Inlägg

Inlägg som Brekker har skrivit i forumet
Av Brekker
Skrivet av orbsaaeri:

Har du äver moderkort eller enbart prosessor? 700kr ??

Jag hoppas du skämtar..

Av Brekker

5100kr + hämtning

Skickades från m.sweclockers.com

Av Brekker
Skrivet av anon168673:

@Baxtex: Vimla fungerar inte i Norrland, dålig täckning i centrala Umeå.

Testade du Vimla i Umeå nyligen eller för ett längre tag sedan? Jag är uppe i Örnsköldsvik regelbundet och där har jag bra täckning även utanför stadskärnan.

Av Brekker

3700kr och kan hämta

Av Brekker
Skrivet av tteodorw:

Även jag är intresserad av detta - 17k för 65 B9 känns riktigt bra! Är det värt att vänta för att se vad C9:an landar på, eller bör jag slå till redan nu?

Hur har ni för övrigt resonerat kring 55 mot 65? Är lite kluven gällande vilket storlek jag ska köpa. Vi har i nuläget en liten 32'' och osäker på om 65'' därför blir ett alldeles för stort hopp (sitter 2,9m ifrån) och tar upp för mycket plats i rummet, eller om det kommer att "smälta in" till slut - har en sambo jag behöver hålla glad också! 😎

65" utan tvekan Jag sitter ca 3m från min Sony A1 65" det är verkligen toppen. Vid nästa uppgraderings så blir det nog en 77" som det ser ut! Man vänjer sig väldigt snabbt!

Av Brekker
Skrivet av Jonas_1983:

Såg att du hade hade skrivit fel @miizoo och du hade valt denna alla dagar? https://www.inet.se/kundvagn/visa/13027418/sweclockers så ni tycker jag bör invänta bf och försöka montera själv?

Skickades från m.sweclockers.com

Detta är det bästa alternativet. Jag tog bort den andra SSDn då det är lite överflödigt att köpa mer än 1TB SSD innan du vet hur mycket lagring som kommer användas. Det är dessutom väldigt enkelt att installera en till SSD själv!

Avvakta till Black Friday så kan du utan större problem spara 1000-2000kr

https://www.inet.se/kundvagn/visa/13027619

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/13027619

Av Brekker
Skrivet av Jonas_1983:

Hej på er alla!
Nu har min son sparat i ca 1 år för att få ihop en peng till en speldator! Han har redan köpt skärm https://www.inet.se/produkt/2204966/asus-24-vg248qe-144hz tangentbord,mus och headset så är bara burken kvar!

Han spelar just nu fortnite på ps4 och datorn kommer användas mestadels till fortnite, cs:go, apex legens skulle jag tro! Men om jag får låna den så blir det nog lite cod för mig Vi fotar en del samt filmar lite så utrymme på burken uppskattas. Eller lagrar man på externa hårddiskar nuförtiden?

Jag kommer givetvis hjälpa till en del med finansieringen om det skulle saknas! Men budgeten skall vara ca 10-12k om man får något vettigt för detta för att hålla ett tag framöver?! Det vore även bra om man kan uppgradera i framtiden!

Jag vill ej sätta ihop datorn själv så montering måste ingå samt windows och vore smidigt att beställa från inet!

Sen har jag en fundering, måste man ha två skärmar nuförtiden när man spelar då jag sett att många har detta? Tänkte sätta upp en spelhörna åt sonen så tänkte förbereda för framtiden Skall man isåfall köpa en likadan skärm som han redan har, eller investera i en bättre/sämre?
Vore väldigt tacksam för vägledning till ett schysst gamingsetup!

Mvh Jonas

Avvakta tills på Black friday så får du uppdaterade datorbyggen med rabatterade priser

Av Brekker

300kr + frakt för Kindle!

Av Brekker
Skrivet av cracko:

OTROLIGT dåligt grafikkort! Bästa valbara GPUn har ungefär halva prestandan av RX Vega 56 från 2017.

RX 5500M
Peak Pixel Fill-Rate, Up to 52.6 GP/s
Peak Texture Fill-Rate, Up to 144.76 GT/s

RX Vega 56 (från 2017, sitter i av Apple sålda externa grafiklösningen Blackmagic eGPU pro)
Peak Pixel Fill-Rate, Up to 94 GP/s
Peak Texture Fill-Rate, Up to 330 GT/s

Att jämföra en stationär GPU med laptop GPU är knappast rättvist. Leta gärna fram något jämförbart grafikkort på laptop-sidan som presterar bättre än RX 5500M och som samtidigt sitter i ett chassi av samma tjocklek.

Av Brekker
Skrivet av willienelpson:

Får man nämna Hackintosh här på Sweclockers eller är det lite voldemort över det?

Pitcha det till honom, han kanske gillar ett äventyr

Av Brekker
Skrivet av fesoj:

Högre status med en mac? Wtf var kommer du ifrån för värld

Finns flera AIO's, om du kikar på imac-prisklasser så kan Microsofts lösningar vara intressanta för dig! Jag har också en fruga; hon har bannlyst mina datorsaker från gemensamma utrymmen (jag kan förstå det på ett sätt, älskar sladdar och sånt och har riktigt rejält med hårvara - minst 10-15 burkar rofl :D:D:D). Vidare önskade hon en iMac, vilket är rimligt då hon är akademiker, okunnig om datorer och inkört på mac-världen. Sagt och gjort, brände 23k på en 27" 5k iMac.

Jag skojar inte, min telefon var snabbare. På en iMac betalar du för märket, för designen och för att få 5k. *bort*/Mod Nu, här är en lösning: hitta en random 1440p snygg skärm. Lenovo har några riktigt snygga och nätta. Köp en en NUC, typ 10x10cm med en intel i5 gen 8. Jag hittade en sån här på marknaden för typ 3500kr. Montera den under bordet eller i ett vesa-fäste bakom skärmen, och kör sedan BT mus och tangentbord. Voila, du har en lösning för typ 6-7k (istället för minst 22k) som är modulär, lättare att reparera, tar mindre plats och kommer vara 50% snabbare, dvs, prestandamässigt räcka dubbelt så länge.

*bort*/Mod

Att jämföra en ny mac med begagnade komponenter för att bygga en Windows-maskin är knappast rättvist. Dessutom så är operativsystemet en stor anledning till varför Mac är så populärt. Så nej, det är inte bara märket, designen och 5k som du betalar för.

Citat:

Voila, du har en lösning för typ 6-7k (istället för minst 22k) som är modulär, lättare att reparera, tar mindre plats och kommer vara 50% snabbare, dvs, prestandamässigt räcka dubbelt så länge.

Citat:

Jag skojar inte, min telefon var snabbare.

Du behöver inte ljuga bara för att du vill visa att Windows är bättre. Nej, den NUC du pratar om kommer inte utprestera en ny iMac och din telefon är verkligen inte snabbare än en dator i den prisklassen.

Av Brekker

Tycker nya hemsidan är riktigt dålig i jämförelse med den gamla

Av Brekker

Det är den äldre versionen som säljs, Unifi AP PRO.

Loggan på Unifi AP AC PRO är ett U och på Unifi AP PRO är den som visas på bild.

Av Brekker

Har du möjligtvis lyckats koppla skärmen till moderkortet istället för grafikkortet?

Av Brekker

8000kr + frakt

Av Brekker

6500kr + frakt!

Av Brekker

6000 + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Brekker

5500kr + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Brekker

4500kr + frakt

Av Brekker

Liknande datorer verkar gå för runt 6000-7000kr med tangentbord och mus, kolla ifall du kan få den för 5000kr