Inlägg

Inlägg som ostn har skrivit i forumet
Av ostn

Det är fujitsu lifebook n532, Ska se om jag kan hitta något om Clear CMOS

Av ostn

Problem med RAID och AHCI

Hejsan alla Sweclockers. Jag har precis installerat Windows 11 på en gammal laptop (fujitsu) som jag har fått. Allt gick bra tills jag gick in i BIOS och ändrade från AHCI till RAID, nu lyckas jag inte starta upp datorn och kommer inte in i BIOS heller. Behöver på något sätt få AHCI läget i BIOS igen. Har inget av värde på hårddisken om jag nu behöver formatera eller nått. Har provat att tagit bort batteriet från moderkortet men det hjälpte inte. Nu vänder jag mig till er om hjälp.

Av ostn

Har en Logitech MX518 legendary i garderoben, kan kolla upp det lite bättre. Den är mer eller mindre i nyskick om du är intresserad så kan du pm mig.

Av ostn

Har iPhone 13 Pro, 88% efter två år, är väldigt nöjd. Hade en Samsung S10 innan och den var extremt dålig efter 2år fick stödladda den hela tiden. Använde den lika frekvent som med nuvarande iPhone 13 Pro. Nu behöver jag ladda väldigt väldigt sällan under dagarna.

Av ostn

wooting 60HE, bästa jag har använt!

Av ostn
Av ostn

Har väldigt många möss (lite av en samlare). Just nu kör jag Pulsar xlite wireless med superglide. Jätte nöjd!

Av ostn

Battlefield 1 och inget annat!

Av ostn

Trodde att det skulle vara mycket bättre än 5950x än vad det var, blev faktisk lite besviken..

Av ostn

Fusk har man provat i CS. För ungefär 15 år sedan fördelen med det var att man kunde hitta snabbt vilka väggar man kunde skjuta igenom (wallhack) och träffa osv. Provade med polare på egen server då. Spelar en hel del Battlefield 1 idag. Tyvärr så finns det en hel del som fuskar där också. Men som sagt skulle aldrig få för mig att fuska något idag. Det ger liksom inget. Förutom att förstöra för alla andra. Sjukt tråkigt.

Av ostn
Av ostn

Har samtliga bf spel men, Battlefield 1 är i mitt ❤️ fortfarande.

Av ostn

Jag har provat nu i några dagar. (Shadow boost) Trådlöst fungerar si så där när man spelar, 5Ghz. Det går tungt ibland. Har förövrigt 1000/1000 Telenor, Stockholm. När jag kör med kabel fungerar det desto bättre. Har en ping mellan 19-24 mot Nederländernas datacenter. Mycket sällan den har varit över. Streama filmer och spel fungerar förvånadsvärt bra. Men inte perfekt. Man känner av att det finns delay när man drar runt med musen. Jag spelar mest Battlefield 1/V. Pingen på spel servarna har varit runt 10-15 för mig. Ska prova ett par dagar till.. Är du hardcore FPS spelare så kommer det nog inte fungera. Men för nöjes spela, ja absolut.

Av ostn

Såg att det finns priser ute på Inet nu.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ostn

Yes! tankar jag med! Whoohoo!

Av ostn

6an, snyggast! Tycker 2an såg för mycket Crysis Maximum armor stuk på..

Av ostn

Har samma skärm och min har också börjat flippa ur den senaste tiden.. Är dock för lat för att skruva upp och kolla vad det kan vara.. får införskaffa mig en ny skärm inom snarast.. Lycka till så du får det å funka!

Av ostn

Får moderkortet imorgon.. blir å testa efter jobbet

Av ostn

Kanske OSK får göra nån riktig nytta nu då

Av ostn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gauntlet
Hej,

Vill bara säga att jag oxå haft problem med att hitta drivrutiner till det trådlösa nätverkskortet Realtek 8192E som funkar under windows 7.

Har dock hittat en lösning på det nu.

Följande Realtek drivrutin för Win XP innehåller även drivrutinen för Vista som jag nu använder på min N120 ihop med Windows 7 RC.

Det fungerar bra.

http://www.samsung.com/se/consumer/detail/support.do?group=co...

Tackar blir å testa..