Inlägg

Inlägg som ReconHavoc har skrivit i forumet
Av ReconHavoc

Har samma problem, spelet fryser i ca fem sekunder och när det tar slut "respawnar" alla kroppar på banan från himlen typ. Gissar att det är ett ISP-problem.

Av ReconHavoc

Har samma problem med Com Hem. Allting går otroligt segt att buffra just på Youtube, fungerar med proxyn dock. Känns spontant som att det är hos Google felet ligger..

Av ReconHavoc

Inget ljud alls i Skyrim (meny, in game) - Hjälp?

Hej hej,mitt problem: spelade 35 timmar Skyrim fram till ungefär 24-25 November. Sen slutade jag spela (BF3, skola) och skulle för nån vecka sedan visa upp spelet för en kompis.

Då funkade plötsligt inte ljudet överhuvudtaget. Inget ljud när Bethesdaloggan dyker upp, inget i menyn och inget in game.
Har provat att ändra till alla olika ljudkvaliteter, ominstallerat spelet två gånger, installerade även en version av Direct x 10, men ingenting hjälper. Har även installerat senaste beta-drivern från nvidia. Har provat spelet på lägsta inställningarna.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra längre, ljudet fungerar i alla andra program. Jag misstänker att det är någon patch från Bethesda som släpptes under mitt uppehåll mellan november-december. Laddade även ner senaste uppdateringen av Skyrim på Steam igår ( 1.3 ).

Vore väldigt tacksam för hjälp och förslag på fix !

----

Hade Skyrim på mute i volume mix : /

Av ReconHavoc

Okej, tack för svar! Har en äldre 720p HD Ready Lcd som jag hade tänkt koppla till min 1080p laptop. Funkar inte så bra, även om jag sätter inställningen på datorn till 1280x720 så hamnar ändå en del av bilden utanför på tv:n. Vet inte riktigt hur jag ska få det att funka, hade tänkt prova att spela lite spel på tv:n genom datorn men ja, ser ju inte så ljust ut.

Min brors dator som har 1366 x 768 i standardupplösning fungerar perfekt på två tv-apparater och en monitor. Klurigt..

Av ReconHavoc

Höjde uppdateringsfrekvensen till 60 hz: bilden förminskades och får en svart ram

Hjälp! Anslöt datorn till tv:n och skulle pilla lite i inställningarna för att få bilden att skalas upp på rätt sätt. Ändrade skärmen från 30Hz till 60hz och nu finns inte alternativet 30 Hz kvar längre + att jag har en liten ruta med bild bara och resten är svart runtom.

Är det någon som vet hur man återställer inställningarna eller hur man får normal bild igen?

Edit: Lyckades ändra på det i Nvidia Kontrollpanel. Hade datorn inkopplad till tv:n genom Hdmi, bytte uppdateringsfrekvens från 30Hz interlaced till 60 Hz och då blev skärmen som besrkiven ovan. Kan det ha varit så att datorn byter till 30Hz interlaced när den är kopplad till en annan skärm, och att det är därför det inte kommer upp som alternativ nu?

Av ReconHavoc

Fläkten gör ett ypperligt jobb med att hålla datorn kyld, får nu även relativt höga fps på både banor som 32 p Métro samt 64 p Firestorm.

En del av frmagången beror på den inbyggda överklockningsfunktionen ska posta en bild med vad jag kör för settings...

Settingsbilder

http://imageshack.us/f/233/uubf.jpg/

http://imageshack.us/f/843/uehuee.jpg/

Av ReconHavoc

Återkommer med intryck, har lyckas hitta ett bra läge där det flyter på väldigt stabilt i lite över 50 fps, men grafiken blir såklart en smula lidande.

Av ReconHavoc

Köpte precis den jag länkade senast!
i7 2 Ghz quadcore
8gb ram
gtx560m 1.5gb

Installerar BF3 nu och ska se hur det flyter. tack för svaren iaf, speciellt till:

Skrivet av cirderf:

Mvh cirderf

som fick mig på andra tankar som gjorde att jag tillslut valde en dator med 560m

Av ReconHavoc
Skrivet av Dave88:

Jag köpte en msi gt780r, snyggt utseende bra prestanda. Titta i recensions tråden om mina tankar i bf3.

Letade runt lite men hittar inte just din recension, vore snällt med en länk!

Av ReconHavoc

Sorry för dubbelpost!
http://www.webhallen.com/hardvara/136663-msi_gt683r-420ne-cor...

Hittade denna nu som jag kan få för 10990 pga rabatt hos webhallen. Vet att den nya Asusen har den mest uppdaterade processorn för samma pris, plus ett 2GB GTX560m jämfört med 1.5 GB på den ovan i länken. Men står inte ut med hur Asusen ser ut :/ (är ingen MSi fanboy alls ska påpekas, har bara ägt en enda vanlig Acer-laptop i mitt liv)

Är jag helt korkad om jag väljer en lite sämre dator på grund av design/utseende?

Av ReconHavoc
Skrivet av cirderf:

Mvh cirderf

Tack för tipsen! Har kollat massor på notebookcheck då jag inte var så haj på datorspecs innan och såg också skillnaden där..

Har sett Asusen innan, den verkar väldigt bra som gamingdator, det finn dock en stor nackdel :i5-2410M har endast två kärnor!

Jag vet inte hur intresserad du är av BF3 men enligt det jag har läst så fungerar spelet mycket bättre med fyra kärnor än två.
Rent allmänt har jag ingen koll på hur mycket bättre en helt ny Quad-core i7(Msi:n) är jämfört med en dual-core i5.

En annan faktor är ju att den är ganska klumpig och, i mitt tycke, inte alls snyggt designad. Kommer en uppdaterad version av Asusen du länkade i November, för nästan 11 000 med uppdaterad cpu: http://www.webhallen.com/hardvara/140447-asus_g53sx-sz061v-i7...
så det jag skrev om processorn är egentligen inte ett bra argument..

Men iaf, grejen är att jag vet att det finns bättre grafikkort osv, men undrar mest hur bra den funkar till BF3. Stabila 50-60 fps på medium, kan det funka? Är även beredd att skala ner upplösningen om det skulle behövas!

Av ReconHavoc

MSI GE620DX-488NE - Hur bra klarar den Battlefield 3?

Hej allihop!

Hade tänkt utrusta mig med en bra gaminglaptop och har kommit fram till att en Msi GE620Dx är ett bra val. Länk: http://www.webhallen.com/hardvara/140460-msi_ge620dx-488ne-i7...

Specs:
-15.6" 1920x1080
-i7-2670QM -2.2Ghz,Quad-core
-8GB Ram
-750GB
-Nvidia GT 555M 2GB - GDDR3

Det är allra nyaste modellen som precis kom in i lager.
Om någon har något annat förslag på en bättre gamingbärbar under 10 000 får ni gärna föreslå det! Och ja, den måste vara bärbar och under 17"..

Så till frågan: Hur bra kommer den att kunna köra BF3? Kommer den att klara Medium i 60 fps t.ex? Tacksam för svar !