Inlägg

Inlägg som labans har skrivit i forumet
Av labans
Skrivet av labans:

Har en acer aspire 5749 dator, på hemsidan finns inga usb drivrutiner, står bara Bluetooth driver ,card read driver, Lan driver och andra grejer.Gick in på kontrollpanelen och Universal serial bus driver och klicka på Update Driver men står att dom senaste uppdateringarna redan fanns men ändå är det ett gult utropstecken framför båda USB i kontrollpanelen,då.inget funkar konstigt nog.

det står ochså i kontrollpanelen.This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device , (code 31 )

Av labans
Skrivet av Vzano:

Bumping är inte tillåtet.

Har du testat att installera de senaste drivrutinerna för USB-portarna från tillverkarens hemsida?

Har en acer aspire 5749 dator, på hemsidan finns inga usb drivrutiner, står bara Bluetooth driver ,card read driver, Lan driver och andra grejer.Gick in på kontrollpanelen och Universal serial bus driver och klicka på Update Driver men står att dom senaste uppdateringarna redan fanns men ändå är det ett gult utropstecken framför båda USB i kontrollpanelen,då.inget funkar konstigt nog.Och hur kan man ha 2 operativsystem,Windows 10 Pro, och Windows 8 professional +64

Av labans

hur gör man för o ta bort USB drivrutin,ska man gå in i nåt som heter Device Manager och sen Universal serial bus controller ?

Av labans

Har inte provat i annan dator tyvärr ,ok får se om jag vet hur man tar bort USB drivrutin 😁😄 det är windows 10 .

Av labans

Mp spelaren funkar inte,och inte digitalkameran heller i USB portarna.

Av labans

provat alla portar,inget händer,om de e skräp i porten hur får man bort det då,de vet ja inte om det e 😥🙂

Av labans

Enheter upptäcks inte via USB-portarna.

Mina externa hårddiskar,digitalkamera,mp3 spelare kommer inte upp när ja sätter in den i usb:n på datorn,de har funkat förr men nu händer inget,ominstallera datorn igår men de hjälpte inte ??!!

Av labans

@jocke92: tack så hemskt mycket, det funkade

Av labans

tack, ska se hur de går

Av labans

microsoft edge, elr internet Explorer om de e samma sak

Av labans

Mappen Favoriter

Hur för man över allt man sparat i den från datorn till en extern hårddisk? har Windows 7 . När ja går in i datorn där mappen favoriter är så är den tom?? men ändå finns dom där fast bara när man öppnar en ny internetsida??

Av labans
Skrivet av hasenfrasen:

CD-spelare slits. Köp ny spelare om inte annan CD funkar.

🤠 ok tack för svaret,,så de kan inte va nåt annat fel ? 🙂

Skickades från m.sweclockers.com

Av labans

Pioneer bilstereo

när man ska spela cd skivor står det så här,FRMT READ ERROR 11 ,har rengjort men hjälper ej ?!!

Av labans

tack för svar,min gamla disk finns inte där,och så ska man inte behöva formatera externa diskar har jag hört idag,det ska va formaterat när man köper den,det var kompisens,vi köpte våra samtidigt!

Av labans

tack för alla svar,vet inte varför ja köpte den där,blev bara så:( även tangenterna verkar inte hänga me som dom ska:(fast man trycker håååååårttt!! den här datorn fick jag av dom för att förra datorn(oxå från expert) inte var nåt att laga,känns som denna är begagnad!!.faan på dom! ska man inte köpa datorer på expert? varför säljer dom det då?:)

Av labans
Skrivet av mrqaffe:

Du går in i diskhanteraren, skriv partition i sökrutan, se bara till att välja rätt disk när du partionerar o formaterar.

diskhanteraren,vart hittar man den?) nu ligger det ju en massa grejer på hårddisken så konstigt att den inte formaterades från början när jag lämnade disken till en som la över allt från den gamla? då kommer ju allt försvinna om jag formaterar den,har ingen mer disk med så mkt storlek att flytta över innehållet till,fyy va krångligt!!

Av labans
Skrivet av Itchy Trojan:

antar att det är chrome du rullar med? då är det bara att manuellt zooma ut med "ctrl [+] +/-" tills du är nöjd. Vad gäller hårdvaran så vet jag inte hur vi ska hjälpa dig med gnisslet och låtet om du inte vidare förklarar

tack!! gnisslet låter när fläkten kör i gång hörs det som,ska gå tillbaka till expert med datorn,har låtit så ända sen ja köpte den för en månad sen,expert ville även lura på mej en försäkring för 700 : i halvåret,haha,de kan dom glömma ,vilka idioter!

Av labans

Textstorlek!

jag kan inte ändra textstorleken på alla websidor,tex på den här hemsidan och facebook har jag den största textstorleken på men texen är skitliten ?? men på andra sidor är texten stor när jag har den på det största,krångligt det här låter! datorn är bara en månad gammal,men det gnisslar o låter redan från början om den till o från.

Av labans
Skrivet av Zuggmate:

Det suger visserligen att olika märken har olika nätdelar, men jag har fem externa hårddiskar varav den ena är från 2006 och jag har aldrig förstört en sån kabel. Man får vara försiktig med dem.

ja,det är lite sjukt o göra en kabel på det sättet,om den skulle gå sönder måste ja ju skicka efter en ny från tillverkaren o det är kanske inte så billigt,när man annars kunde gått till kjell o company o köpt en för 10 spänn..och tillverkaren kanske "bor" i kina...

Av labans

hur får man i gång hårddisken nu då? den kommer inte ens upp på datorn,står att jag måste formatera den innan så att den ska kunna användas,och i bruksanvisningen ska den formateras om det är en MAC men det har jag inte

Dold text