Inlägg

Inlägg som heltstörd har skrivit i forumet
Av heltstörd

hej

nu har jag testat det men får inte fram new game. bara start game när jag byter quest. Jag drar till butcher men han är inte där va faaaan :/

hur startar jag på nytt i den questen. hur avslutar jag??

mvh

Av heltstörd
Skrivet av Wickit:

Är inte så det funkar, statsen gäller bara på just det itemet.
Ett exempel är att jag hittade en 2h yxa med ca 500 dps. Den skulle varit lvl 60 req men fick -6 i level requirement. Alltså blev det lvl 54 req.

Så var det i D2an iaf. vet inte hur det är nu dock.

Av heltstörd

Fan va bra svar! Tack så hemskt mycket!! Will do! ))

Av heltstörd

skärp dig med trolla hit och dit. Nej, va vet jag. Frågade för jag inte visste. Och sen såg jag den sidan och tänkte fan va sjukt bra det såg ut, sen om det är sant eller inte vet jag inte. Därför frågar ju jag.

Av heltstörd

saken är den att även om man planerar in att spela på utsatt tid så är det mer en regel än undantag att man överskrider tiden grooooovt. Det kan nog de allra flesta ha mage att erkänna :=) till slut sitter man där, klockan är 3:48, ska upp 06:45 jobb/skola och känner ångest hahahah MEN man lyckas alltid tänja på gränsen och intala sig att "äsch, den e inte ens fyra..tänk om den vart 5!!"..och en stund senare kollar man på klockan så är den 05:12 och då är man FUCKED!

Av heltstörd

hmmm så enkelt var det jaa tack för svaren!

Av heltstörd

Köra om en Quest/döda boss?

Hej!

Hur gör man för att gå tillbaka till t.ex. The butcher och döda han om och om igen.

Testade igår att gå in på quest rullen och ta sista questen innan Butcher och sen sista waypoint. Hittade chamber of suffering men när jag kom dit så fanns han inte där. :/

Hur göra?

Mvh

Av heltstörd

Hmm jag letade lite info och hittade dessa svärd tex. "Professional Russian's Fear Proc Sword" ger 100dps och detta "Professional Russian's Fast Sword" ger hela 500dps! och ingen level krav! kan detta stämma??

har bifogat länkhttp://www.diablowiki.net/Swords

Av heltstörd

Jo alltså jag vet att det alltid funnits levelkrav men det känns som att dem nu är mycket mer restrektiva. Jag menar absolut inte att jag som level 17 skall kunna ha ett svärd med 400dps. men komigen, över 27.7dps borde man ju få kunna ha, seriöst.

Jag är medveten att man kan sortera i AH på levelnivå och det är det jag gör också, därav mitt kassa svärd med enbart 27.7. Är ni med?

Det verkar omöjligt att använda ett svärd som är 30+ i dps om man är level 17-18. Tycker isf att det är kasst. Jag kommer inte ihåg att D2 var så restrektiv, jag vill minnas att jag faktiskt kunde ha lite tuffare vapen än vad som är anpassat för min level.

Av heltstörd

Level vs Items/vapen

Hej

Nu fattar jag inget. Jag är lvl17 med min Barbarian och kan inte ha ett svärd starkare än 27.7dps för tillfället. DVS visst, jag kan söka i AH men det står min lev 50, 55 etc. för de grymma svärden. Det förstår jag men ska det verkligen va så kassa svärd? Det känns som att ens items är exakt anpassade till vilken "progress" man har gjort.

Det jag vill säga att det känns inte kul att de "grymmare" svärden kan köpas/användas EFTER att man har levlat upp till tex. 50 för då är allt så mycket svårare och inte så konstigt om man använde ett svärd som gav 250dps. Vad jag minns så kunde man i D2 va level 20 och ändå i vissa fall ha ett svärd som va grymt j*vla bra, dvs över vad som behövs för den svårighetsgraden.

Har jag missuppfattat nåt eller är det såhär nu? Känns tråkigt och inte kunna ba döda bossar, han droppar nåt grymt med högt j*vla dps men som jag ändå kan använda :(( vad är poängen då liksom, jag vill inte bara "hänga med" i svårighetsutvecklingen. Jag vill va FÖRE den.

mvh