Inlägg

Inlägg som Mnemozyne13 har skrivit i forumet
Av Mnemozyne13
Skrivet av Zeuxlarsson:

Att du får FPS drop om du spelar in film med fraps så är det fullt normalt även med en riktigt bra dator.

Och det beror på vadå?

Av Mnemozyne13
Skrivet av Zeuxlarsson:

Hårddisken påverkar inte fps ett smack då spelet renderas upp och cacheas i VRAM och RAM. Seg hdd ger bara längre laddningstider. Vilka filer menar du sparas från fraps om man bara använder det för att mäta fps?

Du har nog missuppfattat något. Jag har inte påstått att filer sparas från Fraps om man bara använder det för att mäta FPS.
Sparar jag däremot video med Fraps så får jag FPS drops. Jag får FPS drops när jag skriver eller läser från hårddisken vid save/load.
Sen kanske Skyrim aldrig läser direkt från HDD,n under spelets gång, det vet jag ingenting om. Det var mest bara för att vidga synfältet så att säga. Eftersom ingen riktigt verkar veta vad som är orsaken till problemet.

Jag kör i 16x8x och sitter på i5 2500k, 6950 och får 60 FPS utomhus, vid sällsynta fall går den ner lite men aldrig under 50 FPS (1280*720).

Av Mnemozyne13

Kan det ha med hårddisken att göra? Brukar få FPS drops när jag kör Fraps då filerna sparas på en HDD i energisparläge. För övrigt så sjunker ju FPS,en helt normalt ner till 30 FPS när man går igenom dörrar och byter zoner så att säga.

Av Mnemozyne13

Hm jag har varit med om att man inte kan ta "shout" från dom där väggarna om det är en fiende i närheten. Exempelvis om du har en drake som flyger runt, även om han är långt ifrån så går det inte att ta förrän du har dödat draken.

Av Mnemozyne13

Är lvl 66 och har inte ens fixat ett daedric set än, har någon del men inte alla och har man inte ett fullt set så missar man ju bonusen.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Thomas:

Har spelat in en, men det var egentligen inte tänkt att den skulle spridas: http://www.youtube.com/watch?v=lQZButXe1FU
Gjorde den för att visa brorsan hur magi ser ut i Skyrim. Noll planering (vilket syns!) och rätt kass kvalitet (komprimerade för hårt men orkade inte göra om ).

Stämningen kanske blir bättre men det måste va ganska svårt att spela med så mörk bild.. ser du ens fällor och sånt? "preassure plate" exempelvis.

Av Mnemozyne13
Skrivet av LinusM:

http://www.youtube.com/watch?v=7b0gQU0cREY

Den blev ganska populär, 10k views nu.

Härligt fall, man brukar klara ganska höga fall men det där var kanske lite i högsta laget.

Av Mnemozyne13

30 år
PC
Dating sims, Hentai games. RPG MMORPG, FPS, Strategi. Gillar SCFI, fantasy.
Och Osu! vad nu det går under för kattegori

Av Mnemozyne13

Skyrim, visa din hemmagjorda video här! om du har en.

Länka gärna era hemmagjorda videofilmer från Skyrim, men bara dom som ni gjort själva tack.