macbook blått streck på skärmen

Hej, en kompis fick lite skärmproblem med sin Macbook, detta är vad hon sa:
Kan någon tala om för mig varför min dator helt plötsligt, när jag bara sitter och kollar på serier, får ett blått streck över skärmen?!
Tacksam för svar!

http://gyazo.com/015296c5d729b3f185a2ad84556b04bd

Av linkon18

Tack för alla svar Jo det är ju så att jag kommer skaffa nytt grafikkort, frågan nu var liksom ifall grafikkortet var duglig att ha för skärmen då jag annars kör på en 32" Philips TV vilket inte alltid är så praktiskt att ha med på lan där det är 27" gräns. Då får man nöja sig med sin brors skärm på ca 21" med 1600x900 vilket inte är så skoj!

Av linkon18

Geforce GTX 560 - Hur mycket Hz klarar den av?

Hur mycket Hz klarar mitt Gainward GTX 560 GS 1024mb? Då jag funderar på att skaffa en skärm som kan ha 144Hz

[Skärmen: http://www.philips.se/c/st-monitorer/brilliance-lcd-skaerm-med-smartimage-game-242g5djeb_00/prd/sv/ ]

Av linkon18

ARMA 3 - Tangentbordslayout kommer upp som kommando ruta

Vet inte vart jag skulle sätta denna fråga men ni kan gärna flytta den om den kommit fel.

Jo det är så att jag försöker spela Arma III men när jag kör kommer denna kommand ruta upp i övre vänsta hörnet:
https://imageshack.com/i/5h9ubrp

Jag tog råd från några på Altis Life BlackWing Gaming TS3 och de sa att de inte hade något med Arma III att göra, dock är det bara de spelet som detta händer på.
Här har ni en till screenshot på aktivitetshanteraren ifall ni ville kolla den och hjälpa mig identifiera vad det kan vara för program isåfall...
https://imageshack.com/i/mkf7ttp

Jag behöver verkligen få bort den där kommand rutan pga att jag ej kan göra något i Arma III, kan varken skriva i side channel eller ex ta ut pengar på Altis Life.

EDIT: Lösningen är att jag hade snabbtangent med tangentbordslayoutet (Left Alt + Left Shift) Vilket kan kommas åt vanligt i Arma. För att ta bort denna funktion så går du in i inställningar på tangentbordslayout och går in på avancerade inställningar och tilldelar växling av tangentbordslayout till inget.
I mitt fall växlade den upp en kommando sökning eller liknande för kinesiska tangentbord.

Av linkon18

Kommer Windows bli nya COD och släppa istället ut operativsystem varje år? Hahaha

Av linkon18

När dessa inlägg kommer tycker man sitt GTX560 är skit då de flesta tipsade honom med GTX560 Ti... Tro om man själv kanske ska skaffa nytt xD

Av linkon18

Gives bort: 50% OFF Coupon Code För Crusader Kings II

Ger bort mitt Crusader Kings 50% OFF

Steam namn: Linkon18 (med ett DayZ märke som profilbild)

Av linkon18

Jag har ex redan min 32'' skärm... duger bra

Av linkon18
Skrivet av Majora:

Jag är så galet sugen på en Oculus Rift att det knappt går att beskriva med ord, men jag vill inte lägga en beställning på en developer-enhet bara för att höra att consumer-versionen snart ska släppas.
I Februari ska jag få en bonus så jag funderar på en Oculus samt datoruppgradering på samma gång. Med lite tur kanske man har hört något nytt sen dess, det är just 1080p som jag är mest ute efter då jag läst om att en del upplever att det blir som ett rutnät för pixeltätheten är så låg på nuvarande.

Fick testa Oculus Rift på ett event med spelet ROller Coaster Tycoon, känns nästan exakt likadant som att åka riktig bergochdalbana. Får samma känsla som när man åker ner från en ramp etc, kommer mycket troligtvis införskaffa mig konsument versionen när den är väl ute! Ett must buy!

Av linkon18

Såg detta nu, ser väldigt intressant ut och vill gärna veta resultaten sen

Av linkon18

Men ingen fix på Netcode...

Av linkon18

F.R.E.Q 5 Gaminghörlurar något att ha?

Tjenare, jag undrar om F.R.E.Q 5 hörlurarna är nå bra, då jag har ett erbjudande av en, att få köpa dem för 500kr då han har tappat intresse för dator så han säljer hela köpet och redan sålt datorn.

Av linkon18

Jag har samma grafikkort som du och lite annat... men det är värt ett köp sålänge de fixar spelet -.-'