Inlägg

Inlägg som henkemaister har skrivit i forumet
Av henkemaister
Av henkemaister

Byggde skrivbord o fixade med lite belysning[avstängd] för o få det lite gött i hörnan på kvällarna. Har inget emot att lägga lite extra cash på kringutrustning

http://ladda-upp.se/data/xdtzszjfharswx/

Av henkemaister
Skrivet av Konichiwa:

Här får alla lenovo thinkpads och hp probook.

Skickades från m.sweclockers.com

Det var utlovat datorer till alla här också men pengarna tog tydligen slut på vägen. (Lärarna behövde antagligen droger för att orka med oss odågor)

Av henkemaister

Har tankarna på att bygga en htpc av en gammal radio som farmor har på vinden. (mycket gammal) Har du någon erfarenhet om det finns "glas blåsor med gas" i de gammla radio burkarna? Tycks har hört att dom ska smälla ruggigt bra så skulle vara lite bra att veta

Av henkemaister
Skrivet av olle360:

http://img441.imageshack.us/img441/5313/95164764.jpg

Du vet att privatskolor måste man betala för att gå i inte vice versa, privatskolor blir inte finansierade av skattepengar.

OnT:

Fin lya du har där, vad är det för skärmar och specs på datorn?

Jag går kommunal skola och vi fick laptops för ett värde (vid privat inköp) på 12k, dock så var det bara teknik och natur linjerna som blev bjudna på datorer. Bygg får plankor, vvs får rör och teknik får...teknik

Update; Realised your point!

Av henkemaister

World of warcraft; Kul ca 2 månader men riktigt kul
Bf3; ruggigt najs!

Av henkemaister

Laddat ner det senaste från deras hemsida nu i vilket fall!

Av henkemaister

Qpad 5k, Ska drivrutins skiva följa med?

Tjena, fick idag hem min qpad 5k, fick inte med någon skiva för drivrutiner och dyl, ska det följa med en skiva?

Av henkemaister
Skrivet av rubenskuld:

Jag har inget av dem ännu, ska inhandla och vet ej riktigt om jag har råd med båda... så därför frågar jag

Fyll på datorn efter ekonomin med tiden bara, skulle köpt processor nu och grafikkort senare isåfall. Då grafikkorten troligen faller i pris om någon månad(?)

Av henkemaister

Läst den förr, men ville höra en personlig åsikt från någon som sitter med det mycket

Av henkemaister

Hur mycket låter knapptryckningarna på tangentbordet? Är det så man störs av det? Funderar på något tangentbord från mk serien men hört att blå brytare "klickar" rätt högt. Snyggt chassi!

Av henkemaister
Skrivet av NAMLAX:

ja men sen fick jag "second thoughts" så jag beställde aldrig XD men nu har jag råd... men jag börjar bli orolig för det chassit jag har valt för det finns inte i lager och det står inte om eller när det kommer in igen...
http://www.inet.se/produkt/6911339/nzxt-source-220-svart
så jag vet inte vad jag ska göra... jag vill inte ha ett dyrare chassi och jag vill inte ha ett större chassi :/

Kör med ett sådannt http://www.inet.se/produkt/6900621/antec-three-hundred-svart .Köpte som ecco chassi då jag hade en viss budget på datorn förra året Fyllde fläktplatserna och det kyler riktigt bra, dock är det inte så tyst..

Av henkemaister
Skrivet av mini-z1994:

länk på resten av datorn tack då ett 520 låter som någon hp ala skräpburk som du inte kommer vara nöjd med länge alls och om du ska köpa ny dator länka gärna för du kommer inte klara av mkt bara för att det har två gb minne det kortet klarar inte av sådär jätte mkt bara så du vet low på bf3 är nog det tyngsta den klarar i 1366x768

kika på en dator från antingen inet, komplett eller webhallen som inte görs av hp eller något sånt märke då de är mer tänkta att vara kontorsburkar som ska stå och rulla i typ 4 år innan de skrotas...
deras egna datorer som de gör har mkt mer prestanda för pengarna.

Kör just nu gtx 450 i Bf3 på 1920x1080 medium o känner inte av några problem eller "lagg". Dock har jag inte vågat titta vilken fps jag ligger då jag troligen skulle börja gråta blod!

Av henkemaister
Skrivet av PerZerk:

Det ser inte ut att vara i plast iaf
http://www.youtube.com/watch?v=d0PZyh0YrtM

hahahahah vilken lirare!

Av henkemaister
Skrivet av Rutger Janåker:

Tyvärr så är det väl ofta så att det är det negativa man hör. De som är nöjda letar inte upp CDON-delen på forumet för att berätta att dom fick sina sakeer i tid, eller att allt var pefekt paketerat.
Men kan man bara stå ut med någon dags extra frakt finns det stora pengar att tjäna på att handla hos CDON.

Jag vet inte hur det ser ut i de andra delarna av forumet, för andra företag. Men jag slår vad om att det finns en hel del kritik där också.

Man ska inte glömma det positiva med CDON. De har svårslagna priser och 5% rabatt, vilket är riktigt trevligt! Du hittar nog inte ett enda företag där INGEN har haft en negativ upplevelse. Det blir dock väldigt påtagligt i en tråd som denna.

Men jag skulle, efter mitt köp, tveklöst rekommendera CDON.com till mina vänner.

Då jag inte handlat på cdon förr så har jag bara gått efter tråden och fått mig en uppfattning att det är mycket krångel med bla rabatt kuponger till frakt osv. Men som du säger tas nästan bara de negativa grejerna upp här så kul o höra något positivt. Hittade faktiskt ett par grejer nu med ruggigt bra priser, så man kanske köra en test omgång ändå!

Av henkemaister

Vad är det för "hörn skrivbords" skiva du använde?
[Snyggt byggt fräsig..eh..skrivbord!]