Inlägg

Inlägg som labans har skrivit i forumet
Av labans

tack för alla svar! jag har köpt en ny hårddisk och tankat över innehållet från den gamla,men nu är jag på riktigt dåligt humör ändå,för nu e det så att den nya hårddisken har en speciell kontakt,så att om kabeln går sönder igen så hittar jag ingen ny kabel till den,allt för att tjäna en jäv..a massa pengar,blir faan galen att dom får göra så,så nu undrar jag om alla hårddiskar har speciella kontakter så att man till slut är tvungen att köpa ny hårddsk varje gång,så enkelt och billigt det skulle va att bara åka till Biltema o köpa en ny sladd för 10 kr.

Av labans

som sagt lite svårt att få tag i den där kabeln,dom säger bara att det är svårt o få tag på en sån,kollade netonnet idag men fanns ej där heller,försökt få upp lådan men det går ju inte

Av labans
Av labans

ok

Dold text

har försökt få isär den men det går visst inte,finns inte en enda skruv på den,har både en stationär(gammal) och en tre år laptop:)

Av labans

kabel till extern hårddisk?

Hej ! Jag har en extern hårddisk som är av märket LACIE,och jag får ej i gång den,nåt fel me kabeln tror jag,bifogar bild i min profil som profilbild går visst bara? haha, eftersom det ej går att lägga upp här.Vart kan man köpa en sån,har varit på siba,elgiganten,teknikmagasinet,kjell&company men finns inte!??? så här ser hårddisken ut :

http://www.google.se/imgres?q=lacie+h%C3%A5rddisk&um=1&hl=sv&...