Inlägg

Inlägg som renner har skrivit i forumet
Av renner

Okej, men som sagt, är inte jätteduktig på datorer, så hur startar jag upp det? Haha

Av renner

Kommer inte in på datorn

Tjena! Som sagt i kommer jag inte in på min dator. När jag startar datorn så kommer det upp som vanligt att jag ska logga in men sen står det bara "Tjänsten group policy client misslyckades med inloggningen. Åtkomst nekad." Datorn är helt ny, fick hem den igår från komplett som har byggt ihop den och installerat den med Windows 8. Är inget snille när det gäller datorer men lite kunskap har jag väl, men detta klarar jag inte. Har läst på internet men får inget bra svar, så om någon vet hur jag ska göra så är jag evigt tacksam för svar!
Mvh

Av renner

I vilket xbox live test menar du? eller hur får man fram det? ^^

Av renner

Problem med Xbox med Telias Thompson router

Tjenare!

För ett tag sen så fixade mina föräldrar sånt här med TV, bredband och telefoni från Telia, vilket gjorde att vi fick en ny router. Hade problem direkt när jag skulle spela BF3 på datorn så fick öppna lite portar och det har funkat jättebra. Men så igår när jag skulle börja lira det nya Forza Horizon på mitt xbox så funkade inte multiplayer läget. När jag ska joina en lobby så står det att jag har motstridiga NAT inställningar. Har testat allt möjligt, gjort exakt som sidan Portforward visat, kollat på massa olika forum men även om jag gör som det står så funkar det inte ändå.
Är det något som vet hur man ska kunna lösa detta? Telia sa att de inte kunde göra något eftersom det var utanför deras arbetsområde elller nått sånt trams.
Så om det är någon vänlig själ som vet hur jag ska kunna lösa det så är jag väldigt tacksam för svar!
Routern i fråga är en Thompson TG789vn.

MVH

Av renner

Logitech MOMO Racing Wheel problem..

Tjena!

Igår fick jag en Logitech MOMO Racing Wheel av chefen, och va jätte glad för detta. Funkade hur bra som helst igår efter lite nya drivrutiner till ratten osv.
Idag när jag kom hem efter jobbet så tänkte jag sätta i ratten och spela lite, men då funkar den inte. Har läst som en jävla galning överallt men inte kommit fram till något.
Problemet är att datorn hittar inte den, ingen force feed back och inga funktioner över huvudtaget, har testat med det mesta, typ byta USB-port, sätta adaptern i en annan kontakt men ingenting, lamporna på ratten lyser inte heller och det indikerar lite vad jag tror själv att den är rätt stendöd. Behöver all hjälp jag kan få då jag inte är någon mästare på elektronik!

Förövrigt kör jag på Windows 7 64bit om det har betydelse?

Hjälp!!
MVH D

Av renner

Tackar för alla svaren!
Angående det här med att skruva isär så är jag inte riktigt säker på det här med bärbara datorer.
Har pillat med datorer innan och tagit isär/satt ihop men enbart stationära.
Är det bara själva "underplattan" jag ska skruva bort eller måste jag göra mer för att komma åt fläkten/fläktarna?
Och sen det här med verktyg, behöver jag något speciellt verktyg så att det inte typ blir magnetiskt eller dylikt?

Av renner

Datorn dör efter en stund

Tjena!

Fick en bärbar dator av min storebror förra veckan då han köpte en ny.
Idag tog jag med datorn till min flickvän och tänkte spela lite för hon åkte iväg till stallet.
Spelade lite Unreal Tournament(1999) kanske nån halvtimme sen bara stendog datorn, och det gick inte starta den igen på kanske 5 minuter.
Tänkte att det bara va nån engångs grej så testade igen. Spelade lite längre den andra gången så kanske 45 min, men sen stendog den igen och samma procedur att det inte gick att starta på ett litet tag.
Det är en Compaq Presario CQ61 för övrigt.
Någon som vet vad det kan vara och kanske någon som kan hjälpa?

Mvh R

Av renner
Skrivet av MultiMan:

Det kan bero på att Komplett köpte Inwarehouse för några år sedan: http://www.idg.se/2.1085/1.100776

Jag kör fortfarande på ett X6 och det fungerar lika bra nu som nytt, efter runt 2 års hamrande. Dock hade den serien en barnsjukdom som gjorde att vissa tangenter slutade fungera och jag fick byta 2 på kort tid, men sedan blev allt bra. Behövde inte heller skicka in de trasiga, utan fick nytt direkt, bra service.

X4 var inte drabbat vad jag vet.[/I]

Jaha okej, det förklarar ju saken!
Lutar åt X4 så det blir nog ett sånt på fredag

Av renner

Kunde inte undgå att se när jag va inne på inWarehouse.se, att jag tyckte jag kände igen hela hemsidan, gick in och kollade på komplett och tycker det verkar som att inWarehouse.se har helt enkelt kopierat hela kompletts hemsida, allt är exakt likadant, nästan iallafall

Av renner

Tack, då gör jag det!

Av renner

Tack, det ska jag göra!

Ja, kan inte göra mer än att hålla med!

Av renner

Ja det verkar så, och jag tycker faktiskt att det verkar som ett bra val för mig. Har inte för höga kvar på tangentbord utan att de är just bakgrundsbelysta då jag lätt blir helt återställd eller vad man ska säga i mörker och hittar knappt knapparna..

Men tänkte på inWarehouse.se, är det någon som har erfarenhet av det företaget? Verkar som att dom är billigast just nu med Sidewinder X4 men har aldrig hört talas om själva företaget.

Av renner

Okej, tack! Ska avvakta lite och se vad det blir

Av renner
Skrivet av racefactory:

Steelseries tangentbord har så fruktansvärt sköna tangenter !! köp ett.

Skickades från m.sweclockers.com

Kan du specificera dig lite mer?

Av renner

Verkar som lutar lite mot ett Sidewinder X4, har det bra kvalité och sånt då?

Av renner

Har kollat lite på det men är väldigt osäker, men tack för tipset! Ska kolla runt lite mer imorgon och se vad jag kommer fram till, kan mycket väl bli ett sådant

Av renner

Nytt tangentbord, hjälp!

Tänkte att jag skulle ta och köpa mig ett nytt tangentbord men har ingen aning om vilket som är mest prisvärt och är inte nån storfräsare då det gäller just tangentbord så behöver nog lite hjälp från folk som kan.
Sitter för tillfället med Saitek Eclipse 2. Kommer använda det till mestadels WoW och BF3 men självklart surfning osv.
Köper det helst i en fysisk butik som NetOnNet eller Elgiganten.
Mitt största krav är att det är bakgrundsbelyst och det får gärna ha "lågprofilstangenter" eller vad man ska säga, macrotangenter får gärna ingå. Lägger helst inte mer än 500kr på det då jag inte bryr mig särskilt mycket om det är ett gamingtangentbord och lägger hellre mer pengar på min bil.
Tacksam för rekommendationer och svar!