Inlägg

Inlägg som ElKungo har skrivit i forumet
Av ElKungo

Är helt övertygad om att det bara är ett misstag! Det är nog någon som har gjort en felaktig programmering av deras system.

Tror säkerligen att DB-mannen kommer att fixa detta snarast och därmed erbjuda fri frakt så snart de har upptäckt detta. Spelar ju ingen större roll om man beställer idag eller i morgon, eftersom inga paket lär skickas innan torsdag i alla fall.

Av ElKungo

Tänkte också lägga en beställning nu när det var fraktfritt, men det ser ut som om koden inte fungerar för mig heller.

Av ElKungo

Jag kör med Bredband2 i Halmstad (Hitnet) och har inga problem med förbindelsen. Har surfat många timmar idag.

Av ElKungo

Även jag har problem med ett högt tjut från min dator och jag har också ett Asus P5B-E Plus. Det skumma är att det tjuter inte alltid, men ofta. Mitt nätagg är ett be quiet! Dark Power pro 530 W. Har ej haft möjlighet att testköra nätagget med någon annan dator ännu.

Av ElKungo

Jag skulle gärna se att man också fick färdiga alternativ när man väljer att "filtrera" förutom den nuvarande "filtreringsfunktionen". Ibland har man ej full koll på vad som skall skrivas i sökfältet, utan jag skulle vilja ha fasta alternativ att välja mellan.

Typ att alla olika modellnummer listades under till exempel grafikkort (7900, 8800, 8600 osv) och därmed visas bara den valda modellen!

Av ElKungo

Jag har ett Be Quiet Dark Power PRo 530w och det låter i stort sätt ingenting. Det verkar vara mycket stabilt också.

Mitt sitter i ett P180B.

Av ElKungo

Jag har den fläktkontrollern i mitt P180B och det är inga problem att stänga luckan!

Av ElKungo

Halmstad stadsnät klarar 100 Mbit, men de har begränsat max hastigheten till 13.5 Mbit i alla fall till privatkunder! Nätet är tänkt att även leverera tv-sändningar m.m och det är kanske därför de har begränsat det?

Sverige.net

Av ElKungo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razerrazer
sverige.net genom fiber 100 mbit fullduplex , 100/100 utan limit

I Halmstads stadsnät går det ej att få högre hastighet än 13.5 MBit. Detta är en begränsning som stadsnätet har bestämt. Sverige.net

Själv kör jag med Bredband2 och känner mig nöjd. Har kompisar som har valt Sverige. net och Halmstad Internet och de säger att de är nöjda med sin uppkoppling. Har fått det intrycket att stadsnätet fungerar mycket bra oberonde av vilken leverantör man väljer! Halmstads stadsnät

Av ElKungo

Det är en internetleverantör precis som till exempel Telia, BBB och Glocalnet.

Av ElKungo

Jag hade samma problem innan ikväll. Allt var jättesegt och alla sidor fungerade inte. Nu verkar det dock fungera igen!

Jag har Bredband2 via Halmstad stadsnät.

Av ElKungo

När du skall konfiguera routern skall du göra det via kabel. Sen är det bara att köra trådlöst. Så svaret är ja, du kan köra en dator trådlöst till 624:an.

Av ElKungo

Har ni någon aning om hur det fungerar med språket på XP när man beställer en bärbar från Danmark? Priserna var ju klart bättre än här i Sverige!

Av ElKungo

Jag har handlat från katshing.se och kan även bekräfta att de hör ihop med Telium! Var själv osäker inför mitt köp och kollade upp firman lite. Tror det var hos PRV som jag hittade att det var Telium som stod bakom Katshing och Telium är en seriös firma som har funnits länge.

Gjorde ett köp för ca 2 månader sedan och allt fungerade utmärkt! De är snabba att svara på mailen och telefon fick jag 2 dagar efter att jag hade skickat in abonnemangsavtalen till dem.

Av ElKungo

Jag hämtar också ut mina paket innan avin har kommit. Kostar ingenting att göra så! Mitt utlämningsställe är bara glad att man hämtar paketen tidigare, eftersom deras lagerutrymme är begränsat.

Av ElKungo

Vill du ha en fruktansvärt snyggt designad och fickvänlig kamera, köp IXUS!
Vill du kunna påverka tider och bländare, köp A80!

Detta är de stora skillnaderna på dessa två. Har inte sett någon kompakt digitalkamera som är snyggare än IXUS, men kommer att köpa en A80 i dagarna, på grund av att jag har plåtat mycket innan med systemkamera och vill kunna påverka bildkompositionen. Annars skulle jag utan tvekan köpa en IXUS 400!

Det skall gå bra att köpa från Tyskland och dra av deras moms som är 16%. Kontakta dem och uppge momsregistreringsnummret, så skall det inte vara några problem.

Av ElKungo

Svenska momsen är på 25% och den tyska på 16% och det gör lite skillnad på priset.

Av ElKungo

Erfarenheter av HP Laserjet 1005W?

Funderar på att köpa mig en HP Laserjet 1005W (eller kanske 1000W). Är det någon som har några erfarenheter av denna skrivare, när det gäller utskriftskvalité med mera?

Av ElKungo

Säkerhet med Dlink Di-604

Någon som vet hur säkerheten blir om man installerar en Dlink Di-604 och slänger ut sin mjukvarubrandvägg?
Sitter idag med Norton Personal Firewall 2001 och har tänkt att bara använda den inbyggda brandväggen i routern. Blir det då bättre, sämre eller samma säkerhet som jag har idag?