Inlägg

Inlägg som henkemaister har skrivit i forumet
Av henkemaister

far cry 1-3

Av henkemaister
Skrivet av anon99339:

Testat att trycka F8 vid start och gjort systemåterställning?

Skickades från m.sweclockers.com

Som kazen säger. -Direkt från microsoft->

Windows-logotypen visas, men datorn slutar fungera innan du kan logga in
Ibland börjar Windows att läsas in, men slutar att svara under startprocessen. I de flesta fall beror problemet på ny maskinvara, ett nytt program eller en skadad systemfil. Felsök problemet enligt anvisningarna nedan. Försök starta datorn efter varje steg. Fortsätt bara till nästa steg om du fortfarande inte kan starta Windows.

Så här felsöker du startproblem

Starta om datorn. När den tomma skärmen visas för första gången trycker du upprepade gånger på F8. Avancerade alternativ för Windows-menyn öppnas. Om menyn inte visas startar du om datorn och försöker igen. Välj Senast fungerande konfiguration med piltangenterna (musen fungerar inte) och tryck sedan på Retur. Det görs ett försök att starta Windows XP.

Om du nyligen har installerat ny maskinvara stänger du av datorn och kopplar från maskinvaran. Starta sedan om Windows XP och felsök maskinvaran tills den fungerar korrekt.

Starta om datorn och tryck på F8 igen. Den här gången väljer du Felsäkert läge och trycker på Retur. Windows XP startas i felsäkert läge. I det här läget startas inte program eller maskinvara automatiskt och grafiken som visas är mycket enkel. Om du kan starta Windows XP i felsäkert läge kan du ta bort alla program eller uppdateringar som du nyligen har installerat. Starta sedan om datorn som vanligt.

Av henkemaister

Sony db1080, hur kopplar jag denna bäst till datorn?

Tjena, tänkte köpa en förstärkare jag tänkte brygg koppla till ett tre-vägs system. Dock undrar jag hur jag bäst kan koppla den till datorn? Letat info ifall det finns 3,5mm uttag eller aux, men inte hittat speciellt mycket. Skulle detta vara ett bra köp?
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1577

Av henkemaister

DOTA 2 KEY SÖKES

Hej, söker efter en dota 2 key, om någon har en över så skicka gärna i PM!

Av henkemaister

Du kan ju alltid försöka modifiera en hålslagare om du ska "massproducera"

Av henkemaister
Skrivet av kladdkakemuffins:

Om du fortfarande inte lyckas att få igång det trots alla bra svar från folk, prova att: 1. Högerklicka på Launchern och välj sedan 'Kör som administratör'. Om det strular: 2. Högerklicka på Wow.exe eller Wow-64.exe och kör dem som administratör och se vad som händer. Oftast löser "Kör som admininstratör" väldigt många problem...

Testat det också men blev samma . Men har installerat om nu ändå så nu bör det funka. Tack gott folk för alla bra tips btw

Av henkemaister
Skrivet av m4gnify:

Kör du Wow.exe eller Wow-64.exe så startar spelet direkt, utan launcher

Det konstiga var ju att jag ändå fick upp launchern när jag använde wow.exe och wow-64.exe ..

Av henkemaister
Skrivet av simon253:

det roliga är att om du trycker på WoW64.exe iwow filerna så får du inte upp lunchern

Det tyckte jag var väldigt skummt också o.O

Av henkemaister
Skrivet av AndersLjungdahl:

Repair ska ligga på startmenyn

jo det brukar göra det, en kompis har ionte heller någon repair..blir väll en total re install på några timmar :$

Av henkemaister
Skrivet av Elghinnarisa:

Fungerade varken repair eller att starta direkt?

Använder jag wow.exe eller wow.64 kmr ändå launchern upp och det blir likadant.. och jag hittar ingen repair i någon wow mapp eller om jag söker repair.exe

Av henkemaister

Nej :/

Av henkemaister

Problem med launch Wow

Hej, har problem med wow laucnhern, när jag klickar play så laddar det sen kmr launchern upp igen, och så blir det varje gång jag klickar "play", har funkat hela tiden men idag slutade den funka tvärt, nån som vet vad som kan hänt? Inte lagt innan nya programsedan sist jag spelat, har testat virus scan, startat om datorn osv.

Av henkemaister

ser typ ut som en dvd med ett xbox på sidan o.O

Av henkemaister
Skrivet av JesperOlsson:

Kanske lite tråkigt tips, prova installera om Windows. Problemet du beskriver tycker man borde lösas med uppdaterade drivrutiner och en ominstallation av det berörda spelet. Lycka till!

hade samma problem ett tag förut, dock kunde jag inte heller uppdatera snabbare än 50kb/s, uppdaterings hastigheten löstes konstigt nog med en switch(kan nån förklara hur i helvete det gick till? xD). Och error problemet löstes med en ominstallation av windows och nya grafikdrivrutiner, se tilll så att wow är up to date! om inte så har du crash problemet redan där :>

Edit: tänkte bara säga att jag håller med jesper!

Av henkemaister

Gråter blod sen jag fick reda att blizzard inte ska reseta MMR :`(

Av henkemaister
Skrivet av Red110:

Jag använder bakgrundsbelysning för att det är snyggt och även när det är mörkt så kan jag se bokstäverna när jag ska skriva t ex...
Inte alla som skriver jättesnabbt utan att titta på tangentbordet.

Har ett mk50 och det är underbart. kan lova dig att du lär dig skriva utan lyse fortare än du tror, och du slipper bli "irriterad" av ljuset när du gamear :D(+billigt, handlovsstöd, rödabrytare, har 4 lampor som lyser blått xPpPPp, hållerbra, glider inte runt på bordet, luktar gott, skönt, smakar gott)

Annars är det mk85 som gäller!!

Av henkemaister

Grafikkorts jakten

Tjena, som rubriken tyder så är jag på jakt efter ett nytt/begagnat grafikkort för ca 2500:-. Skulle gärna vilja ha nå tips om ni vet av nått bra begagnat eller nått bra erbjudande. Allt bättre än xfx radeon 6950 är godkännt!

Av henkemaister

hur kan du spela cod med datorn in på halva musmattan? Hoppas inte du spelar sådär

Av henkemaister
Skrivet av matx:

Skriver man cl_cross, så kommer massa upp.
cl_crosshairdot
cl_crosshairscale
cl_crosshairsize

för att lägga till samma funktion på fler knappar
bind "tangenten" "funktionen"
Men varför göra samma sak på flera knappar??

För att näru kör awp vill du ju inte hoppa ut med scroll då du ska scopa och skjuta Sen ducka med scroll ett "snärrt" om man tror det är nån bakom typ hörnet för att de ska missa hs osv

Av henkemaister

Counter-strike global offensive (Console commands change crosshair)

Tja, jag och mina polare satt och funderade hur man ändrar siktet i cs: go till mindre gap, size, tjocklek, m.m. Även hur man kan få det att bli en "prick".
Sedan hur man bindar så att man kan hoppa på både space och bakåt scroll samt Duckar på ctrl och frammåt scroll.

Det vi hittat hittills är:
cl_crosshairgap

Kan någon kunnig göra en lista på commands? Tack på förhand!