Inlägg

Inlägg som Talossi har skrivit i forumet
Av Talossi

Stackars Dell kommer förlora fler och fler kunder. Jag var 100% säker på att jag skulle köpa den nya 30an, tills jag hörde min egen tanke: "Jag ska lägga ut 11.000kr för att kanske få en bra skärm". KANSKE, nej då bestämde jag mig att titta på bolag som ger mig en bra skärm för det priset.

Av Talossi

Hej Andreas

Jag tycker om tanken bakom din hemsida. Dock som det nämnts tidigare är den lite ovänlig för en normal användare, helt ärligt det tog mig ett litet tag att förstå vart jag var när jag tryckte på dina upphängda hemsidor. Vilket är i sig den delen jag skulle vilja tala om.

När man trycker på en upphängd hemsida så dyker en "helt ny" sida ner från toppen och får mig att tappa orienteringen totalt. Den är även rörig med alldeles för många bilder och färgerna sätter en ur fokus. Det gör det inte lättare när de andra hemsidorna ligger under/över den man tryckt på och om man scrollar ner för långt så försvinner hela "den nya" sidan.

Vad jag hade velat se var att när man tryckte på en upphängd hemsida så är man kvar där man tryckt. Tex, bilden förstoras 50% och infon dyker upp bredvid. Skippa alla onödiga bilder. Du vill locka folk till dina projekt genom att klicka på besök, inte ge dom kakan direkt.

Jag hade även velat se de andra sidorna hamnar i en slideshow eller liknande under så man fortfarande har en överblick på hemsidorna och är kvar på samma plats.

Hoppas jag lyckades göra mig förstådd vid denna sena timme.

Mvh

Av Talossi

Testa att börja på 1.250. Sen vet jag inte hur högt du lägger klocken men testa därifrån tills du inte kraschar under stresstest. Men jag skulle nog råda dig att inte gå över 1.350 om du inte har ordentlig kylning eller vet vad du gör. Jag lyckades med 4.6 vid 1.300, testade aldrig gå högre.

Av Talossi

Så jävla grymt! Riktigt starkt jobbat Emil och Jonas! Det är just därför man älskar Sweclockers, ni ger lite mer :).

Av Talossi

God jul på er alla!

Av Talossi
Skrivet av DeviaAnimus:

Som Adam West i Family guy? Jag funderade också på det. istället beskrev jag något som jag gjorde till fallout 3 för några år sedan:

En trimmad brödrost med ett strykjärn på sidan som skjuter glödande tallrikar.

Adam West is the shit!

Av Talossi

Jag ville ha ett katt armborst, sjukt awesome.

Av Talossi

Jag var inne på samma spår, dvs en 27" 1440p skärm. Tittade mycket på Dell och jag tycker de ser väldigt bra ut. Däremot fick jag ett riktigt bra pris på en HP zr2740w, så slog till där istället.

Har inte fått hem skärmen än men när jag väl fått den så ska jag ta en ordentlig titt på AG coatingen. Jag kan försöka ta några bilder om du vill se?

Av Talossi

Eller vänta på Asus Mars III

http://rog.asus.com/forum/showthread.php?17174-First-Look-ASU...

Kostar nog en del.

Av Talossi
Skrivet av iSw3de:

Du säger att CDON suger för du har haft någon produkt som krånglat och för att de inte listar VDns nummer, inte många företag som gör det. Ring in och säg att du vill snacka med han, har de gjort något stort fel så får du väll anmäla det.
Han har ju rätt, gå till CDONs tråd

Jag ser inte att TS skrivit att CDON suger i första inlägget, endast att TS beklagar sig över en order och vill ha hjälp med hur denne kan komma i kontakt med företaget.

Att uttrycka sig som "Blomkungen" gjorde var faktiskt bara rakt av onödigt. Får många att känna sig välkomna att söka hjälp på forumet.

Av Talossi

Efter 1,5år i samma guild(WoW)och väldans mycket tid nerlagd så blev jag äntligen promotad till officer med full tillgång till guilden. Samma natt blev jag hackad och förlorade allt guld, fullt hc gear och de värsta av allt, 300.000 guld från gbanken, RENSAT! Älskar timingen...

Av Talossi

Testa lägga på ny kylpasta, samtidigt kolla blocket och titta på fläktarna på radden så de verkligen sitter push pull. Jag råkade nämligen lägga fläktarna så de pushade på varandra, var lite trött vid montering :).

Av Talossi

Corsair, Vengeance. Bra och billigt.

Av Talossi

Jag spelar på en HTPC med setupen:

i5-3450
Asus p8H77 mitx
Asus HD7970
8gb Vengeance
OCZ Agility 60gb SSD
600watt Corsair GS600

Poängen med detta är att visa hur lite som krävs för att köra ett ändå "kraftfullt" gaming-system så att du kanske kan jämföra dig fram till ett gediget kontors-system.

Hade jag varit du så hade jag kört så litet format som möjligt, med tanke på hur det ser ut i tråden så gissar jag att det är till en släktings hemma kontor. Om din släkting nu inte ALLS ska spela på datorn så rekommenderar jag verkligen intels low budget processorer, även i3 funkar utmärkt för kontorsändamål.

Jag själv hade kört på Llano, AMDs A8-3870k är en utmärkt SFF APU och med en OK inbyggd gpu del så är det optimalt om man vill köra utan grafikkort.

Av Talossi

Detta hände mig någon gång när jag bytte mer vitala delar men behöll HDD/SSD utan att installera nytt Windows. För mig löste det sig att antingen reparera(1-3ggr) eller så boota jag på Windows USB boot device.

Av Talossi

Är det en i7 3610m i dem?

Jag misstänkte först processorn, eftersom WoW är så processor baserat, men din prolle är rätt ok. Så jag vet faktiskt inte, testa installera drivisar och testa lite andra spel och se om det är samma låga fps.

Av Talossi

Hmm..

Citat:

Alla 3 korten ska ha Backplate och fullcoverblock, samma med CPU full coverblock

Det finns många bra aktörer på vattenkylningsmarknaden. Men Sverige är tyvärr inte ett riktigt hett område att inrikta sig på. Jag skulle rekommendera EK, mest med tanke på deras nysläppta design och för deras enkla FC Bridge montering för SLI/CF konfigurationer.

Citat:

Vilka rads ska jag ha, 1 eller 2 pumpar för max kylning, skulle vilja få min 3903k till 5ghz (har ett bra ex av 3930k)

Med tanke på ditt chassi(Cosmos 2) skulle jag satsa på ett 360 och ett 240. Jag körde ett X79 system i matx format med dubbla 680 och full vattenkylning i ett ARC mini med 240x2 rads, och det var inga problem temperaturmässigt.

Du behöver bara 1 pump och du behöver definitivt inte dela upp systemet. En loop räcker gott och väl. Tänk noga på att välja en av de starkare pumparna.

Citat:

Ska ha tank fläktkontroller, vatten som inte har färg för att slippa rengöra blocks.

Med tanke på ditt utrymme i chassit så skulle jag råda dig att skaffa en bay reservoar som sitter i fronten, det ser snyggare ut och du har gott om plats på framsidan. Färdig mixat kylmedie är idag relativt bra, men tänk på att köpa från ett mer känt bolag. Jag har själv använt både Feser One och EK's färdiga medier och jag har inte haft några problem.

Citat:

Vilken är bästa pumpen bästa tanken bästa slangar bästa radiatorer?

Det finns väldigt många bra produkter på marknaden idag och jag personligen går mest på egen upplevelse. Jag själv är extremt förtjust i XSPC's nya EX serie av radiatorer och är störtförälskad i deras moderkorts block(med tanke på att EK totalförstörde deras moderkorts design YAY STRECK!) De bästa pumparna ligger väl i MCP grenen från Laing. Dock är jag rätt förtjust i D5 Vario också som jag använt i många byggen förr.

Citat:

Jag har läst Vattenkylning FAQ men vill veta lite från folk som har lite high end vattenkylning hur man ska göra.

Det är bara att fråga på så hjälper jag dig så gott jag kan.

Sen så vill jag bara säga att jag köpte alla mina senaste delar från coolingstuff eftersom man kunde special beställa därifrån om du tog kontakt med dem och det var en del udda saker jag behövde och de hjälpte mig verkligen.