Inlägg

Inlägg som emodan har skrivit i forumet
Av emodan
Skrivet av Beginner:

Vad är WoW Classic? Menar, var går "gränsen" för "Classic" och "Ickeclassic"? Wow 1.0, mer klassiskt än så kan det inte bli eller går gränsen vid 3.0? 5.0? Genuint nyfiken.

Skrivet av qwzxqwzx:

Patchen innan första expansionen The Burning Crusade.

Av emodan

@Simoneriksson: Tack för din input!

Dock är jag lite osäker på om lagen om distansavtal kan tillämpas i det här fallet. Det är nog troligt att man kan få hela processen till ett distansavtal men i mitt fall har jag brutit förpackningen. Något som kan göra att ångerrätten anses förbrukad.

Men men, jag är ingen jurist och har varit i kontakt med Webhallen men inte hört något ännu. Hade inte någon möjlighet att ta mig till butiken så vi får se vad det svarar. Det värsta som kan hända är väl att jag får ta bort mer på priset

Av emodan

@skog1s: Tack för tipset! Värt ett försök

Av emodan

Ångerrätt gäller väl bara på köp över Internet. I mitt fall placerade jag en beställning som jag hämtade ut (och betalade) i butik.

Av emodan

Nexus 6P Gray 64GB

Lade vantarna på en ny Nexus 6P men var osäker på hur jag skulle känna inför storleken. Efter att ha använt den i två dagar kom jag till insikten att den inte var för mig. Telefonen i sig är grym.

Telefonen är fabriksåterställd och det enda som skiljer den från att vara helt sprillans är att plasten är bruten.

Köpt på Webhallen. Kvitto följer med eventuellt köp.

Ej bunden till någon operatör.

Eftersom att det här var en "prova på"-period har jag varit extra försiktig.

Hämtas enklast i Göteborg. Skulle kunna skicka den om så önskas.

Läs hela annonsen här

Av emodan

@VeryMadMeatball:
Känns ju som att det inte borde vara några konstigheter att dra den på garantin. Hoppas det löser sig!

Av emodan

@Jinxswe:
På den punkten är du inte ensam!

Av emodan

Samma problem i andra datorer också?

Av emodan

Hmm. Min rekommendation är att köra på ett tangentbord med den layout du vill ha, typ amerikansk, och sen kanske byta ut några keycaps.

Personligen kör jag ett med amerikansk layout och har således en lång shiftknapp. Men det hindrar inte från att man skriver som vanligt.

Av emodan
Skrivet av SwedenVirre:

Hur är vikten på en Minoix naos 7000/5000? gillar när där är lite tyngd i min möss. har som sagt ganska stora händer så för att ge lite perspektiv så när det gäller mekaniska brytare gillar jag bucklingspring och Cherry MX Green.

Kör en sån Mionix både hemma och på jobbet och har som du ganska stora händer (tror jag, jämför med folk för sällan) och tycker den ligger gött i näven. Den känns ändå rätt robust tycker jag. Var längesedan jag hade min 518 i näven så vet inte riktigt hur de förhåller sig till varandra på den punkten.

Skrivet av SwedenVirre:

Sen kan man se vilka möss som är för claw/palm grip eller dyl? jag har hela handen på min möss helst. annars är det lite åt claw hållet om det inte är möjligt(som med min rapter)

Kan ju säga att det lutar åt, för mig, att vila handflatan på musen.

Av emodan

http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/188442-m...

Jag kör en sån här, Mionix Naos 7000, både hemma och på jobbet. Även om det blir lite dåligt med gaming på jobbet ligger den bra i näven för en snubbe med förhållandevis stora händer.

Kan rekommendera, den funkar bra för mig. Senaste musen var en Logitech MX518 men den gick sönder. Annars hade jag nog kört på den fortfarande.

Av emodan

Man kan även använda den för att testa sina programmerarskills.

Sidan https://projecteuler.net/ har en del problem som man kan ta sig an antingen med hjälp av programmering och matematik. Sen är ju Raspberry Pi:n något mindre än en desktop vilket gör att man inte alltid kan förlita sig på ren kraft för att lösa problemen.

Av emodan

Green man gaming brukar ha rätt schyssta deals.

Gjorde en sökning snabbt men såg inte Sim City.

Av emodan
Skrivet av Slaktardej:

Sedan finns ju Fallout 4. Är osäker på autentiseringen med Steam men tror att offline mode i Steam fungerar bra för att starta spelet.

Håller själv på att flytta lite! Innan jag hittade nätverkssladden körde jag Fallout 4. Det var inga problem med Steams offline-läge. Sen att det tog ett tag innan det trådade nätet var på plats är väl en bakläxa till undertecknad

Av emodan
Skrivet av Jinxswe:

http://othersidetease.com/b645gt.php
http://www.othersidetease.com/strawberry.php

Älskar System Shock. Dock så vet jag inget om detta nya företaget så vet inte hur man ska reagera på detta.

http://www.pcgamer.com/system-shock-3-teased-by-otherside-ent...

En snubbe som hade en hand med i första spelet är grundare till Otherside verkar det som.

Av emodan

Testade att filma lite nu men upplevde inte ditt problem. Kanske som ovan skriver att du fått ett måndagsex?

Av emodan

Kan egentligen bara kommentera på startknappen, men jag upplever att den känns lika pigg som den gjort och inte ändrat på sig. Nu har jag visserligen bara haft den ett par dagar och förhoppningsvis är det inget som ändrar sig.