Inlägg

Inlägg som Mnemozyne13 har skrivit i forumet
Av Mnemozyne13

Har någon sett den här ikonen förut och vet vad det är?

Programmet startas och stängs om och om igen, en gång i minuten eller så. Varje gång aktiveras "esc" så om man sitter och spelar kommer exempelvis game menu upp under spelets gång.

Tänkte det var malware eller något först men varken Panda eller MS gratisalternativ verkar få bort det i så fall. Någon som haft denna underbara upplevelse innan mig?

http://i58.tinypic.com/71r57l.jpg

Av Mnemozyne13
Skrivet av Onyx:

Hur billiga är skorna? Annars finns det Converse skor för 500-600 kr på seriösa sidor och det är ett bra pris för ett par skor.

Om det är ett bra pris för ett par tygskor a la "Converse" modell kan man ju fråga sig. Du betalar ju ungefär lika mycket för själva märket som för skon du köper. Sen är det väl kanske inte världens bästa skor att springa runt i men om märket och det "unika" utseendet är det enda man är ute efter så är det ett bra köp.

Av Mnemozyne13

Prissättningen verkar oerhört märklig.

Av Mnemozyne13

Hade med problem att musen ibland bara rörde sig upp och ner medan höger och vänster dog helt lite då och då. Testa ett annat underlag, en annan musmatta, skrivbordet, vad som helst. Kanske inte är det som är problemet för dig men det är ju enkelt att prova.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Rydisen:

Beror ju på vad som är fel, men oftast är det väl glappkontakt.

Jo fast i mitt fall så tror jag inte kabeln har varit glapp, ena luren har dött helt medan ja suttit ganska blixtstilla och spelat. Men det kanske är den vanligaste orsaken. Borde butikerna ens ta emot glappa kontakter som reklamationer då det nästan är ett handhavande fel?

Av Mnemozyne13
Skrivet av tjobbo:

Mina g35 gick av i själva "kopp" fästet. Köpte mig ett par Corsair Vengeance 2100. Men blir störningar när jag laddar headsetet när micen är nere. Så blir att skicka tillbaka dom och ta ett par g35 igen. Vet iallafall att dom fungerar

Innan g35 hade jag steelseries v2, men blev less när mitt 4e pajade

Nöter på mitt tredje par Steelseries v2 nu kanske kommer upp i fyra snart jag med då. Det måste va ett gediget bygge dom här lurarna.

Av Mnemozyne13

Varför går hörlurar sönder?

Blev nyfiken nu när andra paret hörlurar gått sönder på två år. Är det någon del i hörlurarna som slits när dom används? Hur länge är det rimligt att dom ska hålla?

Det är ju helt okej att man får gratis hörlurar hela tiden men jag förstår inte hur det kan va ekonomiskt hållbart för producenten. Man borde väl i alla fall försöka hålla livslängden över reklamationstiden.

Av Mnemozyne13

Enda gången jag har märkt att nätet gått ner för Bahnhof där jag bor var när någon grävde av fiberkabeln vid (tror det var) Ikea bygget. Pingtiderna är inte lika fina som dom var för flera år sedan då jag hade 5 ms till Stockholm från Borlänge men dom kan nog fortfarande anses va bra, kanske beror lite på vart man bor för tillfället. Mor har 10/10 från Bahnhof och får ut just det, jag har 100/100 och får ut ungefär 100/95.

Så jag är helt klart nöjd med Bahnhof men jag skulle säkert va nöjd med Bredband2 med.

Av Mnemozyne13

"Kan man verkligen bli beroende av datorspel?

– Ja, på det sättet att en del personer faktiskt förlorar kontrollen. All vaken tid spenderas i spelen och trots att de förstår nackdelarna förträngs problemen."

Om det här är ett problem eller inte beror väl helt på vad man har för mål med livet. Om jag skulle förlora kontrollen så skulle jag förmodligen spela mindre än vad jag gör nu men så länge jag har kontroll så kommer jag spela så mycket som möjligt. Förstår inte alls vad han menar.

Av Mnemozyne13

Bli en cirkelklickare, har multiplayer, gratis att ladda ner och spela.

http://osu.ppy.sh/forum/

Av Mnemozyne13

Hade för mig att "trafikdatalagringen" var till för att fånga terrorister och grova brottslingar. Finns det någon information om hur mycket det har kostat skattebetalarna samt hur många brottslingar som hamnat i fängelse?

Av Mnemozyne13
Skrivet av ppoolliiss:

Hade förut en Mamba 4G men den var bara skit, hade problem med kalibreringen och fick för sig konstiga saker så köp inte den.

Kör med en Mamba 4G just nu, inga problem alls sen jag bytte musmatta. Körde med en Qpad matta innan och även om det säkert är en bra matta så var kombinationen med just den musmattan dålig, du kanske hade samma problem som mig då; en dålig kombination. Musen i sig är väldigt pålitlig så länge det lite ligger katthår på mattan eller annat skit.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Cyberhof:

Ok lol jag har aldrig påstått att wow är det första mmorpg spelet, det jag säger är dock att det är det mmorpget som många andra efterapar gång på gång när det ska skapas ett nytt mmorpg...

Nästa gång du ska göra dej lustig på någon annans bekostnad kanske du ska läsa vad dom egentligen skriver först!

Kan inte riktigt hålla med dig att WoW har satt någon form av standard då WoW är plagiatet och den som har efterapat/kopierat andra MMORPG. Saken med WoW är att det är det första riktigt folkliga MMORPGet, det fick människor som annars inte skulle ha spelat den här typen av spel att våga prova på. Det riktade sig till en bredare publik. Från en nördig sysselsättning för fantasyintresserade datornördar till något mer allmänt vanligt förekommande.

Som vanligt banar pionjärerna vägen för den stora massan. = )

Av Mnemozyne13
Skrivet av toxicstone:

Sjukt samhälle vi bor i, polisen har bra information, de hade kunnat löst detta kanske på några dagar och gripa tjuven.

Jo och det handlar inte bara om detta brott utan om att förhindra framtida brott. Så det är definitivt värt att polisen lägger ner tid på det här.
Välkommen till Sverige, glöm inte att rösta 2014.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Xenoz:

Mina lösenord är lätt över 16 bokstäver, och därför har jag lämnat hotmail =D

Kommer ihåg när jag hade ett 4 tecken långt lösenord till Hotmail, blev sur när dom tvingade mig att ändra till ett längre.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Konabu:

Snyggt var det iallafall inte.
Jag undrar om 0.3 mm gör någon som helst skillnad.
Tror jag behåller min Filco.

Normalt sett nej, inte för den genomsnittlige spelaren. För den här killen kan det nog hjälpa. Streamar man i 222BPM en längre tid så krävs det mer uthållighet och styrka. BPM översatt till APM blir 888 tangenttryckningar i minuten i streams, en snabb korean i Starcraft har vadå 300 APM?. Då är det här med en hand, inte två.

Kan den där lilla ynkliga skillnaden vara till hjälp, ja lite.

Av Mnemozyne13
Skrivet av mikegnorp:

Reflektion: Lite intressant är det att många i denna oändliga tråd nämner "staten" som något stort och hotfullt och citat som "de skall inte lägga sig" mm precis som i delar av USA. Faktum är att det är vi, svenska medborgare, som är staten. D.v.s att vi tillsammans betalar in en del av vår lön för att bekosta saker som vi skall kunna utnyttja gemensamt samt sätter regler för vad man får och inte får göra.

Jo, för vart fjärde år får vi gå och rösta på ett parti som inte behöver hålla det dom lovar och som kanske vill massa saker som man inte håller med om men ändå blir "tvingad" att rösta på i brist på alternativ. Alla betalar inte in frivilligt direkt. Visst kan man vägra betala men då hamnar man i fängelse. Staten är ett hot, staten är hotfull det är staten som har våldsmonopol i en nation. Hur skulle staten inte kunna vara något "stort och farligt"?

Det är stater och despoter som startar krig, inte bönder och arbetare. Stater är rent av livsfarliga och bör avvecklas per omgående. Det är stater som bestämmer att bögar och förståndshandikappade ska masstvångssteriliseras. Det är svenska staten som skickar svenska män och kvinnor för att kriga i Afghanistan.

Istället för att dessa politiker ska skylla ifrån sig och vägra ta ansvar för en misslyckad skola där elever kan sova sig igenom ungefär 13 år av sitt liv obemärkt, utan att någon reagerar. Så kanske man kan försöka ta lärdom av spelen. Vi lär oss lättare om vi tycker att det är roligt. Ingen, absolut ingen kan väl ändå tycka att det är roligt att veta vem Elsa Beskow är eller Astrid Lindgrens intresse för hönor. Skolan måste bli mer effektiv och sålla bort all skit dom lär ut som tar fokus från det som faktiskt är viktigt. Sen får inte alla elever den hjälp dom behöver, för stora klasser eller för oengagerade lärare vad vet jag men den som har störst möjlighet att göra något åt det är vår regering, vilken den nu än är.

Genom statens/regeringens misslyckande får vi en massa ungdomar med dålig självkänsla och ingen som helst utbildning som ska tävla med nysvenskar om okvalificerade arbeten. Så länge det finns gott om arbeten fungerar det bra men vad händer om vi får en 50% arbetslöshet? Det är en krutdurk som kan explodera. Så staten är utan tvekan livsfarlig på alla möjliga sätt.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Casper_83:

Jag lyckas inte hitta något kvitto men jag är ändå rätt säker på att jag har köpt det hos dem.

Har du något kontoutdrag/historik som kan visa att du handlat nätagget hos dom, orderbekräftelse? Klassiker annars att kunden tror sig ha handlat en pryl någonstans och blir nästan förbannad när försäljaren säger att den inte kan ha köpts där då artikeln aldrig ingått i sortimentet.

Av Mnemozyne13
Skrivet av shocker:

Hur kan det vara en synvilla? Om dom nu skulle varit intryckta skulle dom följa perspektivet vilket dom inte gör.

http://i.imgur.com/ohuXqIr.jpg

Hur det borde vara:
http://i.imgur.com/dQU8sK0.jpg

Måste be om ursäkt du har helt rätt! Det var en synvilla för mig tydligen då jag kollade i fel slots. Dags att undersöka synen.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Hardy:

Tycker ena minnes "låshakarna " inte är riktigt i upptill än den högra... håller ni med?.

Nej, det är nog en synvilla då bilden är vinklad. Lägg ett rakt föremål mot hakarna så ser du tydligt att dom sitter som dom ska.

Edit: Bästa förslaget än så länge måste ju vara att lukta sig fram? Själv hade jag kört uteslutningsmetoden och bytt ut en del i taget om jag inte kan avgöra vad som luktar/ser bränt ut. Skulle dra till med en vild gissning på nätagget men enbart baserat på att jag har haft det problemet själv.

@Multiman: "Har efter det låtit datorn vila och sedan bytt tillbaka alla grejer för att "börja om från scratch". Kanske därför det inte satt samma minnen i på bilden som han namngav.